Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ekrepali είπε

H προκαταβολή δεν έχει καμιά σχέση με τον πάροχο... μπορεί ο πάροχος πχ λόγω σφάλματος να μην έχει ενημερωθεί απ'τον ΔΕΔΔΗΕ ότι είσαι δικαιούχος επιδόματος θέρμανσης.

Τό ίδιο λέμε για να γίνει αποδεκτή ή αίτηση σημαίνει ότι έχει ελεγχθεί και πλήρεις τά κριτήρια ώστε να πάρεις την προκαταβολή, είναι σαν να μου λες ότι κανείς αίτηση για κάτι ελέγχεται σου δίνουν προκαταβολή ή οποία είναι 60% και μετά σου λένε ότι έγινε λάθος.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πως γίνεται να απέκλεισαν τόσο κόσμο απλά επειδή έτυχε να μετακομίσει μέσα στο 2024 και ενώ μπορούν να αντλήσουν τις νέες διευθύνσεις από τα κατατεθειμένα μισθωτήρια.

Για ποιο λόγο να τραβάει διεύθυνση από το Ε1???? Και δεν έχει να κάνει μόνο με το mythermansi, αν θυμάμαι καλά και στο κορονοιό είχαν αντιμετωπίσει παρόμοιο ζήτημα. 

Ψηφιακή διασύνδεση στο μεγαλείο της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eurobank μπήκαν... αλλά με μόνο γύρω στα 55€ (χωρίς να υπάρχει το αντίστοιχο ποσό στα ποσά προς πληρωμή)ενώ συνολικό ποσό είναι περίπου 250 που λέει κάτω στην εκκαθάριση..τι φάση??

Επεξ/σία από Dogtor21
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, phanispal είπε

Μπήκαν σε Πειραιώς 13,61€.

Γέι...

Σε εμάς 32.40 από 180 σύνολο.

6 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Eurobank μπήκαν... αλλά με μόνο γύρω στα 55€ ενώ συνολικό ποσό είναι περίπου 250 που λέει κάτω στην εκκαθάριση..τι φάση??

Αυτό είναι το συνολικό ποσό, συμπεριλαμβανομένης και της δόσης που πληρώθηκες πριν κάμποσο καιρό. Τώρα πήρες το υπόλοιπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Αυτό είναι το συνολικό ποσό, συμπεριλαμβανομένης και της δόσης που πληρώθηκες πριν κάμποσο καιρό. Τώρα πήρες το υπόλοιπο.

Όντως ισχύει ...αλλά κανονικά το ελάχιστο ποσό για φυσικό αέριο είναι 325 +20% για κάθε εξαρτώμενο μέλος... Περίεργα πράγματα 

Επεξ/σία από Dogtor21
Δημοσ.

Μπήκανε Εθνική. Ένα θα πω, ευτυχώς που υπήρχαν οι προσφορές αερίου απο εταιρία σε εταιρία και βγάλαμε περισσότερα απο το επίδομα. Τρά. Τζικ.

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να δούμε το ποσό που δικαιούμαστε (που θα μας δώσουν σύνολο);

Με ρεύμα συντελεστή 0,75 όπου έχω διαβάσει έλεγε για 300+ευρώ,σύνολο μπήκαν 191 ευρώ.

Αν γνωρίζει κάποιος.

Δημοσ.
12 minutes ago, tasos-e said:

Υπάρχει τρόπος να δούμε το ποσό που δικαιούμαστε (που θα μας δώσουν σύνολο);

Με ρεύμα συντελεστή 0,75 όπου έχω διαβάσει έλεγε για 300+ευρώ,σύνολο μπήκαν 191 ευρώ.

Αν γνωρίζει κάποιος.

Μπορείς να δεις στον πίνακα τους νέους συντελεστές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...