Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, έχει καταφέρει ποτέ κανείς να κάνει click away με προϊόντα lidl; ΟΠΟΤΕ και να καλέσω τον αριθμό που έχουν δώσει, ''μιλάει''. Έχω προσπαθήσει 4-5 διαφορετικές μέρες τον τελευταίο μήνα, για διαφορετικούς καταλόγους ενίοτε. Ειδικά τώρα που έβγαλε ανοιξιάτικες πιτζάμες, αποφάσισα να ανοίξω θέμα, γιατί τα απλά βαμβακερά της συγκεκριμένης αλυσίδας είναι τοπ vfm.

Αν τα κατάφερε κανείς, ας δώσει εδώ φώτα για το πότε είναι καλύτερα να πάρεις, αν υπάρχει άλλος αριθμός, κλπ κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δοκίμασα πολύ πρωί και χρειάστηκαν πολλές προσπάθειες και πάνω 10 λεπτά για να μιλήσω.

Αλήθεια στην περιοχή που βρίσκεσαι ισχύει η πώληση με click away?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εγώ δοκίμασα πολύ πρωί και χρειάστηκαν πολλές προσπάθειες και πάνω 10 λεπτά για να μιλήσω.

Αλήθεια στην περιοχή που βρίσκεσαι ισχύει η πώληση με click away?

Aθήνα είμαι. Δεν επιτρέπεται; Στο λοκδαουν του Νοεμβρίου που με βρήκε στη Θεσσαλονίκη, επιτρεπόταν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, qwertyuiop2 είπε

Aθήνα είμαι. Δεν επιτρέπεται; Στο λοκδαουν του Νοεμβρίου που με βρήκε στη Θεσσαλονίκη, επιτρεπόταν.

Αθήνα δεν ισχύει πλέον. Τα προϊόντα με click away στο φυλλάδιο ισχύουν για περιοχές που έχουν ακόμα την επιλογή click away.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Τζάμπα παιδεύεσαι, το λιανεμπόριο στην Αθήνα είναι εντελώς κλειστό, ούτε με click away.

• Like 3
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Ρε παιδιά, έχει καταφέρει ποτέ κανείς να κάνει click away με προϊόντα lidl; ΟΠΟΤΕ και να καλέσω τον αριθμό που έχουν δώσει, ''μιλάει''. Έχω προσπαθήσει 4-5 διαφορετικές μέρες τον τελευταίο μήνα, για διαφορετικούς καταλόγους ενίοτε. Ειδικά τώρα που έβγαλε ανοιξιάτικες πιτζάμες, αποφάσισα να ανοίξω θέμα, γιατί τα απλά βαμβακερά της συγκεκριμένης αλυσίδας είναι τοπ vfm.

Αν τα κατάφερε κανείς, ας δώσει εδώ φώτα για το πότε είναι καλύτερα να πάρεις, αν υπάρχει άλλος αριθμός, κλπ κλπ.

Δοκιμάσα το πρωι, παλευα κανα μισάωρο να πιάσω γραμμή, είχα ελπίδες μήπως επιτρέπεται , αλλά έφαγα άκυρο. Αν ανοίξει απο Δευτέρα το ClickAway, ξαναδοκιμάζουμε.

Δημοσ.

στο προηγούμενο klick away μπορούσες να πας στο Lidl και να παραγγείλεις αυτό που θέλεις. Αν το είχαν στο έδιναν κιόλας (απ' έξω από το μαγαζί)

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή είναι σαν τον ΑΒ ας πούμε ,που έχει προϊόντα που δεν είναι τρόφιμα και έχει βάλει μια κορδέλα κόκκινη και δεν μπορείς να το αγοράσεις?

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, BarcodeCrew είπε

Δηλαδή είναι σαν τον ΑΒ ας πούμε ,που έχει προϊόντα που δεν είναι τρόφιμα και έχει βάλει μια κορδέλα κόκκινη και δεν μπορείς να το αγοράσεις?

Η κορδέλα μπαίνει στα ράφια με προϊόντα που απαγορεύεται να πουληθούν μέσα στο κατάστημα, άσχετα αν υπάρχει ή όχι δυνατότητα για click away.

Απλά βάζουν κορδέλα για να μην τα πηγαινοφέρνουν στις αποθήκες κάθε φορά που κλείνει το λιανεμπόριο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, smpt είπε

στο προηγούμενο klick away μπορούσες να πας στο Lidl και να παραγγείλεις αυτό που θέλεις. Αν το είχαν στο έδιναν κιόλας (απ' έξω από το μαγαζί)

Και μια φίλη έτσι έκανε. Πήγε εκεί, τα παράγγηλε και μετά από 3 ώρες της έστειλαν μήνυμα να πάει να τα πάρει. Προ λοκτάουν.

Δημοσ.

Οσοι είστε σε περιοχές με click away θα πατε από το κατάστημα που σας εξυπηρετεί, θα δηλωσετε αδυναμία  μεσω εξυπηρέτησης πελατων και θα ζητησηετε να γινει παραγγελία επιτόπου. Καλο είναι να έχετε σε ένα χαρτάκι γραμμένα το προϊόν με τον κωδικό (στο φυλλάδιο εχει γραμμένους σε κάθε προϊόν τον μοναδικο κωδικό του) τι χρώμα και τι νούμερο εαν είναι για ένδυση υπόδηση. Στο χαρτάκι σημειώστε όνομα επίθετο κινητο τηλέφωνο  και παραδώστε στο υπάλληλο για τις παραγγελίες.  

Στο χαρτάκι μπορείτε να σημειώσετε οσους κωδικούς θέλετε και οσα τεμάχια θέλετε, εάν δεν έχετε φυλλάδιο και το κατάστημα σας εχει δείγματα εξω μπορείτε να βρείτε το μοναδικο κωδικό πάνω στην ετικέτα τιμής κάτω αριστερά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...