Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX3000 Series (Ampere) v.2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikos760 είπε

το amazon ισπανιας την πουλαει 1799 πως γινεται να την  αγορασατε στα 1500 με τιμολογιο γλιτωνεις τοσα λεφτα?

ispania.png

ΦΠΑ

• Like 1
  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, nikos760 είπε

το amazon ισπανιας την πουλαει 1799 πως γινεται να την  αγορασατε στα 1500 με τιμολογιο γλιτωνεις τοσα λεφτα?

ispania.png

Το βρισκω απλά ένα κακό συνήθειο να αναφέρουν τιμές αγοράς χωρίς ΦΠΑ.

Αν κάποιος μπορεί να "γλιτωσει" τον ΦΠΑ ή όχι δεν έχει θέση στις τιμές λιανικής, το μονο που εχει σαν αποτελεσμα ειναι κάποιος που δεν γνωρίζει νομίζει πως αγοράζει σε διαφορετική τιμή...καλή ώρα 

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, morehp είπε

Το βρισκω απλά ένα κακό συνήθειο να αναφέρουν τιμές αγοράς χωρίς ΦΠΑ.

Αν κάποιος μπορεί να "γλιτωσει" τον ΦΠΑ ή όχι δεν έχει θέση στις τιμές λιανικής, το μονο που εχει σαν αποτελεσμα ειναι κάποιος που δεν γνωρίζει νομίζει πως αγοράζει σε διαφορετική τιμή...καλή ώρα 

Αφού κάθε χώρα έχει άλλο VAT γι'αυτό έχουν την τιμή χωρίς..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, skritikos είπε

Παρατηρώντας πτώση 30-40% σε μόλις 14 μέρες, ναι πιστεύω θα φτάσει τα 500 και πιο κάτω. Θέλει λίγο χρόνο γιατί η αγορά είναι ακόμη αλλού για αλλού. Overlapping τιμών σε διαφορετικά μοντέλα πχ 3070 με 3070 Ti, 3060 Ti που είναι ακριβότερη σε κάποιες περιπτώσεις και από τις δυο 3070, χάος τιμών μεταξύ διαφορετικών καταστημάτων κτλ.

τι χρόνο θέλει δηλαδή όταν βγει η καινούργια σειρά?Αν έχεις την υπομονή να περιμένεις αν βρεις στα 500 δευτερατζα (palit)που είχαν κάνει προπωληση πριν βγουν στην αγορά (3060) σε κατάστημα Πακιστάν  δικαίωμα σου φυσικά 

Επεξ/σία από ICE-T
Επισκέπτης
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Αφού κάθε χώρα έχει άλλο VAT γι'αυτό έχουν την τιμή χωρίς..

Δεν μιλαμε για το αμαζον, για τους posters μιλάμε που αναφερουν οτι αγορασαν σε χ τιμη η οποια για αυτους το ΦΠΑ εκπιπτει. Ειναι λιγο παραπλανητικο δεν βρισκεις;

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, morehp είπε

Δεν μιλαμε για το αμαζον, για τους posters μιλάμε που αναφερουν οτι αγορασαν σε χ τιμη η οποια για αυτους το ΦΠΑ εκπιπτει. Ειναι λιγο παραπλανητικο δεν βρισκεις;

Ε αφού τόσο την αγόρασε, τι τιμή θες να σου πει;

Θες να σου κάνει ολόκληρη ανάλυση, ποσό είχε κανονικα, ποσό είχε με απλά μεταφορικά, ποσό είχε με γρήγορα μεταφορικά, ποσό θα είχε αν πήγαινε ο ίδιος να την πάρει από εκεί, ποσό θα είχε αν την έπαιρνε με ισπανικό ΦΠΑ, ποσό θα είχε αν την έπαιρνε με Ελληνικό ΦΠΑ, ποσό είχε χωρίς ΦΠΑ..κλπ..κλπ;;

Τόσο την πήρε, τόσο λέει.

Απλά τα πράγματα...

• Confused 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, ICE-T είπε

τι χρόνο θέλει δηλαδή όταν βγει η καινούργια σειρά?Αν έχεις την υπομονή να περιμένεις αν βρεις στα 500 δευτερατζα (palit)που είχαν κάνει προπωληση πριν βγουν στην αγορά (3060) σε κατάστημα Πακιστάν  δικαίωμα σου φυσικά 

Δεν ζούμε όλοι παίζοντας, και η υπομονή είναι μεγάλη αρετή όταν χρειάζεται! Είμαι με ένα Core2Quad και Radeon HD 5850. Λες να με πειράζει να περιμένω να λογικευτεί η αγορά;

Έχω το PS4 που κάνω το περισσότερο gaming (ελάχιστες ώρες σε σχέση με τα 20 μου) και σύντομα ίσως να υπάρχει κι ένα Xbox Series (μάλλον S) που ίσως σβήσει την ανάγκη για  δυνατό PC. Τα indie games του Steam παίζουν και με Ryzen APU.

Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, skritikos είπε

Έχω το PS4 που κάνω το περισσότερο gaming (ελάχιστες ώρες σε σχέση με τα 20 μου) και σύντομα ίσως να υπάρχει κι ένα Xbox Series (μάλλον S) που ίσως σβήσει την ανάγκη για  δυνατό PC. Τα indie games του Steam παίζουν και με Ryzen APU.

Άσχετο αλλά μην πάρεις Series S, δώσε ένα 100άρικο πάνω και πάρε το digital ps5 όταν το βρεις. To S είναι υπερβολικά αδύναμο, 1080p με το ζόρι κρατάει σε δυνατά games..

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ICE-T είπε

Θες να στήσουμε στα φανάρια τις καρτες μας, εγω εχω 2ατζα palit. Με τον μπαλτα θα σε παει

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, skritikos είπε

Δεν ζούμε όλοι παίζοντας, και η υπομονή είναι μεγάλη αρετή όταν χρειάζεται! Είμαι με ένα Core2Quad και Radeon HD 5850. Λες να με πειράζει να περιμένω να λογικευτεί η αγορά;

Αφού δεν πρόκειται να αγοράσεις ,τα ίδια έχουν γραφτεί και από άλλους που ήθελαν 2080ti με 400 ευρώ τον Σεπτέμβριο

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Άσχετο αλλά μην πάρεις Series S, δώσε ένα 100άρικο πάνω και πάρε το digital ps5 όταν το βρεις. To S είναι υπερβολικά αδύναμο, 1080p με το ζόρι κρατάει σε δυνατά games..

Είναι υπό μελέτη όλο το θέμα. Βλέπω παιχνίδια που τρέχουν 1440p και 60 fps και άλλα που ζορίζονται να φτάσουν τα 1080p με 30 fps. Υποθέτω θέμα προσαρμογών και optimizations μια που τα περισσότερα βασίζονται ακόμη στον κώδικα που είχε γραφτεί για την Xbox One σειρά.

Αρχικά για PS5 σκεφτόμουν να πάω αλλά χρειάζομαι το Disc version δυστυχώς (γιατί έχω κάποια disc games από το PS4) , αλλά με τις τιμές εκεί που είναι.....περαστικά τους :)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Herald είπε

Θες να στήσουμε στα φανάρια τις καρτες μας, εγω εχω 2ατζα palit. Με τον μπαλτα θα σε παει

πρόσεχε μόνο όπως θα είσαι εμπρός από τα πολλά γκάζια να μην πάρει φωτιά στην μέση της διαδρομής

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ICE-T είπε

πρόσεχε μόνο όπως θα είσαι εμπρός από τα πολλά γκάζια να μην πάρει φωτιά στην μέση της διαδρομής

Θα προσέχω μην αγχωνεσαι. Παμε στο benchmark νημα? 3090 δεν εχεις? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...