CHRISpros Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Kαλησπέρα και χρόνια πολλά, Πρόσφατα μετακόμισα την παροχή στην Protergia, στο πρόγραμμα με 0 πάγιο, με σκοπό να μείνω εκεί όλο το καλοκαίρι καθώς δεν έχω κατανάλωση. Μου ήρθε τώρα ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμός αρκετά υψηλός. Πως κινούμε? Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν "πλήρωσε για να μην έχεις τόκους και δίνε μετρήσεις από τον επόμενο μήνα στην ΕΔΑ για να βγαίνουν εκκαθαριστικοί".
korakios Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 2 λεπτά πριν, CHRISpros είπε Kαλησπέρα και χρόνια πολλά, Πρόσφατα μετακόμισα την παροχή στην Protergia, στο πρόγραμμα με 0 πάγιο, με σκοπό να μείνω εκεί όλο το καλοκαίρι καθώς δεν έχω κατανάλωση. μπορούσες να δεις της ελπέ ή Ήρων 3 λεπτά πριν, CHRISpros είπε Μου ήρθε τώρα ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμός αρκετά υψηλός. Πως κινούμε? Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν "πλήρωσε για να μην έχεις τόκους και δίνε μετρήσεις από τον επόμενο μήνα στην ΕΔΑ για να βγαίνουν εκκαθαριστικοί". αυτό
korakios Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Τελικά έκλεισα double smart μιας και αντί τα 120€ του σταθερού , δίναν 40€ Σκλαβενίτη και 30€ Public (εκτός απο τα 20€ ανα μήνα) Στο site βλέπω δίνει 30€ τμηματικά , σίγουρα καλύτερα απο τα 30€ public αλλά βαριόμουν 😛 2 1
arumanjiro Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Καλησπέρα. Η eurobank αν έχεις το πρόγραμμα My Advantage Banking δίνει δώρο 40€ τμηματικά στον λογαριασμό φυσικού αερίου. Η απορία μου είναι αν επιλέξω το GasHome Fix, το οποίο έχει επίσης δώρο 60€ στον 1ο λογαριασμό, θα μπορέσει κάποιος να πάρει συνολικά 100€; https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/sunallages-pronomia/epixeiriseis/sunergazomenes/elpedison
korakios Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 2 λεπτά πριν, arumanjiro είπε Καλησπέρα. Η eurobank αν έχεις το πρόγραμμα My Advantage Banking δίνει δώρο 40€ τμηματικά στον λογαριασμό φυσικού αερίου. Η απορία μου είναι αν επιλέξω το GasHome Fix, το οποίο έχει επίσης δώρο 60€ στον 1ο λογαριασμό, θα μπορέσει κάποιος να πάρει συνολικά 100€; https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/sunallages-pronomia/epixeiriseis/sunergazomenes/elpedison Αναφορά σε κείμενο Οι ειδικές προσφορές που παρέχει η ELPEDISON θα διέπονται από τους όρους (Γενικούς και Ειδικούς Όρους κ.λπ.) των Συμβάσεων Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας ή των Συμβάσεων Προμήθειας Φυσικού Αερίου. Γιαυτό ρώτα πρώτα στην ελπέ αν ισχύει κάτι τέτοιο (email)
stagkia Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 3 ώρες πριν, korakios είπε Τελικά έκλεισα double smart μιας και αντί τα 120€ του σταθερού , δίναν 40€ Σκλαβενίτη και 30€ Public (εκτός απο τα 20€ ανα μήνα) Στο site βλέπω δίνει 30€ τμηματικά , σίγουρα καλύτερα απο τα 30€ public αλλά βαριόμουν 😛 Από elpe είναι το προγραμμα που λες ότι έκλεισες; Το Double Energy Home Smart;
korakios Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 6 λεπτά πριν, stagkia είπε Από elpe είναι το προγραμμα που λες ότι έκλεισες; Το Double Energy Home Smart; ναι ,αλλά δεν ξέρω αν συνεχίζουν να δίνουν τα 40€ Σκλαβενίτη μιας και ήταν "Πασχαλινή προσφορά" υπόψιν οτι τα 100€ τμηματικά που λέει είναι για 2 χρόνια , άρα ~4€/μήνα ,δλδ υπολόγισε οτι δε θα έχεις πάγιο , προσωπικά θα πάρω τα δώρα και την κάνω για ΔΕΗ για το 50ρικο και μετά μπάλα Ηρών<->ΔΕΗ
stagkia Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 10 λεπτά πριν, korakios είπε ναι ,αλλά δεν ξέρω αν συνεχίζουν να δίνουν τα 40€ Σκλαβενίτη μιας και ήταν "Πασχαλινή προσφορά" υπόψιν οτι τα 100€ τμηματικά που λέει είναι για 2 χρόνια , άρα ~4€/μήνα ,δλδ υπολόγισε οτι δε θα έχεις πάγιο , προσωπικά θα πάρω τα δώρα και την κάνω για ΔΕΗ για το 50ρικο και μετά μπάλα Ηρών<->ΔΕΗ @korakios Ναι, το κοίταξα πριν λίγο στο διάλειμμα μου με την elpe. Σε ΔΕΗ υπαρζει κάποιο double που να αξίζει; Απλά πρέπει από σήμερα τελικά να κάνω νέα σύνδεση ρεύμα,αεριο σε σπίτι που θα μετακομίσω και δεν ξέρω που να παίξω μπάλα κ εγώ .
korakios Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 4 ώρες πριν, stagkia είπε Σε ΔΕΗ υπαρζει κάποιο double που να αξίζει; δεν έχει double αλλά έχει το σταθερό στο αέριο που δίνει 50€ χωρίς δέσμευση
stagkia Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Μίλησα με ζενίθ και μου δίνουν τα παρακάτω για το πρόγραμμα Ζενίθ Gas Home Save 1) 60€ Δώρο 2) Χωρίς τέλος πρόωρης λύσης 3) Δωρεάν οικογενειακή κάρτα υγείας Ευ Ζην, αξίας 150€ 4) Mηδενική εγγύηση με την εξόφληση λογαριασμών μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής Τιμή 0,03 €/KWh Μηνιαίο Πάγιο 4,50 Πως το βλέπετε ;
korakios Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, stagkia είπε Μίλησα με ζενίθ και μου δίνουν τα παρακάτω για το πρόγραμμα Ζενίθ Gas Home Save 1) 60€ Δώρο 2) Χωρίς τέλος πρόωρης λύσης 3) Δωρεάν οικογενειακή κάρτα υγείας Ευ Ζην, αξίας 150€ 4) Mηδενική εγγύηση με την εξόφληση λογαριασμών μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής Τιμή 0,03 €/KWh Μηνιαίο Πάγιο 4,50 Πως το βλέπετε ; καταγγελία στη ΡΑΕ στο site δεν υπάρχει τιμοκατάλογος και τρόπος υπολογισμού της χρέωσης , απλά αναφέρει τιμή Απριλίου edit , είναι με τιμή "όσα μας λείπουν" , δλδ ,με άγνωστη προμήθεια , άρα στο excel το βάζω όπως τα αντίστοιχα , με μπακαλίστικο υπολογισμό βάσει ιστορικού τιμών edit2 , έφυγε και η στήλη δέσμευση μιας και η efaenergy που ήταν η τελευταία που είχε ,πλέον δεν αναφέρει ρήτρα αποχώρησης __________________________ έχει κάποιος πρόσφατη τιμή απο τη ΦΑ ? Επεξ/σία 9 Μαΐου 2024 από korakios
ekrepali Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 7 hours ago, korakios said: έφυγε και η στήλη δέσμευση μιας και η efaenergy που ήταν η τελευταία που είχε ,πλέον δεν αναφέρει ρήτρα αποχώρησης H ετήσια συνδρομη 100 ευρώ στο my gas home, έμμεση ρήτρα είναι... όποτε κι αν φύγεις δεν τη παίρνεις πίσω. Βέβαια δικαιολογείται απ'τη άποψη ότι το πρόγραμμα δεν έχει ούτε πάγιο, ούτε περιθώριο κέρδους... από κάπου πρέπει να βγάλουν κι αυτοί.
misi27 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Είμαι στη ΔΕΗ στο σταθερό από τα μέσα Νοέμβρη. Αν αποχωρήσω τώρα θα έχω πέναλτι?
ekrepali Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, misi27 said: Είμαι στη ΔΕΗ στο σταθερό από τα μέσα Νοέμβρη. Αν αποχωρήσω τώρα θα έχω πέναλτι? Δεν υπάρχουν πλέον ρήτρες... έβαλαν και διευκρίνιση σε όλους τους λογαριασμούς γιατί βαρέθηκαν να μας απαντάνε μεμονομένα. Spoiler Επεξ/σία 10 Μαΐου 2024 από ekrepali 1
Dogtor21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 2 ώρες πριν, ekrepali είπε Δεν υπάρχουν πλέον ρήτρες... έβαλαν και διευκρίνιση σε όλους τους λογαριασμούς γιατί βαρέθηκαν να μας απαντάνε μεμονομένα. Απόκρυψη περιεχομένων Το σταθερό όμως είναι το myHomeGasControl... αλλά ούτε σε αυτό εφαρμόζεται πλέον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις