Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα θέμα που έχω και θέλω τη γνώμη σας έχω μπατζετ 150-200 maximum ευρώ.Τα παρτ που έχω είναι. Mo:msi b450-a pro max   Gpu:amd ryzen 2600x.                                           Ram:gskill ripjaws 16gb 3200mghz.                     Power supply:Corsair tx550m.                                  Και θα ήθελα να κάνω τις εργασίες μου για τη σχολή και να παίζω παιχνίδια όπως warzone pubg κανένα λολ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, alexpng είπε

Καλησπέρα σας.Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα θέμα που έχω και θέλω τη γνώμη σας έχω μπατζετ 150-200 maximum ευρώ.Τα παρτ που έχω είναι. Mo:msi b450-a pro max   Gpu:amd ryzen 2600x.                                           Ram:gskill ripjaws 16gb 3200mghz.                     Power supply:Corsair tx550m.                                  Και θα ήθελα να κάνω τις εργασίες μου για τη σχολή και να παίζω παιχνίδια όπως warzone pubg κανένα λολ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=rx5500xt+8gb&order_by=pricevat&order_dir=asc

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Σε αυτό το budget κάποια από αυτές ή σε μεταχειρισμένη κάποια από αυτές: 1, 2, 3.

Ευχαριστώ πολυ .

31 λεπτά πριν, Phaethonas είπε

Να σαι καλά 

Δημοσ.

Γενικότερα πάντως είναι άσχημη περίοδος για GPU (και CPU). 

Αφού δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις, δες και μεταχειρισμένες (facebook, εδώ η και car.gr)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...