takossss Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω σε ποιες περιπτώσεις μπορώ να απαγορεύσω την χρήσει του domain name μου από τρίτους το οποίο το έχω κατοχειρωση εγώ και μου το έχουν αντιγράψει και παραλαξει αρκετοί στο Internet και στ social media to domain μου είναι lovelifeexperience Ευχαριστώ. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από takossss 2
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 το domain name σου ειναι lovelifeexperience τελεία τι;
barca10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Τι ακριβώς εννοείς ότι σου έχουν κλέψει το domain; Μπορείς να αναφέρεις όλο το domain; (με την κατάληξη του)
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 κανε ενα whois στο domain και επικοινωνησε με το abuse email του παροχου.
btsaroux Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Εχεις κανει κατοχυρωση σηματος σε δικαστηριο σηματων; Ειναι διακριτικος τιτλος; Δραστηροποιεισαι σε αλλες χωρες; Εισαι κατοχυρωμενος σε εκεινες; Αντιποιουνται την εταιρια σου; Εχεις πολλες παραμετρους πρωτα για να μπορεσεις να κανεις οτιδηποτε
kallonos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Βάση τα λεγόμενα του δεν μιλάει για domain. Μάλλον μιλάει για όνομα σελίδας στα social. Το οποίο τι να κατοχυρώσεις; 😂 2
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Εγώ ακόμα θυμάμαι όταν έφτιαχνα blogs παλαιότερα και έψαχνα ένα σουπερ ουαου domain name σε γνωστό καταχωρητή, μετά από κανά δυο μέρες το domain δεν υπήρχε ελεύθερο..Και φυσικά ακόμα και μετά από καιρό που το ξανακοίταγα φυσικά δεν υπήρχε και στημένο site σε αυτό το domain. Για αυτό μετά έψαχνα πρώτα στο www.gr και μετά έμπαινα και το νοίκιαζα κατευθείαν
takossss Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 συχωρίστε που δεν το διευκρίνισα κατοχυροσα domain name για να κάνω ιστοσελίδα αλλά και για το υπάρχων κανάλι μού στο YouTube Lovelifeexperience.com και το αντίστοιχο χωρίς com για το YouTube. Και το βλέπω σε παραλαξει τύπου love, life and experience, η love life experiences notes κ. Αλλά
barca10 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, takossss είπε συχωρίστε που δεν το διευκρίνισα κατοχυροσα domain name για να κάνω ιστοσελίδα αλλά και για το υπάρχων κανάλι μού στο YouTube Lovelifeexperience.com και το αντίστοιχο χωρίς com για το YouTube. Και το βλέπω σε παραλαξει τύπου love, life and experience, η love life experiences notes κ. Αλλά Το Lovelifeexperience.com ανακατευθύνει σε login page του google drive; Ο καθένας μπορείνα κατοχυρώσει όποιο domain θέλει που είναι ελεύθερο. Όποτε δεν μπορείς να κάνεις κάτι για τα άλλα (διαφορετικά) domains. Μπορείς να κατοχυρώσεις και εσύ όποια θέλεις. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από barca10
Hapatingo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 minutes ago, takossss said: συχωρίστε που δεν το διευκρίνισα κατοχυροσα domain name για να κάνω ιστοσελίδα αλλά και για το υπάρχων κανάλι μού στο YouTube Lovelifeexperience.com και το αντίστοιχο χωρίς com για το YouTube. Και το βλέπω σε παραλαξει τύπου love, life and experience, η love life experiences notes κ. Αλλά Οι λέξεις γενικού ενδιαφέροντος θέλουν τρελά λεφτά και ξύπνιους δικηγόρους για να κατοχυρωθούν πόσο μάλλον όταν είναι πολλές μαζί και όχι μια ή δυο. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις στο νομικό κομμάτι (στα χαρτιά δηλαδή) κρατούν τα αρχικά των λέξεων σε συνδυασμό με ένα λογότυπο για κατοχύρωση. Δηλαδή μην περιμένεις από άλλους να μην χρησιμοποιούν τις λέξεις γενικού ενδιαφέροντος, που παραπέμπουν στο domain σου. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από Hapatingo 1
takossss Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Στις 9/10/2020 στις 3:20 ΜΜ, Talepwros είπε το domain name σου ειναι lovelifeexperience τελεία τι; Www.lovelifeexperience.com
andreas1gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, takossss είπε Www.lovelifeexperience.com Νωρίς το θυμήθηκες…. Μόνο ένας χρόνος πέρασε…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα