Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, totis13 είπε

https://www.kathimerini.gr/economy/561477166/trimini-paratasi-se-epidotisi-doseon-stegastikon-daneion-meso-toy-gefyra-1/

και αλλού...

Κρατάω αυτό και ελπίζω !

Την ευχέρεια επέκτασης του μέτρου για άλλους τρεις μήνες επιτρέπει ο προϋπολογισμός του προγράμματος, που με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία δεν έχει ακόμη εξαντληθεί παρέχοντας τη δυνατότητα περαιτέρω στήριξης των νοικοκυριών. 

Ένας λόγος είναι και αυτός ώστε να συνεχίζουν να μου έρχονται mails παρόλο που έληξε το 9μηνο για εμένα! Όσο ζω ελπίζω 😁😂

• Like 3
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα γινει παραταση λοιπον για 3 μηνες ακόμα της επιδότησης μονο ομως για οσους δεν ηταν σε οριστικη καθυστερηση πριν ξεκινησει η γεφυρα και με επιδοτηση 40%. Μια σημαντική βοηθεια για αρκετους

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, agnostos99 είπε

Θα γινει παραταση λοιπον για 3 μηνες ακόμα της επιδότησης μονο ομως για οσους δεν ηταν σε οριστικη καθυστερηση πριν ξεκινησει η γεφυρα και με επιδοτηση 40%. Μια σημαντική βοηθεια για αρκετους

Ειναι σιγουρο;Εχουμε καμια πηγη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, CarlitoGR είπε

Ειναι σιγουρο;Εχουμε καμια πηγη;

Είναι σιγουρο όσο ηταν ο ανασχηματισμός της κυβερνησης που βγηκαν ειπαν αλλα ξειπαν μετα :D

Είναι πηγή εκ των εσω οποτε δεν εχω κατι να σου δωσω, είναι η τελευταια αποφαση που έχει σταλεί αν δεν αλλαξει κατι την τελευταια στιγμή παλι γιατι οπως ξερετε ειμαστε και θα ειμαστε σε επιτροπεία για μερικες δεκαδες χρόνια 😐

Αυτό που είναι πιο σημαντικό όμως είναι να τηρούνται οι ενημερότητες για τους επομενους μηνες οσους πρεπει ανα κατηγορία γιατί αν δε γινει θα στελνει η εφορία ραβασακι και θα ζηταει τα παντα πισω με αναγκαστική εκτέλεση κατευθειαν από τον επωφελούμενο

Επεξ/σία από agnostos99
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Λόγο ε ως μπερδεματος με το banking μου βρέθηκα ληξηπροθεσμης στην 8η δόση μου. Στις 16 Αυγούστου έβαλα στο λογαριασμό μου το 5 πλαίσιο του ποσοστού μου όμως η τράπεζα δεν μου το τράβηξε και φαινομουνα ακόμα ληξηπροθεσμος. Στις 23 Αυγούστου μου στείλανε email με απορηψη του προγράμματος. Τους έκανα ερώτημα με αίτηση θεραπείας ότι λόγο λάθους εμηνα ληξηπροθεσμης για 16 μέρες και ότι το δάνειο μου είναι ενήμερο όχι μόνο τώρα αλλά και από το 2008. Λέτε να μου αρουν την απόφαση σας έχει συμβεί σε κανενα η τζάμπα οι προσπάθειες που έκανα τόσα χρόνια να είμαι συνεπής απέναντι στην τράπεζα? 

Δημοσ.

Τόσες μερες γινεται προσπάθεια να ενταχθούν και οσοι ηταν πληρως κοκκινοι σε οριστική καθυστερηση κατι που δε θελανε οι "θεσμοί". Φανταστείτε οτι ακόμα δεν εχει ερθει κατι ξεκάθαρο τελικά τι ποσοστά ισχύουν για ποιον. Τωρα που ειδα το άρθρο όμως καταλαβα που ειναι το θεμα, δε θελουν να βγει τιποτα για να κανουν και καλα την ανακοινωση στη ΔΕΘ, κλασικοί Ελληνάρες πολιτικοί παροχολόγοι αντι να τα κανουν ολα γρηγορα και αποτελεσματικά.

• Thanks 3
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Ανακοινώθηκε και επίσημα. Αναμένουμε μόνο το ΦΕΚ πλέον.

40% για κάθε έναν από τους τρεις μήνες που ακολουθούν.

• Thanks 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, totis13 είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Ανακοινώθηκε και επίσημα. Αναμένουμε μόνο το ΦΕΚ πλέον.

40% για κάθε έναν από τους τρεις μήνες που ακολουθούν.

Μετά την λήξη του 9μηνου και για 3 μήνες;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, alexx είπε

Μετά την λήξη του 9μηνου και για 3 μήνες;

Ναι, δε βλέπω κόφτη τύπου μέχρι 31/12 .

Επεκτείνεται το πρόγραμμα επιδότησης δόσεων δανείων νοικοκυριών που επλήγησαν από την Πανδημία «ΓΕΦΥΡΑ» για τρεις μήνες με κάλυψη 40% επί των δόσεων δανείων.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, kergaz13 είπε

Όσοι είμαστε ήδη ενταγμένοι στο πρόγραμμα, χρειάζεται να κάνουμε κάτι ή αυτόματα θα επεκταθεί για 3 μήνες?

Νομίζω τίποτα. Θα το παρατηρήσουμε στην πλατφόρμα. Αν βγει κάτι άλλο στο ΦΕΚ (όταν βγει) όλο και κάποιος θα το επικοινωνήσει εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

εμένα πάντως δε με αφήνει να συνδεθώ στην πλατφόρμα.Μου βγάζει ενα μήνυμα '' η σύνδεσή σας δεν είναι ιδιωτική'' και εχει κουμπί '' επιστροφή στην ασφάλεια'' .Το κάνει και σε εσάς?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikodemus είπε

εμένα πάντως δε με αφήνει να συνδεθώ στην πλατφόρμα.Μου βγάζει ενα μήνυμα '' η σύνδεσή σας δεν είναι ιδιωτική'' και εχει κουμπί '' επιστροφή στην ασφάλεια'' .Το κάνει και σε εσάς?

Είναι θέμα του browser που χρησιμοποιείς. Δοκίμασε να μπεις με άλλο browser και θα προχωρήσει κανονικά.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, stolis75 είπε

Είναι θέμα του browser που χρησιμοποιείς. Δοκίμασε να μπεις με άλλο browser και θα προχωρήσει κανονικά.

Μπα, οχι. Έχω δοκιμάσει όλους τους browser από κινητό και λαπτοπ. Το ίδιο μήνυμα. Γιατί άραγε; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...