lara_gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Έπεσα θυμα απάτης με τοπική εταιρεία κούριερ στην πόλη που μένω (Καβάλα). Η εταιρεία έστειλε το δέμα μου με αντικαταβολή στην Αθήνα, δεν μου έδωσε κανένα παραστατικό, πληρώθηκε 100 ευρώ από τον πελάτη μου, και δεν μου τα απέδωσε ποτέ. Εδώ και 10 μέρες με κοροιδεύει, ότι είναι στην τράπεζα, ότι πρέπει να πάει να τα πάρει και χίλιες δυό δικαιολογίες. Τι μπορώ να κάνω για να τον εκβιάσω? Αύριο του είπα ότι θα πάω στο γραφείο του και απαίτησα να πληρωθώ τα χρήματά μου. Αν πάλι αρχίσει τις δικαιολογίες? Η μόνη απόδειξη που έχω είναι ο λόγος του πελάτη μου, ο οποίος πλήρωσε τα χρήματα, αλλά κανένα έγγραφο. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2021 από lara_gr
christakos07 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Παρέδωσες το δέμα σε μια άγνωστη εταιρεία κούριερ και δεν έλαβες κάποιο παραστατικό παραλαβής; 😂 4
StamTheMan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Πως υποτιθεται οτι θα λαβαινες τα χρηματα; Δε σου ζητησαν φωτοτυπια βιβλιαριου; Ποσο μικρη εταιρια ειναι αυτη ποια,που κανει τετοιες ταρζανιες; Κανονικα μπαινουν στην τραπεζα απευθειας,μονο στα ΕΛΤΑ σου ζητανε να πας να τα παρεις απο το γκισε. 1
lara_gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Πως υποτιθεται οτι θα λαβαινες τα χρηματα; Δε σου ζητησαν φωτοτυπια βιβλιαριου; Ποσο μικρη εταιρια ειναι αυτη ποια,που κανει τετοιες ταρζανιες; Κανονικα μπαινουν στην τραπεζα απευθειας,μονο στα ΕΛΤΑ σου ζητανε να πας να τα παρεις απο το γκισε. Είναι τοπική επιχείρηση, μεταφορική και κούριερ. Είναι γνωστός, απλά δεν μου είχε κάνει ποτέ πριν τέτοια μαιμουνιά. Όχι δε ζήτησε φωτοτυπία βιβλιαρίου. Να απαιτήσω να μου δώσει τουλάχιστον αντίγραφο της φορτωτικής αλλιώς θα τον καταγγείλω στη ΣΔΟΕ? Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2021 από lara_gr
StamTheMan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, lara_gr είπε Είναι τοπική επιχείρηση, μεταφορική και κούριερ. Είναι γνωστός, απλά δεν μου είχε κάνει ποτέ πριν τέτοια μαιμουνιά. Όχι δε ζήτησε φωτοτυπία βιβλιαρίου. Κοιτα,αν ειναι καιρο στο χωρο,μπορει απλα να καθυστερει επειδη κλεινει τρυπες με τα λεφτα. Ειναι σιγουρα courier,ή απλα μεταφορικη; Γιατι εκει δε νομιζω να παιζει αντικαταβολη,οποτε εγινε στο φλου ολο το πραμα. Με ποια εταιρια συνεργαστηκε για να γινει η παραδοση; Εσυ πως δεχθηκες να φυγει αντικαταβολη χωρις να παρεις voucher?
lara_gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, StamTheMan είπε Κοιτα,αν ειναι καιρο στο χωρο,μπορει απλα να καθυστερει επειδη κλεινει τρυπες με τα λεφτα. Ειναι σιγουρα courier,ή απλα μεταφορικη; Γιατι εκει δε νομιζω να παιζει αντικαταβολη,οποτε εγινε στο φλου ολο το πραμα. Με ποια εταιρια συνεργαστηκε για να γινει η παραδοση; Εσυ πως δεχθηκες να φυγει αντικαταβολη χωρις να παρεις voucher? Το ότι κλείνει τρύπες είναι σίγουρο, απλά θέλω να τον πιέσω. Δεν ξέρω τίποτα για τη μεταφορά. Ο σύζυγος το έκανε, καθώς είναι γνωστός του και καλά, τι να σου πω. Εγώ αν ήμουν θα ζητούσα κάποιο παραστατικό.
DimosthenisG Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Φίλε τα λεφτά δεν θα παίρνεις αμέσως. Δώστου χρόνο
StamTheMan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, lara_gr είπε Το ότι κλείνει τρύπες είναι σίγουρο, απλά θέλω να τον πιέσω. Δεν ξέρω τίποτα για τη μεταφορά. Ο σύζυγος το έκανε, καθώς είναι γνωστός του και καλά, τι να σου πω. Εγώ αν ήμουν θα ζητούσα κάποιο παραστατικό. Τι να σου πω,στειλε το συζυγο αφου ειναι γνωστοι. Ειναι σιγουρα και courier? 1 λεπτό πριν, DimosthenisG είπε Φίλε τα λεφτά δεν θα παίρνεις αμέσως. Δώστου χρόνο Οι κουριερ κανουν 4-5 μερες,τα ΕΛΤΑ κανουν 10. Διαβασε και τι εχει ειπωθει. Εστειλε αντικαταβολη χωρις να δωσει ουτε ΙΒΑΝ,και δεν ελαβε καν voucher.
Skrobo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 29 λεπτά πριν, christakos07 είπε Παρέδωσες το δέμα σε μια άγνωστη εταιρεία κούριερ και δεν έλαβες κάποιο παραστατικό παραλαβής; 😂 Και ο παραλήπτης πλήρωσε χωρίς να λάβει απόδειξη.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ αλλά βλέπω Ο σύζυγος, ο φίλος, και το δέμα Μήπως να τα ζητήσεις απο τον σύζυγό τα λεφτά. Αποκλείεται εταιρεία κουριερ να κάνει αυτό που περιγράφεις 1
StamTheMan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 49 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αποκλείεται εταιρεία κουριερ να κάνει αυτό που περιγράφεις Αυτο σκεφτομαι και εγω,αν δεν ηταν στη μεση η αντικαταβολη θα ημουν σιγουρος οτι ειναι σκετη μεταφορικη.
DrLo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lara_gr είπε Είναι τοπική επιχείρηση, μεταφορική και κούριερ. Είναι γνωστός, απλά δεν μου είχε κάνει ποτέ πριν τέτοια μαιμουνιά. Όχι δε ζήτησε φωτοτυπία βιβλιαρίου. Να απαιτήσω να μου δώσει τουλάχιστον αντίγραφο της φορτωτικής αλλιώς θα τον καταγγείλω στη ΣΔΟΕ? 1. Το ΣΔΟΕ τι να κάνει με αυτό που περιγράφεις. Ακόμα και να δεχθούμε ότι όλα είναι όπως ακριβώς τα λες, αυτό δεν είναι "οικονομικό έγκλημα" είναι μια κοινή απάτη/κλεψιά ότι άλλο θες πες αλλά δε μπορεί να κάναει κάτι το ΣΔΟΕ. Να πάει το ΣΔΟΕ να ελέγξει τι; Είναι ας πούμε περισσότερο θέμα της αστυνομίας ή μιας αστικής διαφοράς 2 εταιρειών (της δικής σου και του courier) παρά του ΣΔΟΕ. 2. κατα τα άλλα, να καταγγείλεις, τι; να πας στο κάθε ΣΔΟΕ και να πεις "μα το θεό σας ορκίζομαι, έτσι έγιναν τα πραγματα" 3. εφόσον λες "πελάτης" καταλαβαίνω ότι εσύ είσαι επαγγελματίας που πούλησες κάτι στον πελάτη σου (όχι κάτι πχ τύπου αγγελία ιδιώτη). Παραστατικό έκοψες; Δελτίο απόστολής; τι λεει πάνω; ΥΓ Αν το ΣΔΟΕ ασχολούταν με κάθε 100ευρω της κάθε courier/μαγαζιου, δε θα μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από DrLo
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Το ΣΔΟΕ, είναι φορέας που διερευνά οικονομικα αδικήματα μεταξύ ιδιωτών τα οποία έχουν αντίκτυπο φορολογικό, δηλαδή φοροδιαφυγή. Με την περίπτωση σας, απλά θα βάλουν τα γέλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα