Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρέτησαν τα ρητροπρογράμματα της Ζενίθ star και easy , έσφαξε ο Ήρων με το pass κλασσικά (για να πάρει το δώρο) και όσους ξεχάστηκαν στο flex

Ζενίθ Τ2 0,0474 για Φεβ, φαντάζομαι θα αρμέξει και η ΦΑ (όποιος έχει τιμή Φεβ της ΦΑ ας κάνει tag)

Απο δώρα , μόνο τα 50€ του Ήρων max έμειναν δυστυχώς ...

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.

Μου ήρθε λογαριασμός από control σε benefit με το 50αρικο δώρο, επειδή η αλλαγή έγινε μέσα στο διμηνο μου ήρθε η τιμή benefit 0,034 για να υπολογίζω μελλοντικά πόσο περίπου επάνω να βάζω στην χρέωση μαζί με κόστη διανομής κτλ για να ξέρω την ακριβώς την κατανάλωση π.χ 0,034+πόσο τα υπόλοιπα; για να βγάζω μια τελική χρέωση; 

Δημοσ.
10 hours ago, teopanta1 said:

Μου ήρθε λογαριασμός από control σε benefit με το 50αρικο δώρο, επειδή η αλλαγή έγινε μέσα στο διμηνο μου ήρθε η τιμή benefit 0,034 για να υπολογίζω μελλοντικά πόσο περίπου επάνω να βάζω στην χρέωση μαζί με κόστη διανομής κτλ για να ξέρω την ακριβώς την κατανάλωση π.χ 0,034+πόσο τα υπόλοιπα; για να βγάζω μια τελική χρέωση; 

Ρυθμιζόμενες: Κατανάλωση * 0.011

Πρόσθεσε και κάνα 10άρικο για διάφορες άλλες χρεώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/3/2024 στις 11:00 ΠΜ, alejsalonica είπε

Σήμερα έκανα το βήμα. Από Control to benefit.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται πόλεμος μεταξύ ΝΑΤΟ - ΡΩΣΙΑΣ, πτώση μετεωρίτη στη μεγαλύτερη αποθήκη φυσικού αερίου της Ευρώπης, βλάβες στις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις LNG της Αμερικής κλπ... 

αν γινει πολεμος ΝΑΤΟ Ρωσιας το τελευταιο που θα μας απασχολει ειναι το dei benefit 😂

θα ασχολουμαστε με το νεο προγραμμα "χτιζω-ανακαινιζω πυρηνικο καταφυγιο"

Επεξ/σία από The_Judas
  • Haha 3
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

ψάχνω για νέα συνδεση φυσικού αερίου, οικιακή , με αυτόνομο λέβητα.

Η ερώτησή μου είναι απλή κοιτωντας τα πακέτα. 

έχω λόγω να διαλέξω άλλο πάροχο πέρα απο τον ΗΡΩΝ που ειναι ο πιο οικονομικός και χωρίς δεσμευση?

Και αν ναι ποιος ειναι ο λόγος , για να αποφύγω κακοτοπιές..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, manosbr είπε

Καλησπέρα, 

ψάχνω για νέα συνδεση φυσικού αερίου, οικιακή , με αυτόνομο λέβητα.

Η ερώτησή μου είναι απλή κοιτωντας τα πακέτα. 

έχω λόγω να διαλέξω άλλο πάροχο πέρα απο τον ΗΡΩΝ που ειναι ο πιο οικονομικός και χωρίς δεσμευση?

Ναι γιατί δεν ξέρεις τελικά τι θα πληρώσεις...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dogtor21 είπε

Ναι γιατί δεν ξέρεις τελικά τι θα πληρώσεις...

Ναι αλλά τι με πειράζει αν είναι πιο φθηνός από τους αλλους . Και ισχύει το ίδιο με την ιστορικότητα των τελευταίων 4 μηνών ; 
δεν διαφωνώ , ρωτάω γιατί  δεν ξέρω μήπως είχατε άλλη εμπειρία με ΗΡΩΝ .επίσης από τη στιγμή που δεν έχει δέσμευση οποίο μήνα το αυξήσει πολύ αν θέλω πάω ΔΕΗ , έτσι δεν είναι ;

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manosbr είπε

Ναι αλλά τι με πειράζει αν είναι πιο φθηνός από τους αλλους . Και ισχύει το ίδιο με την ιστορικότητα των τελευταίων 4 μηνών ; 
δεν διαφωνώ , ρωτάω γιατί  δεν ξέρω μήπως είχατε άλλη εμπειρία με ΗΡΩΝ .επίσης από τη στιγμή που δεν έχει δέσμευση οποίο μήνα το αυξήσει πολύ αν θέλω πάω ΔΕΗ , έτσι δεν είναι ;

Ο πιο φθηνος εγω βλεπω ειναι σταθερα η Δεη με το benefit.Καποια στιγμη παιξαν δυνατα δωρα απο αλλους παροχους πχ ηρων-ελπε αλλα με δεσμευση, οποτε εκει βλεπει ο καθενας με τις καταναλωσεις που εχει τι τον συμφερει..Η Δεη επισης εδινε 50αρικο με νεα συνδεση, αν το δινει ακομη εγω εκει θα πηγαινα

Δημοσ.
8 hours ago, energy52 said:

Ο πιο φθηνος εγω βλεπω ειναι σταθερα η Δεη με το benefit.Καποια στιγμη παιξαν δυνατα δωρα απο αλλους παροχους πχ ηρων-ελπε αλλα με δεσμευση, οποτε εκει βλεπει ο καθενας με τις καταναλωσεις που εχει τι τον συμφερει..Η Δεη επισης εδινε 50αρικο με νεα συνδεση, αν το δινει ακομη εγω εκει θα πηγαινα

To 50άρι στο benefit δεν υπάρχει πλέον. Κι ο ΗΡΩΝ έχει ελάχιστα χαμηλότερη τιμή στο Max εδώ και μήνες.

21 hours ago, manosbr said:

Εγώ περιμένω επιτόπια μέχρι τις 15/3, να καλύψω το επίδομα θέρμανσης μόνο με λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Μετά σκέφτομαι για ΗΡΩΝ, όσο μπουρδέλο κι αν είναι... πιθανή καθυστέρηση λογαριασμών, χάλια εξυπηρέτηση.

Εκτός κι αν κάτσω ΔΕΗ μέχρι Πάσχα, μήπως βγάλει η elpedison κάνα πασχαλινό 100άρικο στο κυμαινόμενο της... αν και το θεωρώ απίθανο. Η τιμή της πάντως είναι σαφώς ακριβότερη από ΗΡΩΝ.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Εγώ περιμένω επιτόπια μέχρι τις 15/3, να καλύψω το επίδομα θέρμανσης μόνο με λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Δε βγαζει μηνιαιους λογαριασμους καθε τελος του μηνα; ωστε να πας μεχρι 31/3..

Δημοσ.
6 minutes ago, energy52 said:

Δε βγαζει μηνιαιους λογαριασμους καθε τελος του μηνα; ωστε να πας μεχρι 31/3..

Έχω παλιό μετρητή, έρχονται για επιτόπια στη 1η περίδο (μερικές φορές καθυστερούν και λίγο).

Spoiler

4.jpg.c0bec3a00647e71f4af8a4ade9c40b07.jpg

Αν έρθουν και μετρήσουν πχ στις 7/3, αν θέλω μπορώ να δώσω κι εγώ ένδειξη στο site ΕΔΑ μέχρι τις 15/3 για να λάβω έναν επιπλέον ολιγοήμερο εκκαθαριστικό. Μετά αν αλλάξω πάροχο μέχρι 31/3 θα έχω και 3ο λογαριασμό. Το καλύπτω άνετα, δεν έχω θέμα.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, energy52 είπε

Πως προκύπτει αυτό ;

0,035 η ΔΕΗ με 5 Ε πάγιο και 2 χρόνια δέσμευση .

ΗΡΩΝ 

0,029, χωρίς δέσμευση , 3,5€ πάγιο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, manosbr είπε

Πως προκύπτει αυτό ;

0,035 η ΔΕΗ με 5 Ε πάγιο και 2 χρόνια δέσμευση .

ΗΡΩΝ 

0,029, χωρίς δέσμευση , 3,5€ πάγιο 

ναι αλλα απο πικρη εμπειρια εμαθα οτι το τιμολογιο της ΔΕΗ θα παραμεινει ιδιο και δεν αλλαξει σε μια νυχτα ονομα και θα χρεωσει το λιγοτερο διπλασια τιμη

Επεξ/σία από jt1973
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...