Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, PedroG είπε

ξερουμε που κυμαινεται η TTF για μηνα Μαρτιο?

6 ώρες πριν, kkaragki είπε

Αύριο "κλειδώνει" η τιμή του. Μέχρι στιγμής είναι στο 0,02612 (πηγή)

6 ώρες πριν, NewGascp είπε

Δεν είναι το 0,023250 που έχει πάνω ;

6 ώρες πριν, ATmega είπε

23.250 είναι η σημερινή τιμή.

Αυτό που θέλουμε είναι Μ.Ο. του μήνα (δλδ Average από 1/2/24 έως 29/2/24) 

image.png.b26b7354594d5c57ed6eefcd106ed23a.png

6 ώρες πριν, kkaragki είπε

Μια μικρή διόρθωση μόνο, επειδή το είχα ξαναψάξει παλαιότερα. Ουσιαστικά θέλουμε τον Μ.Ο. από 31/01 έως 28/02.

Σε κάθε περίπτωση, η διαφορά είναι αμελητέα.

Κοιτάτε εδώ, την τιμή TTF Month για να δείτε το Μ.Ο. του τρέχοντος μηνός:
Indices (eex.com)

26,226 €/MWh χθες.

• Like 2
  • Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vagos789 είπε

Γενικα αν δεν εχουμε καποια συνταρακτικη αλλαγη καλο ειναι το κυμαινομενο απεδω και περα...

2025 θα αρχισει το Καταρ σταδιακα να ριχνει μπολικο LNG στην αγορα...

Excited Game GIF by The Sultan άμα παίξει μπάλα το Κατάρ στην αγορά lng θα καίμε τζάμπα αέριο....

Δημοσ.

Κατέβασα τελικά το λογαριασμό σύμφωνα με τις υποδείξεις του ekrepali από pc. Το 50αρι το έλαβα κανονικά από αλλαγή control σε benefit. 

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Mule206 είπε

Κατέβασα τελικά το λογαριασμό σύμφωνα με τις υποδείξεις του ekrepali από pc. Το 50αρι το έλαβα κανονικά από αλλαγή control σε benefit. 

Καλημέρα Ποια ημερομηνια εκανες ακριβως την αλλαγη απο control  σε benefit και σου πιστωθηκε το 50?

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, NIKELPE είπε

Καλημέρα Ποια ημερομηνια εκανες ακριβως την αλλαγη απο control  σε benefit και σου πιστωθηκε το 50?

Τέλη Δεκεμβρίου.. 29 του μηνός αν θυμάμαι καλα

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NIKELPE είπε

Εγω εκανα τηλεφωνικά την αλλαγη 12/1 απο control  σε benefit και  πηρα το  50αρικο αντιθετως αλλαγη στο ιδιο προγραμμα στον πατερα μου 2-3 μερες αργοτερα δεν δωθηκε. Ισχυει τελικα σε ποιον υπαλληλο θα πεσεις.

• Like 1
Δημοσ.

1 hour ago, tsigpan said:

Εγω εκανα τηλεφωνικά την αλλαγη 12/1 απο control  σε benefit και  πηρα το  50αρικο αντιθετως αλλαγη στο ιδιο προγραμμα στον πατερα μου 2-3 μερες αργοτερα δεν δωθηκε. Ισχυει τελικα σε ποιον υπαλληλο θα πεσεις.

Mήπως έτυχε να βγει εκκαθαριστικός για περίοδο πριν την αλλαγή;

Δημοσ.

Σήμερα συνάδερφος πήγε από control στο benefit και του έστειλαν τους προηγούμενους όρους με το 50αρικο δώρο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/2/2024 στις 12:37 ΠΜ, Mule206 είπε

Πρέπει να γίνει από υπολογιστή; 

Απο κινητό που μπαίνω δεν αναφέρει κάτι το url σε μορφη ημερομηνιας μόνο στον αριθμο συμβολαίου σταματάει. Το βάζω σε εμφάνιση υπολογιστή και από δύο διαφορετικούς browsers τα ίδια και εκεί. 

Τι δε κάνω σωστά; 

Στη παρακάτω επιλογή που πάω μου  βγάζει σε tabs όλους τους λογαριασμούς (τον τελευταίο που δε μπορώ να κατεβάσω και τον προηγούμενο) χωρίς να αλλάζει το url όμως. Όλοι είναι στην ίδια σελίδα απλά κάνεις swipe μεταξύ τους

Screenshot_20240227_004105_com.sec.android.app.sbrowser.jpg

Έναν άλλο τρόπο που βρήκα από κινητό είναι να πας στο tab αρχείο λογαριασμών και να βάλεις περίοδο  date from date to και να πατήσεις το button λήψη αρχείου. Θα σου έρθει mail από ΔΕΗ 

Αγαπητέ/ή πελάτη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αίτημά σας για την αποστολή αρχείου λογαριασμών Φυσικού Αερίου έχει ολοκληρωθεί.
Συνδεθείτε στo myΔΕΗ και μεταβείτε στην ενότητα «Ιστορικό Κινήσεων» για τη λήψη του.
Το αρχείο θα παραμείνει διαθέσιμο προς λήψη για τις επόμενες εφτά (7) ημέρες.

Μετα συνδέεσαι απο κινητό, κανεις unzip το αρχείο και βλέπεις τον λογαριασμό κανονικότατα.

Να πω κι εγώ ότι μου έγινε η έκπτωση των 50 ευρώ από control σε benefit μια κι έκανα την αίτηση πριν το τέλος Γενάρη. 

Screenshot_20240228_175444_myDEI.jpg

Η μόνη ερώτηση που έχω στον εκδοθέντα λογαριασμό της ΔΕΗ είναι ότι μου χρέωσαν πάγιο 10,50 για 2 μήνες αντί για 10...

Επεξ/σία από ioio
  • Like 3
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, ioio είπε

Έναν άλλο τρόπο που βρήκα από κινητό είναι να πας στο tab αρχείο λογαριασμών και να βάλεις περίοδο  date from date to και να πατήσεις το button λήψη αρχείου. Θα σου έρθει mail από ΔΕΗ 

Αγαπητέ/ή πελάτη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αίτημά σας για την αποστολή αρχείου λογαριασμών Φυσικού Αερίου έχει ολοκληρωθεί.
Συνδεθείτε στo myΔΕΗ και μεταβείτε στην ενότητα «Ιστορικό Κινήσεων» για τη λήψη του.
Το αρχείο θα παραμείνει διαθέσιμο προς λήψη για τις επόμενες εφτά (7) ημέρες.

Μετα συνδέεσαι απο κινητό, κανεις unzip το αρχείο και βλέπεις τον λογαριασμό κανονικότατα.

Να πω κι εγώ ότι μου έγινε η έκπτωση των 50 ευρώ από control σε benefit μια κι έκανα την αίτηση πριν το τέλος Γενάρη. 

Screenshot_20240228_175444_myDEI.jpg

Η μόνη ερώτηση που έχω στον εκδοθέντα λογαριασμό της ΔΕΗ είναι ότι μου χρέωσαν πάγιο 10,50 για 2 μήνες αντί για 10...

Είχα βαλει τρεις μήνες μέσα στις επιλογές που λες αλλά το μόνο που μου έβγαζε ήταν ο προηγούμενος. 

Όταν λες περιθώριο εννοείς να βάλω μόνο την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού; 

Όσον αφορά τα 10,50 πάγιο που λες αφορούν πάνω από 60 μέρες χρέωσης. 

Το ίδιο μου έκαναν και εμένα αλλά η χρέωση ήταν για 63 μέρες. (Δεκέμβριος, Ιανουαρίος έχουν 31 μέρες) 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mule206 είπε

Είχα βαλει τρεις μήνες μέσα στις επιλογές που λες αλλά το μόνο που μου έβγαζε ήταν ο προηγούμενος. 

Όταν λες περιθώριο εννοείς να βάλω μόνο την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού; 

Όσον αφορά τα 10,50 πάγιο που λες αφορούν πάνω από 60 μέρες χρέωσης. 

Το ίδιο μου έκαναν και εμένα αλλά η χρέωση ήταν για 63 μέρες. (Δεκέμβριος, Ιανουαρίος έχουν 31 μέρες) 

Για παράδειγμα εγώ έβαλα ημ/νια από 1/12/23 κι ημερομηνία έως 28/2/24 και μου έβγαλε ένα zip αρχείο προς λήψη με 2 λογαριασμούς μέσα, τον προηγούμενο και τον τρέχοντα. Χμμμ εσένα έχει άλλη συμπεριφορά...

Σε ευχαριστώ για την απάντηση για το πάγιο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, magdalhnh είπε

Σήμερα συνάδερφος πήγε από control στο benefit και του έστειλαν τους προηγούμενους όρους με το 50αρικο δώρο. 

Κατάστημα ή τηλεφωνικώς .. λεπτομέρειες σε παρακαλώ εάν μπορείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ioio είπε

Για παράδειγμα εγώ έβαλα ημ/νια από 1/12/23 κι ημερομηνία έως 28/2/24 και μου έβγαλε ένα zip αρχείο προς λήψη με 2 λογαριασμούς μέσα, τον προηγούμενο και τον τρέχοντα. Χμμμ εσένα έχει άλλη συμπεριφορά...

Σε ευχαριστώ για την απάντηση για το πάγιο.

Οκ μόλις θα σου απαντάγα. 

Το έκανα και τους είχε σε zip αρχείο. Προφανώς κάτι δεν έκανα σωστά ή δεν πάταγα το κουμπί της λήψης πάρα περίμενα να μου τους εμφανίσει στο app. 

Σευχαριστω και σένα. 

Επεξ/σία από Mule206
  • Like 2
Δημοσ.
4 hours ago, magdalhnh said:

Aν έχει και ρήτρα αποχώρησης στους όρους, είναι οι προ-προηγούμενοι. Πάντα αυτούς στέλνουν... βαριούνται να κάνουν ένα κλίκ να πιάσουν τους καινούργιους. 😄

Ας περιμένει να εκδωθεί λογαριασμός να βεβαιωθεί κατ'αρχάς ότι δεν θα χρεωθεί ρήτρα αποχώρησης για το control.

Μετά ας κάνει αίτημα να πάρει το 50άρικο, το οποίο μάλλον δε θα μπει.

Αφού πάρει το 50άρικο τότε μπορεί να φύγει και αζημίως φυσικά, καθώς δεν ισχύει ρήτρα στα κυμαινόμενα. Αν και δεν έχει να πάει κάπου καλύτερα αυτή τη στιγμή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...