CarlitoGR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, nikodemus είπε Μπα, οχι. Έχω δοκιμάσει όλους τους browser από κινητό και λαπτοπ. Το ίδιο μήνυμα. Γιατί άραγε; Δοκιμασε με ανωνυμη περιηγηση μεσω Chrome
Delavia Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 https://www.enikos.gr/economy/gefyra-aftomati-i-paratasi-tis-epidotisis-stegastikon-daneion-oles-oi-leptomereies/1673029/ 5 ώρες πριν, nikodemus είπε Μπα, οχι. Έχω δοκιμάσει όλους τους browser από κινητό και λαπτοπ. Το ίδιο μήνυμα. Γιατί άραγε; Είναι θέμα browser, βλέπει το site ως μη ασφαλές. Δοκίμασε ότι προτείνει ο CarlitoGR
nikodemus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μόνο από Android και με opera με βαζει. Δοκίμασα τα πάντα και από το λαπτοπ και από το κινητό,σε όλους τους συνδυασμούς ( ιδιωτική περιήγηση και μη) και βγάζει αυτό. Τέλος πάντων, θα χρησιμοποιώ και το Opera. Η eurobank σήμερα που είναι ημέρα εξυπηρέτησης δεν τράβηξε πόσο, οπότε πήρε αυτόματα εμπρός το σύστημα!
Delavia Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, nikodemus είπε Μόνο από Android και με opera με βαζει. Δοκίμασα τα πάντα και από το λαπτοπ και από το κινητό,σε όλους τους συνδυασμούς ( ιδιωτική περιήγηση και μη) και βγάζει αυτό. Τέλος πάντων, θα χρησιμοποιώ και το Opera. Η eurobank σήμερα που είναι ημέρα εξυπηρέτησης δεν τράβηξε πόσο, οπότε πήρε αυτόματα εμπρός το σύστημα! 1
Axillefs Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Kαλημέρα Έχει λάβει κανείς το mail για Σεπτέμβριο?
nikodemus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, Axillefs είπε Kαλημέρα Έχει λάβει κανείς το mail για Σεπτέμβριο? εγώ δεν το έλαβα ακόμη.Όλοι αυτό περιμένουμε!!Πάντως κλασσικά η eurobank δεν έχει τραβήξει το ποσόν της κανονικής δόσης που είναι διαθέσιμο.
CarlitoGR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Κάλεσα σήμερα το πρωί στο Παρακαταθηκων κ μου είπαν ότι μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει καμία διευκρίνιση κ ότι θα πρέπει να πληρώσω κανονικά κ θα μου γυρίσουν την διαφορά.Θα περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή βέβαια.....
agnostos99 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Όντως δεν υπαρχουν ακομα διευκρινισεις. Το μόνο καινουριο είναι ότι τελικα θα επιδοτηθούν όλοι ενημεροι κ μη με ποσοστά 40, 35 κ 20% αντιστοιχα δηλ για ενημερους, <90ημερες, καταγγελμενοι
Giwrgosml Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Καλημέρα σε εμένα ήρθε το μήνυμα για Σεπτέμβρη χθες Παρασκευή ωστόσο η ημερομηνία προσδιορισμού ληξιπροθεσμίας και το αληκτο κεφάλαιο παραμενουν κενά για κάποιο λόγο χωρίς καμία ενημέρωση από Αύγουστο ακόμα. Κανείς άλλος με το ίδιο θέμα ;
nikodemus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Καλημέρα, μου ήρθε το email για Σεπτέμβριο,κανονικά αναφέρει ότι η συνολική δόση είναι τόσα € και η επιδότηση του δημοσίου είναι 0% δλδ 0€ !! Τι παίζει;
hlias77 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 43 λεπτά πριν, nikodemus είπε Καλημέρα, μου ήρθε το email για Σεπτέμβριο,κανονικά αναφέρει ότι η συνολική δόση είναι τόσα € και η επιδότηση του δημοσίου είναι 0% δλδ 0€ !! Τι παίζει; Καλημέρα.και εμένα ακριβώς το ίδιο. 😀
nikodemus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, hlias77 είπε Καλημέρα.και εμένα ακριβώς το ίδιο. 😀 Κοιτα, ψέμματα δεν ειπε ο πρωθυπουργός : θα επιδοτησουμε με ένα ποσοστό για τρεις ακόμα μήνες! Σου λέει, θα τους επιδότησω με 0%! Τώρα αν 0x800€ (δόση) μας κανει μηδέν, δεν ευθύνομαι εγώ, αλλά τα μαθηματικά! Εγώ επιδότησα πάντως!
CarlitoGR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 κ σε εμενα το ιδιο 0%,μπηκα χθες και πληρωσα ολοκληρη την δοση μιας κ επρεπε να πληρωσω μεχρι τις 27/9.
hlias77 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Πάλι καλά που δεν είχε σε παρένθεση εικονίτσα με αρχ@@ια.και εγώ πλήρωσα κανονικά στις 23.
CarlitoGR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, hlias77 είπε Πάλι καλά που δεν είχε σε παρένθεση εικονίτσα με αρχ@@ια.και εγώ πλήρωσα κανονικά στις 23. Εικονιτσα μπορει να μην ειχε , εμεις παντως τα πηραμε........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα