Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 277
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, harris2k είπε

Παίδες παραγγειλα 800€ με 2 χρόνια εγγύηση.. ευχάριστω για την βοήθεια!!

Ωπα, ποια πήρες; Την xh096 χωρίς επέκταση εγγύησης;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Έχεις δίκιο. 803 φτάνει αλλά χάνεις από ακρίβεια. 

If you don't mind losing image accuracy, you can get a brighter image by setting the Color Temperature to 'Expert 2', Contrastto max, and Local Dimming and X-tended Dynamic Range to 'High'. With these settings, we reached 803 cd/m² in the 25% window.

Μετά στην X950h αν θελουμε περισσότερα nits αλλά χωρίς 2.1

Η Χ950Η θεωρω οτι θα το υποστηριξει σχετικα συντομα στο μελλον απλα διαλεξαν τους κατοχους της 9096 να γινουν οι Beta testers

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alex1971 είπε

Η Χ950Η θεωρω οτι θα το υποστηριξει σχετικα συντομα στο μελλον απλα διαλεξαν τους κατοχους της 9096 να γινουν οι Beta testers

όσο καλό και αν ακούγεται, δεν πρόκειται να συμβεί. 

ο επεξεργαστής της X9505Η είναι παλαιότερος της X9096H, αν και γρηγορότερος, και δεν υποστηρίζει το VVR.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnieXoX είπε

όσο καλό και αν ακούγεται, δεν πρόκειται να συμβεί. 

ο επεξεργαστής της X9505Η είναι παλαιότερος της X9096H, αν και γρηγορότερος, και δεν υποστηρίζει το VVR.

Παλιοτερος ο X1 Ultimate? Αμφιβαλλω. Ναι ισχυει οτι ο προσεσορας της 9096 ειναι 30% πιο γρηγορος(οχι σε ολα) αλλα o ultimate σε HDR PB και σε καποια αλλα επιμερους σημεια ειναι καλυτερος

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Alex1971 είπε

Παλιοτερος ο X1 Ultimate? Αμφιβαλλω. Ναι ισχυει οτι ο προσεσορας της 9096 ειναι 30% πιο γρηγορος(οχι σε ολα) αλλα o ultimate σε HDR PB και σε καποια αλλα επιμερους σημεια ειναι καλυτερος

Κάτοχος της 55ΧΗ9505 τις τελευταίες 3 εβδομάδες και πρώην κάτοχος της 55XF9005.
Συγκριτικά η XH είναι σχεδόν σε όλους τους τομείς βελτιωμένη, άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο.
Συγκεκριμένα έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής με πολύ καλύτερο μεταλλικό χειριστήριο με back-lit.
Φοράει δυνατότερο soc της Mediatek 5893 με μεγαλύτερη RAM 2.5GB, με αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το Android 9 να είναι επιτέλους γρήγορη και ομαλή στα menu της.
Δυστυχώς το συγκεκριμένο soc δεν υποστηρίζει HDMI 2.1 και VRR όπως το 5895 της XH9096.

Λόγω της επίστρωσης X-Wide Angle έχει καλύτερες γωνίες θέασης και λιγότερες αντανακλάσεις.
Αν και έχει λιγότερες ζώνες Local Dimming η λειτουργία του είναι λίγο καλύτερη.
Έχει ελαφρώς βελτιωμένο τηλεοπτικό σήμα και HDR με λίγο περισσότερη φωτεινότητα καθώς και πολύ καλύτερο ήχο με 4 ηχεία 2.2
Έχει το μισό input lag σε gaming με περίπου 20ms.

https://avclub.gr/forum/showthread.php/172682-Sony-KD-XH9505-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

Κάτοχος της 55ΧΗ9505 τις τελευταίες 3 εβδομάδες και πρώην κάτοχος της 55XF9005.
Συγκριτικά η XH είναι σχεδόν σε όλους τους τομείς βελτιωμένη, άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο.
Συγκεκριμένα έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής με πολύ καλύτερο μεταλλικό χειριστήριο με back-lit.
Φοράει δυνατότερο soc της Mediatek 5893 με μεγαλύτερη RAM 2.5GB, με αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το Android 9 να είναι επιτέλους γρήγορη και ομαλή στα menu της.
Δυστυχώς το συγκεκριμένο soc δεν υποστηρίζει HDMI 2.1 και VRR όπως το 5895 της XH9096.

Λόγω της επίστρωσης X-Wide Angle έχει καλύτερες γωνίες θέασης και λιγότερες αντανακλάσεις.
Αν και έχει λιγότερες ζώνες Local Dimming η λειτουργία του είναι λίγο καλύτερη.
Έχει ελαφρώς βελτιωμένο τηλεοπτικό σήμα και HDR με λίγο περισσότερη φωτεινότητα καθώς και πολύ καλύτερο ήχο με 4 ηχεία 2.2
Έχει το μισό input lag σε gaming με περίπου 20ms.

https://avclub.gr/forum/showthread.php/172682-Sony-KD-XH9505-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια

Ψιλο καλα τα λεει, αλλα και παλι δε σημαινει οτι ο επεξεργαστης ειναι παλιοτερος. Διαφορετικος ναι.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Alex1971 είπε

Ψιλο καλα τα λεει, αλλα και παλι δε σημαινει οτι ο επεξεργαστης ειναι παλιοτερος. Διαφορετικος ναι.

και η απάντηση από την ίδια την sony για το θέμα.. https://www.sony.com/electronics/support/articles/00246472

πάντως δεν θεωρώ ότι η μη πλήρης λειτουργία του hdmi 2.1 είναι λόγος για να μην πάρει κάποιος την X9505H.. αν φυσικά έχει το bugdet να διαθέσει

Δημοσ.
4 ώρες πριν, jonis είπε

Μόλις ήρθε και σε μένα (55XH9096).

800€ σε 6 άτοκες.

Μια χαρά. Πάω για σεταρισμα ....

Καλορίζικη φίλε μου, απο την sony την πήρες ετσι; να σε ρωτήσω με πιστωτική έβαλες τις άτοκες ή δανειο; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nik675 είπε

Καλορίζικη φίλε μου, απο την sony την πήρες ετσι; να σε ρωτήσω με πιστωτική έβαλες τις άτοκες ή δανειο; 

Ευχαριστώ.

Ναι από την Sony αλλά δεν μου έδωσαν πάνω από 6 άτοκες με πιστωτική κάρτα.

Μου είπαν ότι έχω μια εβδομάδα καιρό να αποφασισω για την επέκταση εγγύησης αλλά τρία χρόνια με κόστος 60€.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, jonis είπε

Ευχαριστώ.

Μου είπαν ότι έχω μια εβδομάδα καιρό να αποφασισω για την επέκταση εγγύησης αλλά τρία χρόνια με κόστος 60€.

Ωραία σε ευχαριστώ φίλε μου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jonis είπε

Ευχαριστώ.

Όταν είχα πάρει τηλ πριν λίγο καιρό μου είχαν πει ότι μέχρι 1 χρόνο μετά την αγορά μπορώ να πάρω την επέκταση αν και συνήθως προτείνουν μέχρι 6 μήνες.

Δεν ξέρω αν άλλαξαν τώρα κάτι αλλά μέσα σε 2 εβδομάδες να αλλάξουν την πολιτική τους δεν ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...