infin1tyGR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, mclound said: αυτά τα voip apps που βάζεις τις ρυθμίσεις από το voip account σου και κάνεις/δέχεσαι κλήσεις μέσω του app αυτού. Παράδειγμα το Zoiper. Σε Vodafone και Nova πρέπει να κάνεις πολλές πατέντες (φυσικά με σοβαρό router που να σου δίνει αυτή την ελευθερία, βλ. MikroTik/pfSense), καθώς η τηλεφωνία είναι σε άλλο VLAN. Αλλά ο σκοπός δεν είναι να το έχεις σε app σε κινητό ή υπολογιστή, και ούτε είναι υποχρεωμένοι να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο. Ο σκοπός είναι να μπορέσεις να βάλεις δικό σου CPE. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2024 από infin1tyGR 2
Geocheats2 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Στις 13/2/2021 στις 3:09 ΠΜ, spasoklambania είπε Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την προσπάθεια! Σε ένα OXYGEN Broadband VDSL2 OXYGEN multiGateway HDI34201.N3A2UVJ του ΟΤΕ, έχω κάνει generate με το serial number τα admin στοιχεία πρόσβασης. Βάζοντάς τα όταν συνδέομαι στην σελίδα του Oxygen, αναφέρει ότι είναι λανθασμένα. Με τα credentials που έχει στην ετικέτα από κάτω, μπαίνω κανονικά στο μενού (εννοείται βλέποντας τα περιορισμένα πράγματα που βλέπει ο χρήστης user). Καμιά ιδέα; Στις 13/2/2021 στις 6:51 ΜΜ, knackrack είπε Μόλις έκανα μια δοκιμή με ένα από τα Oxygen που έχω (IVV24200.N3UHM) και δουλεύει κανονικά, τσέκαρε μήπως έχεις αφήσει κάποιο κενό στο S/N. Κάποια Oxygen έχουν λάθος S/N στο αυτοκόλλητο, δοκίμασε να κάνεις login σαν user και κάνε copy το S/N από το web UI. Στις 14/2/2021 στις 5:01 ΜΜ, knackrack είπε Οι master κωδικοί που χρησιμοποιεί ο αλγόριθμος για να δημιουργήσει τα admin/user passwords είναι ίδιοι για όλα τα Oxygen του ΟΤΕ (και της Vodafone αντίστοιχα) απ' όσο γνωρίζουμε βάση του μικρόυ router sample που έχουμε (2 ΟΤΕ / 6 Vodafone) Θα ψάξω να βρω ένα HDI34201.N3A2UVJ να δω τι ακριβώς έχουν αλλάξει στο συγκεκριμένο μοντέλο Να προσθέσω και εγω ενα request για το oxygen HPV15400.N3A2UHML2? , δοκίμασα και τον serial στο αυτοκόλλητο και τον serial μεσα απο το webui (ίδιος) αλλά το generated password δεν παίζει. Γιώργος
rastagreece Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Καλησπερ φιλε.Μιας και δεν εχω αρκετες γνωσεις θελω να κανω μια ερωτηση.Αγορασα ενα ρουτερ zte mf296r το οποιο ειναι κλειδωμενο απο την nova κατι το οποιο δεν γνωριζα. Εγω εχω cosmote .Με αυτο το προγραμμα μπορει να ξεκλειδωσει το ρουτερ και να δουλεωει η καρτα μου?
villasg Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 30 λεπτά πριν, rastagreece είπε Καλησπερ φιλε.Μιας και δεν εχω αρκετες γνωσεις θελω να κανω μια ερωτηση.Αγορασα ενα ρουτερ zte mf296r το οποιο ειναι κλειδωμενο απο την nova κατι το οποιο δεν γνωριζα. Εγω εχω cosmote .Με αυτο το προγραμμα μπορει να ξεκλειδωσει το ρουτερ και να δουλεωει η καρτα μου? take a look ( video first ) zte mf296r carrier unlock
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα