Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Axillefs είπε

Ευχαριστώ. Αν με κρεμάσει η eurobank για λίγες ώρες...δε θέλω να το σκέφτομαι

τη δόση πότε την πληρώνεις στης 1 ή στα τέλη του μήνα?

εάν την πληρώνεις την πρώτη του μήνα είσαι εμπρόθεσμος και είναι λάθος της τράπεζας , εκεί πάτησε κατά τη γνώμη μου και να επικοινωνείς μαζί τους και μέσω email

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zzouperman είπε

τη δόση πότε την πληρώνεις στης 1 ή στα τέλη του μήνα?

εάν την πληρώνεις την πρώτη του μήνα είσαι εμπρόθεσμος και είναι λάθος της τράπεζας , εκεί πάτησε κατά τη γνώμη μου και να επικοινωνείς μαζί τους και μέσω email

1 του μήνα τη πληρώνω, αλλά επειδή τη τράβαγαν μετά από 30 μέρες επί της ουσίας πλήρωνα το προηγούμενο μήνα

Στις 12/6/2021 στις 8:58 ΜΜ, yiankap είπε

Και σε εμένα το ίδιο συμβαίνει..

Τους παίρνω τηλέφωνο κάθε μήνα, μου λένε ότι το έχουν υπό εξέταση και θα λυθεί και φυσικά να μην πειράξω τα χρήματα στο λογαριασμό εξυπηρέτησης του δανείου.

Τελικά τι έγινε?

Δημοσ.

σου ειχε ερθει mail απο γεφυρα οτι σε πεταει εξω λογω ληξιπροθεσμιας?

Στις 22/7/2021 στις 2:31 ΜΜ, giannisgnn1 είπε

Απλά προσπάθησα να διαγράψω την απάντηση που έδωσα καθώς εκ των υστέρων διαπίστωσα πως απάντησα σε λάθος θεμα και δεν μπόρεσα να αφαιρέσω εξ ολοκλήρου το αναφερόμενο κείμενο.Γι αυτό κι εμφανίζεται πως απάντησα χωρίς να φαίνεται η απάντηση μου.That s all.

με το προγραμμα τι εγινε?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα. θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου απαντησει γτ σηκωνω τα χερια ψηλα με το συτημα.  ημουν στο προγραμμα γεφυρα 1 το οποιο ξεκινησε τον ιανουαριο. η δοση μου βγαινει 28 του μηνα. ιανουαριος και φεβρουαριος μπηκε κομπλε. ωστοσο τον μαρτιο μου ηρθε μαιλ  με απορριψη καταβολης συνεισφορας δημοσιου,. πηγαινω τραπεζα και μου λενε οτι απο πλευρας σου εισαι οκ. μετα μαθαινουν πω ς προκειται γι συστημικο σφαλμα, και πως θα διορθωθει. Καθε μηνα ωστοσο εγω εβαζα κανονικα το ποσοστο που μου αναλογουσε, και ειχα κανει και ερωτηματα στην πλατφορμα οπου τους εξηγουσα την κατασταση και ειχα λαβει απαντηση οτι προκειτει για συστημικο σφαλμα και πως η αιτηση μου εχει προωθηθει στο αρμοδιο τμημα. Ολα καλα πιστευα.  Ωστοσο χθες μου ερχεται μαιλ με 2η απορριπτικη αποφαση με αιτιολογια ληξιπροσθεση οφειλη. πηγαινω τραπεζα και μου λεει δεν εισαι ληξιπροθεσμος. Το ποσο που ειναι να καταβαλει το δημοσιο απο τον φλεβαρη μεχρι τωρα (στον ξεχωριστω λογαριασμο) ειναι 2000 ευρω. η τραπεζα ειναι η ALPHA. Αν καποιος γνωριζει τι παιζει ή ειναι στη  ιδια θεση παρακαλω να με βοηθησει

Δημοσ.
3 ώρες πριν, totis13 είπε

Εάν γίνει κανά θαύμα κ πάρει παράταση η επιδότηση για ένα τρίμηνο ακόμα θα είναι super πάνω που είχε αρχίσει να με πιάνει κατάθλιψη που θα πληρώνω κανονικά.....

Δημοσ.
5 ώρες πριν, hlias77 είπε

Εμένα ήρθε το μειλ και σε παρένθεση γράφει δόση (9)🥲

το ιδιο κ σε εμενα....πηραμε μια ανασα ειναι η αλήθεια για 9 μηνες

• Like 1
Δημοσ.

Σε εμένα ήρθε mail με επιδότηση για τη δόση #10 😯😯 

Βέβαια αναφέρει πως το ποσοστό είναι 0%.

Όμως θα συνεχίσουν να έρχονται mails? 🤔

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Delavia είπε

Σε εμένα ήρθε mail με επιδότηση για τη δόση #10 😯😯 

Βέβαια αναφέρει πως το ποσοστό είναι 0%.

Όμως θα συνεχίσουν να έρχονται mails? 🤔

Το πιθανότερο είναι να συνεχίσουν τα στέλνουν για όσο διάστημα ισχύει η δέσμευση προκειμένου να ελέγχουν οτί δε θα δημιουργηθεί ληξιπρόθεσμο ποσό από απλήρωτες δόσεις.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/8/2021 στις 10:43 ΠΜ, totis13 είπε

https://www.kathimerini.gr/economy/561477166/trimini-paratasi-se-epidotisi-doseon-stegastikon-daneion-meso-toy-gefyra-1/

και αλλού...

Κρατάω αυτό και ελπίζω !

Την ευχέρεια επέκτασης του μέτρου για άλλους τρεις μήνες επιτρέπει ο προϋπολογισμός του προγράμματος, που με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία δεν έχει ακόμη εξαντληθεί παρέχοντας τη δυνατότητα περαιτέρω στήριξης των νοικοκυριών. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...