Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
13 hours ago, carnag9 said:

τελικα κουραστηκα να ψαχνω για σκετο disc και προχωρησα στο bundle 699 με 2nd controller + gt7 + horizon forbidden west απο πλαισιο.

Παρομοίως... Απο κωτσο και ήρθε σε λιγότερο απο 24 ώρες στην πορτα μου. Να τα λέμε και τα θετικά.

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Μόλις πήρα ένα από τα bundle του plaisio αλλα ενδιαφερομαι να παρω μονο την κονσολα. Μπορω να επιστρεψω παιχνιδια και controller και να παρω τα λεφτα μου πισω ή να παρω τηλεφωνο και να τους πω οτι θελω μονο την κονσολα;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Confukius είπε

Καλησπέρα παιδιά. Μόλις πήρα ένα από τα bundle του plaisio αλλα ενδιαφερομαι να παρω μονο την κονσολα. Μπορω να επιστρεψω παιχνιδια και controller και να παρω τα λεφτα μου πισω ή να παρω τηλεφωνο και να τους πω οτι θελω μονο την κονσολα;

Έχουν γράψει κι άλλοι εδώ μέσα πως το έχουν κάνει, αν θες διάβασε προηγούμενες σελίδες.

Θα έλεγα να μην πάρεις τηλέφωνο, γιατί θα σε ωθήσουν σε ακύρωση ώστε να το δώσουν σε κάποιον που δεν έχει τέτοιες βλέψεις.

Οπότε ή αποφασίζεις να το πάρεις και να δοκιμάσεις την επιστροφή κι αν πετύχει πέτυχε ή το αφήνεις και περιμένεις να μπει σκέτο κάποια στιγμή. Εσύ αποφασίζεις.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mples είπε

Εγω παντως τσιμπησα σημερα ενα μτχ στα 420 με δυο πχνδ του 4 ομως και καθαρισα 

Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεις στο φόρουμ καλές περιπτώσεις. 

Αρκεί να ψάξεις και να εξαιρέσεις τους κλασσικούς Scalpers. 

Καλή απόλαυση. 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, wazzaa είπε

Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεις στο φόρουμ καλές περιπτώσεις. 

Αρκεί να ψάξεις και να εξαιρέσεις τους κλασσικούς Scalpers. 

Καλή απόλαυση. 

Ασε στο φορουμ θελουν περισοτερα απο καινουριο φιλε μου να ειναι καλα το φατσομπουκι

Δημοσ.

Κοίτα να δεις, εγώ ήθελα bundle με 2ο μοχλό, camera και remote....το πιο ακριβό και τελικά αυτό είναι εξαντλημένο :lol: 

Να πάρω bundle με παιχνίδια.....meh. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, chill είπε

Κοίτα να δεις, εγώ ήθελα bundle με 2ο μοχλό, camera και remote....το πιο ακριβό και τελικά αυτό είναι εξαντλημένο :lol: 

Να πάρω bundle με παιχνίδια.....meh. 

Εγώ θα έλεγα πάρε ένα άλλο bundle και μετά ζήτα να αλλάξεις τα παιχνίδια με τα περιφερειακά που θέλεις. Λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα, στη σκέτη επιστροφή είναι που σε ζαλίζουν συνήθως.

Επεξ/σία από thagkol
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...