Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μένω 5 χρόνια στο διαμέρισμα που βρίσκομαι τώρα και κάθε καλοκαίρι έχω θέμα με ένα παιδί στην διπλανή πολυκατοικία που φωνάζει όταν τσακώνεται με την μάνα του. Πέρσι άρχισε να παίζει games και φέτος έχει φτάσει να φωνάζει σαν παλαβός κάθε μέρα, σε σημείο που ξεπερνάει κάθε όριο flame και υπερβολής. Ακόμα χειρότερα, δεν φωνάζει μόνο όταν κάνει flame κάποιον αλλά ρίχνει κραυγές και πανηγυρισμούς όταν νικάει και η φωνή του είναι σε αυτή την μεταβατική φάση των 15-16 που πάει από παιδική σε "αντρική".

Το τελευταίο τρίμηνο έκανα την πτυχιακή μου και τον άκουγα μεσημέρια να δίνει πόνο, όμως, επειδή ήμουν με ακουστικά και μιλούσα με τον συμφοιτητή που συνεργαζόμουν, δεν με πείραζε τόσο. Τώρα που έχω τελειώσει και αράζω στο PC, τον ακούω κάθε βράδυ μετά τις δώδεκα μέσα από ακουστικά over-ear, κλειστό παράθυρο και παντζούρι και 70 μέτρα απόσταση ΧΩΡΊΣ τα παράθυρα μας να είναι αντικρυστά, σαν να τον έχω στο μπαλκόνι μου.

Η μοναδική φορά που σταμάτησε ήταν ένα μεσημέρι που βγήκε η γειτόνισσα από πάνω και τον κατσάδιασε, όμως μετά από ένα τρίωρο άρχισε πάλι το ίδιο παραμύθι.

Από ότι έχω καταλάβει, η κατάσταση στο σπίτι δεν παίζει να είναι και πολύ καλή όμως κάτι πρέπει να γίνει ώστε να βρούμε την ησυχία μας. Τουλάχιστον εγώ, κοιμάμαι αργά, δεν μου χαλάει τον ύπνο, ο από πάνω όμως ξυπνάει στις 5 το πρωί, δεν νομίζω να κάνει και πολύ καλό ύπνο τελευταία.

Έχω φτάσει στο τσακ να καλέσω αστυνομία, αν το κάνω παίζει να "χεστεί" μόλις δει τα καλά παιδιά στην πόρτα του και να σταματήσει.
Δεν θέλω να δώσω το όνομα μου και επίσης δεν ξέρω ούτε το όνομα του αλλά ούτε και το διαμέρισμα του, έχω μόνο μία ιδέα τύπου "δίπλα στον δεύτερο"

Δημοσ.

Αυτο με τους γειτονες μονο με φασαρια λυνεται , πηγαινε το βραδυ και χτυπα κουδουνια και ας μην ξερεις ποιανου ειναι μεχρι να τον βρεις. Εκτος οτι θα τον κανεις να σταματησει θα παρουν θαρρος και οι υπολοιποι και θα γινει ενας μικρος χαμος. Την επομενη που θα το κανει αστυνομια κατευθειαν και καθε φορα που θα το κανει .

• Like 1
Δημοσ.

Εχω κατι παρομοιο με 2 αδερφια στο πισω σπιτι (και μενω σε μονοκατοικια) τα τελευταια 10 χρονια.....Δυστυχως δεν βγαινει ακρη σε αυτα, αν οι γονεις δεν καταλαβαινουν βραστα....

• Moderators
Δημοσ.

Νομίζω πρέπει να βάλεις βίντεο (ή έστω ηχητικό) για να γίνει καλύτερη εκτίμηση της κατάστασης και να μπορέσουμε να δώσουμε σωστές συμβουλές.

Δημοσ.

"Μια καλή αρχή θα ηταν να βρείς και άλλους με το ίδιο θέμα,πριν πράξεις οτιδήποτε,εμπλέκει τη νόμιμη οδό."

Εκτός αν παίζει lol σε τοπ ευρωπαϊκό επίπεδο, δεν έχει λόγο να φωνάζει σαν πίθηκος. Έχω παίξει σε τοπ επίπεδο CS:GO, περίπου 2200 ώρες, μιλάμε για ένα από τα πιο τοξικά παιχνίδια και εγώ ο ίδιος ξέρω ότι φώναζα αρκετά, όμως δεν ακούγονταν τίποτα έξω από το σπίτι μου.

Εδώ μιλάμε για διπλά τζάμια, όλα τα παράθυρα κλειστά και ακουστικά over ear και να τον ακούω καμπάνα.

Θα πάω αύριο στην από πάνω να ρωτήσω αν είναι να κάνουμε κάτι παρέα.

• Like 2
Δημοσ.

Μπορεί να είναι και στρήμερ οπότε επίσης δικαιολογείται αν έχει και το αντίστοιχο κοινό.

• Sad 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Μπορεί να είναι και στρήμερ οπότε επίσης δικαιολογείται αν έχει και το αντίστοιχο κοινό.

Νομίζω ο Hayate που είναι φημισμένος για τα μπινελίκια και την ότι να ναι συμπεριφορά του, φωνάζει λιγότερο.

1 ώρα πριν, Kercyn είπε

Νομίζω πρέπει να βάλεις βίντεο (ή έστω ηχητικό) για να γίνει καλύτερη εκτίμηση της κατάστασης και να μπορέσουμε να δώσουμε σωστές συμβουλές.

Θα προσπαθήσω αν και δεν νομίζω το κινητό να έχει αρκετά καλό μικρόφωνο για να το πιάσει σε όλο το glory του.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Θα πάω αύριο στην από πάνω να ρωτήσω αν είναι να κάνουμε κάτι παρέα.

Όσο περισσότεροι,είναι γενικευμένο πρόβλημα και η έντεχνη σωστή πρώτη προσέγγιση είναι καταλύτης για άμεση λύση και αποφυγή ψυχικής φθοράς.

Spoiler

Αν υποπέσεις σε ψυχοπαθολογική περίπτωση,θα χρειασθείς εισαγγελική εντολή για έγκληση,απανωτές καταγγελίες,αντίγραφα αυτων,εξώδικο και σίγουρα 3-4 διαμερίσματα ομοιοπαθούντες,για αρχή..

Το σίγουρο εμπόδιο θα είναι η οκνηρία της ΕΑ,στις καταγραφές και τις συστάσεις και η προθυμία για ενεργή συμμετοχή άλλων,στην επίλυση.

Καλή δύναμη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...