Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 minutes ago, Mule206 said:

Μπορεί κάποιος να μου πει ξανά το κόλπο για τη λήψη λογαριασμού που έχει μεν εκδοθεί αλλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμος για κατέβασμα στο mydei; 

Πας στο παλιό λογαριασμό, εκεί που κατεβάζεις το pdf... κάνεις δεξί κλικ-αντιγραφή της διεύθυνσης.

Επικόλληση στον browser και αλλάζεις την ημερομηνία σύμφωνα με την ημερομηνία έκδοσης του νέου λογαριασμου.

Πχ αν ο λογαριασμός εκδώθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2024. Αυτό στο url γίνεται 20240225

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Πας στο παλιό λογαριασμό, εκεί που κατεβάζεις το pdf... κάνεις δεξί κλικ-αντιγραφή της διεύθυνσης.

Επικόλληση στον browser και αλλάζεις την ημερομηνία σύμφωνα με την ημερομηνία έκδοσης του νέου λογαριασμου.

Πχ αν ο λογαριασμός εκδώθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2024. Αυτό στο url γίνεται 20240225

Πρέπει να γίνει από υπολογιστή; 

Απο κινητό που μπαίνω δεν αναφέρει κάτι το url σε μορφη ημερομηνιας μόνο στον αριθμο συμβολαίου σταματάει. Το βάζω σε εμφάνιση υπολογιστή και από δύο διαφορετικούς browsers τα ίδια και εκεί. 

Τι δε κάνω σωστά; 

Στη παρακάτω επιλογή που πάω μου  βγάζει σε tabs όλους τους λογαριασμούς (τον τελευταίο που δε μπορώ να κατεβάσω και τον προηγούμενο) χωρίς να αλλάζει το url όμως. Όλοι είναι στην ίδια σελίδα απλά κάνεις swipe μεταξύ τους

Screenshot_20240227_004105_com.sec.android.app.sbrowser.jpg

Επεξ/σία από Mule206
Δημοσ.
8 hours ago, Mule206 said:

Πρέπει να γίνει από υπολογιστή; 

Ναι. Ή κατέβασε στο κινητό κάποιο desktop browser, που να μην τα εμφανίζει σε mobile view.

• Like 1
Δημοσ.

Με την καινούργια ρύθμιση σχετικά με τα κυμαινόμενα τιμολόγια, μπορούμε να κάνουμε τουρισμό όπως και στο ρεύμα; Τώρα που είμαι στο benefit, μπορώ να φύγω όποτε θέλω χωρίς πέναλτι και να πάω για παράδειγμα στο smart της elpedison και μετά ξανά το ίδιο;

Δημοσ.

Μετα το αιτημα που εκανα στο myrae, ο ΗΡΩΝ απαντησε σε δυο μερες: εβγαλε λογαριασμο και μου εστειλε το transaction report.

Φυσικα, απο τις 21/2 που εβγαλε τον λογαριασμο ακόμη δεν μπορω να τον δω στο site παρά μόνο το συνολο. Περιμενω να δω το pdf για τις χρεωσεις και μετα να κλεισω το αιτημα στο myrae.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, NewGascp είπε

Δεν είναι το 0,023250 που έχει πάνω ;

23.250 είναι η σημερινή τιμή.

Αυτό που θέλουμε είναι Μ.Ο. του μήνα (δλδ Average από 1/2/24 έως 29/2/24) 

image.png.b26b7354594d5c57ed6eefcd106ed23a.png

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ATmega είπε

Αυτό που θέλουμε είναι Μ.Ο. του μήνα (δλδ Average από 1/2/24 έως 29/2/24) 

Μια μικρή διόρθωση μόνο, επειδή το είχα ξαναψάξει παλαιότερα. Ουσιαστικά θέλουμε τον Μ.Ο. από 31/01 έως 28/02.

Σε κάθε περίπτωση, η διαφορά είναι αμελητέα.

• Like 4
Δημοσ.

Όταν έχεις ήδη λογαριασμό στο mydei και κάνεις νέα σύνδεση αέριο εμφανίζετε αυτόματα μετά απο λίγο διάστημα ή πρέπει να κάνεις κάτι;

Πέρασαν χτες να τσεκάρουν τον μετρητή απτην εδα

Η μετάβαση απο control σε benefit είναι εύκολη;

Δημοσ.
Just now, ObeyWario! said:

Όταν έχεις ήδη λογαριασμό στο mydei και κάνεις νέα σύνδεση αέριο εμφανίζετε αυτόματα μετά απο λίγο διάστημα ή πρέπει να κάνεις κάτι;

Αυτόματα.

Just now, ObeyWario! said:

Control έβαλες; 🙄

Μέχρι και το Γενάρη που κάναμε τις τράμπες, παίρναμε τηλέφωνο μέχρι να πέσουμε σε εκπρόσωπο που μας επιβεβαίωνε ότι είναι τζάμπα η αλλαγή. Γιατί ο καθένας έλεγε το μακρύ και το κοντό του. Επίσης επικρατούσε μια άποψη ότι η αλλαγή από control σε benefit γίνεται με το 1ο μήνα εκροσώπησης.

Από τότε βέβαια πέρασε καιρός... τώρα που έκοψαν το 50άρι bonus στο benefit, ίσως να έκαναν κι άλλες αλλαγές πχ χρέωση ρήτρας για σπάσιμο benefit ανεξαρτήτως αν φεύγεις σε άλλο πάροχο ή αν πας σε benefit. Και πάλι σου ξαναλέω... ο κάθε εκπρόσωπος λέει κάτι διαφορετικό, ξανακαλείς μέχρι να πέσεις σε απάντηση που σε βολεύει και κρατάς το όνομα του.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ObeyWario! είπε

Χθες το πρωί την έκανα τηλεφωνικά. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης απο το control.
Σήμερα που έλεγξα το mydeh είμαι στο benefit.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Control έβαλες;

Έβαλα control για το 50άρι και σκοπό να φύγω άμεσα. Το είπα ξεκάθαρα στον εκπρόσωπο που έκανα τηλεφωνικά το συμβόλαιο και συμφώνησε μαζί μου πως συμφέρει :D

Πότε περίπου θα φανεί η παροχή στο mydei;Όπως είπα η εδα πέρασε χτες για να τσεκάρει τον μετρητή

Δημοσ.

Γενικα αν δεν εχουμε καποια συνταρακτικη αλλαγη καλο ειναι το κυμαινομενο απεδω και περα...

2025 θα αρχισει το Καταρ σταδιακα να ριχνει μπολικο LNG στην αγορα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...