Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω θέμα με το ψυγείο του απο πάνω ορόφου.. Μπορει να ακουστεί τρελό αλλά κάνει εναν εκνευριστικό θόρυβο ο οποιος ακούγεται διαπασών σε όλο το διαμέρισμα.

Μεχρι το καλοκαιρί εκανε ενα βουητό ανα 1-2 ωρες (αποδείχτηκε ότι δεν είχε μπει καλά η βάση μετά από επίσκεψη τεχνικού) . Τους τελευταίους μήνες όμως υπάρχει ακόμα ένα θορυβος τον οποίο σας έχω βάλει στο βίντεο. Πραγματικά δεν ξερω τι μπορώ να κάνω του έχω μιλήσει, έφερε τον τεχνικό ο οποίος είδε μονο τη βάση και έφυγε... Μπορει κάποιος να καταλαβει τι φταίει και ακουγεται τοσο πολυ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, DimosthenisG είπε

Αυτό το λευκό κουτί τι είναι?

το κουδουνι στο σπιτι μου, απλά εκεί τράβηξα το βίντεο. To ψυγείο του βρίσκεται από επάνω ακριβως

Επεξ/σία από jordaninio
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DimosthenisG είπε

Μίλησες με τον γείτονα σου ή περιμένεις να βρεθεί η λύση από ένα φόρουμ?

Εννοειται,εφερε τεχνικό ο οποίος απλα το κουνησε για να κατσει στη θεση του.αλλα το πρόβλημα δεν λυθηκε. Δεν περιμενω λύση από το φόρουμ εννοειται, πιο πολύ αν ειχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα με ψυγειο ώστε να καταλαβω αν θα τα παιξει σύντομα :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jordaninio είπε

Εννοειται,εφερε τεχνικό ο οποίος απλα το κουνησε για να κατσει στη θεση του.αλλα το πρόβλημα δεν λυθηκε. Δεν περιμενω λύση από το φόρουμ εννοειται, πιο πολύ αν ειχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα με ψυγειο ώστε να καταλαβω αν θα τα παιξει σύντομα :P

Όχι μην περιμένεις, τα ψυγεία κρατάνε 20 χρόνια. Αν ο θόρυβος είναι τόσο οξύς πρέπει να φέρει τεχνικό για κοιτάξει το μοτερ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε

Μήπως έχει σχέση με αυτό; 

Αν είναι κάτι τέτοιο, δύσκολα θα βγάλεις άκρη.. 

Δεν ειναι κροτοι, ενα συνεχόμενο τριξιμο-βουητό σαν μοτερ. Απλα δεν μπορω να καταλάβω πως γίνεται αν υπάρχει πρόβλημα να κανει τη μια μερα 20 φορές το θορυβο, την αλλη 10 μετά να κανει 5 μερες καθόλου

Δημοσ.

Φίλε πραγματικά είναι αδιανόητα δυνατός ο θόρυβος, έτσι δεν ακούγεται ούτε το πλυντήριο μας όταν στυβει που είναι στο δωμα και εμείς από κάτω σε σπίτι 100 ετών. Μιλάμε ότι για να ακούγεται έτσι σε εσένα θα έπρεπε να ήταν στο σπίτι του γείτονα πολύ δυνατότερο. Τωρα για εξευρεση λύσης από την στιγμή που κάλεσε τεχνικό και έδειξε κλίμα συνεργασίας και κατανόησης αλλά χωρίς να λυθεί το πρόβλημα, δεν νομίζω να βρεθεί άλλη λύση, λογικά κάποιο θέμα στον συμπιεστή. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Φίλε πραγματικά είναι αδιανόητα δυνατός ο θόρυβος, έτσι δεν ακούγεται ούτε το πλυντήριο μας όταν στυβει που είναι στο δωμα και εμείς από κάτω σε σπίτι 100 ετών. Μιλάμε ότι για να ακούγεται έτσι σε εσένα θα έπρεπε να ήταν στο σπίτι του γείτονα πολύ δυνατότερο. Τωρα για εξευρεση λύσης από την στιγμή που κάλεσε τεχνικό και έδειξε κλίμα συνεργασίας και κατανόησης αλλά χωρίς να λυθεί το πρόβλημα, δεν νομίζω να βρεθεί άλλη λύση, λογικά κάποιο θέμα στον συμπιεστή. 

To θεμα ειναι αν ξαναρθει ο τεχνικός και εκεινη την ωρα δεν κανει το θορυβο, πως θα μπορεσει να το φτιαξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...