Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, nikodemus είπε

Μπα, οχι. Έχω δοκιμάσει όλους τους browser από κινητό και λαπτοπ. Το ίδιο μήνυμα. Γιατί άραγε; 

Δοκιμασε με ανωνυμη περιηγηση μεσω Chrome

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

https://www.enikos.gr/economy/gefyra-aftomati-i-paratasi-tis-epidotisis-stegastikon-daneion-oles-oi-leptomereies/1673029/

5 ώρες πριν, nikodemus είπε

Μπα, οχι. Έχω δοκιμάσει όλους τους browser από κινητό και λαπτοπ. Το ίδιο μήνυμα. Γιατί άραγε; 

Είναι θέμα browser, βλέπει το site ως μη ασφαλές. Δοκίμασε ότι προτείνει ο CarlitoGR

Δημοσ.

Μόνο από Android και με opera με βαζει. Δοκίμασα τα πάντα και από το λαπτοπ και από το κινητό,σε όλους τους συνδυασμούς ( ιδιωτική περιήγηση και μη) και βγάζει αυτό. Τέλος πάντων, θα χρησιμοποιώ και το Opera. Η eurobank σήμερα που είναι ημέρα εξυπηρέτησης δεν τράβηξε πόσο, οπότε πήρε αυτόματα εμπρός το σύστημα! 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikodemus είπε

Μόνο από Android και με opera με βαζει. Δοκίμασα τα πάντα και από το λαπτοπ και από το κινητό,σε όλους τους συνδυασμούς ( ιδιωτική περιήγηση και μη) και βγάζει αυτό. Τέλος πάντων, θα χρησιμοποιώ και το Opera. Η eurobank σήμερα που είναι ημέρα εξυπηρέτησης δεν τράβηξε πόσο, οπότε πήρε αυτόματα εμπρός το σύστημα! 

IMG_20210917_214126.jpg

IMG_20210917_214203.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Axillefs είπε

Kαλημέρα

Έχει λάβει κανείς το mail για Σεπτέμβριο?

εγώ δεν το έλαβα ακόμη.Όλοι αυτό περιμένουμε!!Πάντως κλασσικά η eurobank δεν έχει τραβήξει το ποσόν της κανονικής δόσης που είναι διαθέσιμο.

Δημοσ.

Κάλεσα σήμερα το πρωί στο Παρακαταθηκων κ μου είπαν ότι μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει καμία διευκρίνιση κ ότι θα πρέπει να πληρώσω κανονικά κ θα μου γυρίσουν την διαφορά.Θα περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή βέβαια.....

Δημοσ.

Όντως δεν υπαρχουν ακομα διευκρινισεις.

Το μόνο καινουριο είναι ότι τελικα θα επιδοτηθούν όλοι ενημεροι κ μη με ποσοστά 40, 35 κ 20% αντιστοιχα δηλ για ενημερους, <90ημερες, καταγγελμενοι

Δημοσ.

Καλημέρα σε εμένα ήρθε το μήνυμα για Σεπτέμβρη χθες Παρασκευή ωστόσο η ημερομηνία προσδιορισμού ληξιπροθεσμίας και το αληκτο κεφάλαιο παραμενουν κενά για κάποιο λόγο χωρίς καμία ενημέρωση από Αύγουστο ακόμα. Κανείς άλλος με το ίδιο θέμα ;

Δημοσ.

Καλημέρα, μου ήρθε το email για Σεπτέμβριο,κανονικά αναφέρει ότι η συνολική δόση είναι τόσα € και η επιδότηση του δημοσίου είναι 0% δλδ 0€ !! Τι παίζει; 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, nikodemus είπε

Καλημέρα, μου ήρθε το email για Σεπτέμβριο,κανονικά αναφέρει ότι η συνολική δόση είναι τόσα € και η επιδότηση του δημοσίου είναι 0% δλδ 0€ !! Τι παίζει; 

Καλημέρα.και εμένα ακριβώς το ίδιο. 😀

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, hlias77 είπε

Καλημέρα.και εμένα ακριβώς το ίδιο. 😀

Κοιτα, ψέμματα δεν ειπε ο πρωθυπουργός : θα επιδοτησουμε με ένα ποσοστό για τρεις ακόμα μήνες! Σου λέει, θα τους επιδότησω με 0%! Τώρα αν 0x800€ (δόση) μας κανει μηδέν, δεν ευθύνομαι εγώ, αλλά τα μαθηματικά! Εγώ επιδότησα πάντως! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hlias77 είπε

Πάλι καλά που δεν είχε σε παρένθεση εικονίτσα με αρχ@@ια.και εγώ πλήρωσα κανονικά  στις 23.

Εικονιτσα μπορει να μην ειχε , εμεις παντως τα πηραμε........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...