Προς το περιεχόμενο

Battlefield 2042

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

bug της στιγμής? Πόσες ώρες έχεις στο bf5 

Bug της στιγμής εννοώ να ξεκινάει η μια ομάδα με πάνω από 32 παίχτες. Νομίζω ήμουν πολύ σαφής. 

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Bug της στιγμής εννοώ να ξεκινάει η μια ομάδα με πάνω από 32 παίχτες. Νομίζω ήμουν πολύ σαφής. 

Δεν το κατάλαβα το 35, 32 είδα🤓

Μετά το είδα και το διόρθωσα.

Επεξ/σία από DiaperCh@nger101
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είναι αλήθεια,  κάτι είναι και αυτό.  Scoreboard. 

Έρχεται σε patch του Φεβρουαρίου. 

spacer.png

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ.

Να πάρω τον 5700G ή τον 5600X για να τρέχει καλύτερα στους 128 παίκτες μέχρι να βγει κανα patch?

Τι θα παίρνατε στην θέση μου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cos_dr2 είπε

Να πάρω τον 5700G ή τον 5600X για να τρέχει καλύτερα στους 128 παίκτες μέχρι να βγει κανα patch?

Τίποτα.

-------------------------------

Έβγαλαν ανακοίνωση. Αύριο το Patch αλλά είναι minor δυστυχώς. Το Φεβρουάριο έρχονται σημαντικές αλλαγές.

BATTLEFIELD 2042 UPDATE #3.2 (ea.com)

Επεξ/σία από _Theo_
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχουν αφήσει πάντως tweets και posts που υπόσχονται πως και αύριο και στα επόμενα updates θα βελτιώσουν την απόδοση και θα υπάρχει καλύτερη απόκριση/εκμετάλλευση του hardware των παικτών.

Δίνουν υποσχέσεις, για να δούμε τι θα γίνει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, cos_dr2 είπε

Πάρε 5800Χ να προκόψεις όπως έκανα εγώ :P ότι και να πάρεις σε DX12 το παιχνίιδι θα σέρνεται

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vassilis018 είπε

Πάρε 5800Χ να προκόψεις όπως έκανα εγώ :P ότι και να πάρεις σε DX12 το παιχνίιδι θα σέρνεται

Ναι, αλλά σύμφωνα με τον @Occultist, αν είχες πάρει i9-9900(k) τώρα θα ήσουν μια χαρά. :lol:

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

Ναι, αλλά σύμφωνα με τον @Occultist, αν είχες πάρει i9-9900(k) τώρα θα ήσουν μια χαρά. :lol:

α ναι τον ξέχασα αυτόν, που χάθηκε? ανεβάζω αγγελία για ανταλλαγή με 9900(κ) :P 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vassilis018 είπε

πέρα από την πλάκα, εσείς πιστεύετε ότι και με 12900Κ και με 5950Χ θα τρέχει νερό το παιχνίδι? ΟΧΙ

και εγώ πιστεύω πως θα τρώει τα framedrops της αρκούδας και σε περίπτωση που στριμωχθούν 128 παίκτες στο breakthrough σε κανα κτίριο ακόμα και 20 fps παραπάνω (minimum fps)  να έχει π.χ. από τον δικό μου τον 3600Χ θα είναι ΣΠΑΣΤΑ, ΛΑΓΚΑΡΙΣΤΑ και οχι ΛΑΧΤΡΑΡΙΣΤΑ με την αίσθηση του υψηλού framerate και του ομαλού freesync/gsync των προηγουμένων τα οποία τα έστρωσαν γιατί και αυτά στην αρχή είχαν προβληματάκια.

Γι αυτό λέω να μην βιαστώ και σκάω 350 ευρώ μόνο για το battlefield, να περιμένω ε?😂

Στους 64 παικτες πάντως και στο portal με τον 3600X πάει πολύ ικανοποιητικά και τα γραφικά στα ultra. Το ευχαριστιέμαι.. Στους 128 μου τη βαράει και άμα παίζω 128 σε ώρες "αιχμής" έχει και περισσότερο lag και κάνει τα πράγματα χειρότερα από ότι είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...