Προς το περιεχόμενο

Μακριά από το douleutara...Αναξιόπιστη / Ανεύθυνη


tnsite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αναξιόπιστη & Ανεύθυνη σελίδα που προτείνει επαγγελματίες χωρίς να φέρει και καλά ευθύνη αν γίνει το οτιδήποτε. Κλαίω 9000€ επειδή εμπιστεύτηκα επαγγελματία της σελίδας για ανακαίνιση... Για καμιά πρίζα, καμιά βρύση και μέχρι εκεί. Για δουλειές αξίας άνω των 1000€ παίζεται τα λεφτά σας.

Προσέλαβα κάποιον με πολύ θετικές κριτικές για ανακαίνιση σπιτιού και το μόνο που έκανε ήταν να πάρει τα χρήματα να μου κάνει το σπίτι γιαπί να τον ψάχνω 2 μήνες τώρα και να μην έχω σπίτι να μείνω. Αλλά μην ξεχνάμε, η σελίδα έχει ρόλο καθαρά διαμεσολαβητικό, όπως αναφέρεται στους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας.
Σου προτείνουμε δηλαδή, αλλά αν σε κλέψουν, αν στα διαλύσουν, αν δεν τα φτιάξουν όπως πρέπει δεν έχουμε καμία ευθύνη.
Κατά τα άλλα... Εγγυόμαστε να γίνουν όλα όπως θες! 😀
Για γέλια η για κλάματα;;;;;

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άρα πήρε 9000 στην τσέπη και έφυγε; λογικά μπορείς να τον κυνηγήσεις και να ζητήσεις όλα τα στοιχεία του από τον δουλευταρα.  Ίσως κάποτε δικαιωθεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω αλλά η σελίδα έχει 100% δίκιο και εσύ 100% άδικο. Η σελίδα ορθώς αναφέρει ότι αποτελεί απλα ένα μέσον διαφήμισης και δεν φέρει ευθύνη για το τι θα σου προκαλέσει ο μάστορας. Αυτό πρέπει εσύ με κάποιον τρόπο να το ελέγξεις η να το διασφαλίσεις πχ εμείς σε εργασίες υδραυλικού που κάναμε παλια κανονίσαμε την πληρωμή του σε τρεις δόσεις μέχρι την περατωση των εργασιών, επίσης ψάχνεις στο Google αν ο μάστορας διατηρεί προσωπική ιστοσελίδα με τα στοιχεία του ή την εταιρεία που αναλαμβάνει. Δεν κάνουμε μεγάλα έργα και ανακαινίσεις με άτομα που δεν στα σύστησε γνωστός η δεν βρίσκεις στοιχεία για την δουλεια τους. 

Τώρα αυτό το πήρε τα 9k και εξαφανίστηκε, προφανώς δεν παίζει να κάτσει να στο κάνει κάποιος έστω και λίγο σοβαρός να είναι. 

Τώρα για τις fake κριτικές, κακώς υπήρχαν αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι ούτε σημαίνει ότι και άλλοι έχουν μόνο αληθινές και όχι ψευτικες. Κοιτα να τον κυνηγήσεις με δικηγορο. 

  • Like 18
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, TOMVLACH είπε

Δηλαδη αν παρεις ενα αυτοκινητο απο το car.gr και σου φανε την προκαταβολη θα κυνηγησεις και θα κατηγορησεις την ιστοσελιδα??😵😵😵

Ειδικά αν δώσεις προκαταβολή 5 χιλιάδες για αμάξι που δεν έχεις δει καν. 

Στα αλήθεια δεν ξέρω σε τι κόσμο ζούνε μερικοί. Αν δεν υπήρχε η ιδέα του εγκλήματος πάλι δεν θα έδινα 9000 με την μία σε κάποιον άγνωστο για να μου κάνει μια δουλειά.
 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγουρα η σελιδα δεν φταιει σε αυτο , μονο στο οτι ισως δεν ελεγχει ψευδη σχολια ( αν οντως ετσι ειναι). Η πραγματικοτητα ειναι οτι οι περισσοτερες εταιριες που αναλαμβανουν ανακαινισεις ειναι για τον π@@@@ . Δεν ειναι να εμπιστευεσαι, πρεπει να εισαι απο πανω συνεχεια. Και το χειροτερο ειναι οτι σε τετοιες εταιριες δεν εχεις και αμεση επιρροη στο τεχνιτη που κανει την εργασια. Δυστυχως το εμαθα και εγω με τον δυσκολο τροπο. Βεβαια δεν μου εφαγε λεφτα αλλα η ποιοτητα ηταν πολυ χαμηλη για τα χρηματα που εδωσα. Επισης οι περισσοτεροι μαστορες ειναι π@@@@. Ακομα και αυτοι που μπορει να μεινεις ευχαριστημενος, την επομενη να σου κανουν μ@@@ια. Γενικα απο μαστορες μονο συστημενους, αυτοι που ειναι στο δουλευταρα ειναι καλοι σε γενικες γραμμες.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τιευθύνη μπορεί να έχει το σαιτ? εφόσον δεν έκανες μαζί τους συμφωνία αλλά με το μάστορα αυτόν πρέπει να κυνηγήσεις. δεν είναι εταιρία με τεχνίτες που σου στελνει τον δικό της μαστορα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει και παραέχει ευθύνη γιατί δεν σου δίνει στοιχεία επικοινωνίας με τον κάθε επαγγελματία αλλά κάνει αυτή το διαμεσολαβητή μέχρι να συμφωνήσεις ότι θα τον χρησιμοποιήσεις. Το car.gr η το skroytz σου έχει τηλέφωνο και στοιχεία επικοινωνίας και κάνεις μόνος τη δουλειά σου.Αυτοί νοιάζονται αν θα τον χρησιμοποιήσεις να πάρουν το ποσοστό και δεν σου δίνουν άρα έχουν ευθύνη.

Το έκανα μια φορά για συντήρηση λέβητα και όταν ήρθε σπίτι ο μάστορας  απογοητεύθηκα.Ένα βαρύ πεπόνι που η πρώτη του κουβέντα (ούτε καν καλημέρα) ήταν πόσα διαμερίσματα και ορόφους έχει η πολυκατοικία μάλλον για να κόψει το κουστούμι. Μετά από ψιλοκαυγά τον έδιωξα  πήγα σε ένα κατάστημα υδραυλικών της περιοχής μου συνέστησαν μάστορα της περιοχής και έκανα τη δουλειά μου.

Προσωπικά ποτέ δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω ξανά τη συγκεκριμένη Υπηρεσία.

  • Like 4
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Όποιος ισχυρίζεται πως η ιστοσελίδα έχει ευθύνη, είναι ελεύθερος να καταθέσει αγωγή σε βάρος της. Η κοινότητα με χαρά θα περιμένει τα αποτελέσματα της αγωγής ώστε να ενημερωθούν άπαντες για το αποτέλεσμα αυτής.

Στο μεταξύ, και επειδή και ανταγωνιστές της ιστοσελίδας μπήκαν στο νήμα και είχαμε χαρακτηρισμούς που επιφέρουν ευθύνες νομικές τόσο για εκείνους που καταφεύγουν σε αυτούς, όσο και για το χώρο που επιτρέπει να παραμένουν αναρτημένοι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί, το νήμα κλειδώνεται.

Ας απευθυνθεί ο ενδιαφερόμενος σε δικηγόρο, καθώς το ποσό είναι μεγάλο, να τον κατευθύνει σχετικά. Του ευχόμαστε να δικαιωθεί.

  • Like 7
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...