Μάκαρος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Όπως αναφέρω και στον τίτλο πρέπει να γίνει μια αλλαγή σε κάρτα ΑΤΜ μέλους της οικογένειας μου. Το άτομο αυτό έχει χρόνια αυτοάνοση πάθηση και αυτή τη βδομάδα μετά από βαρβατη υποτροπή δεν είναι σε θέση ούτε να περπατήσει και να γράψει. Η κάρτα είναι μπλοκαρισμένη και δεν μπορεί να βγαλει χρήματα από ΑΤΜ ούτε να πληρωθούν εξετάσεις κτλ άνω των 50 ευρώ που είναι το όριο της ανέπαφης συναλλαγής. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ;; Εξουσιοδότηση αρκεί ;; Αλλά και το ερώτημα είναι πως θα βγει η εξουσιοδότηση από την στιγμή που δεν μπορεί ούτε να μεταβεί στο τοπικό ΚΕΠ για την ταυτοπροσωπία αλλά ούτε και να υπογράψει.
SilentVoice Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Επικοινωνία με τηλεφωνική εξυπηρέτηση για να στείλουν νέα κάρτα ή για να την ξεμπλοκαρουν ,από το ίδιο άτομο όμως. Πλέον κάποιες τράπεζες εξυπηρετούν και με βίντεο κλήση. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2021 από SilentVoice
Μάκαρος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Επικοινωνία με τηλεφωνική εξυπηρέτηση για να στείλουν νέα κάρτα ή για να την ξεμπλοκαρουν ,από το ίδιο άτομο όμως. Πλέον κάποιες τράπεζες εξυπηρετούν και με βίντεο κλήση. Δυστυχώς δεν το ανέφερα αλλά υπάρχει και πρόβλημα με την ομιλία. Σκέψου αντίστοιχα συμπτώματα εγκεφαλικού, όλη η δεξιά πλευρά δεν κουνιέται και η ομιλία είναι μπερδεμένη και δύσκολη. Υποτροπή από σκλήρυνση κατά πλάκας είναι, αλλαάρος το παρών είμαστε σε εξετάσεις να δούμε τι ακριβως
Joshua21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Μάκαρος είπε Δυστυχώς δεν το ανέφερα αλλά υπάρχει και πρόβλημα με την ομιλία. Σκέψου αντίστοιχα συμπτώματα εγκεφαλικού, όλη η δεξιά πλευρά δεν κουνιέται και η ομιλία είναι μπερδεμένη και δύσκολη. Υποτροπή από σκλήρυνση κατά πλάκας είναι, αλλαάρος το παρών είμαστε σε εξετάσεις να δούμε τι ακριβως Τότε η μόνη λύση στο πρόβλημα σου λέγεται δικαστική συμπαράσταση. 1
Μάκαρος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Τότε η μόνη λύση στο πρόβλημα σου λέγεται δικαστική συμπαράσταση. Υποθέτω εννοείς κάποια εξουσιοδότηση σε δικηγόρο σωστα ;;
Joshua21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Μάκαρος είπε Υποθέτω εννοείς κάποια εξουσιοδότηση σε δικηγόρο σωστα ;; Όχι, αν εννοούσα εξουσιοδότηση σε δικηγόρο θα έγραφα ακριβώς αυτό, και όχι δικαστική συμπαράσταση. https://www.lawspot.gr/nomika-blogs/antonios_kepesidis/dikastiki-symparastasi Απευθύνσου σε δικηγόρο.
KoreanW Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Για τις εξουσιοδοτήσεις πάντως, να θυμίσω ότι πλέον γίνονται και ηλεκτρονικά στο gov.gr. Το θέμα είναι αν αρκούν για την τράπεζα και αν δεν υπάρχουν άλλες νομικές προεκτάσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Η εξουσιοδότηση δεν αρκεί για την τράπεζα. Το αναφέρω, επειδή, σε αντίστοιχη περίπτωση, την απέρριψαν και μου ζήτησαν πληρεξούσιο.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δεν ξέρετε το πιν της κάρτας? Αν το βάλετε μπορείτε να κάνετε ό,τι πληρωμές θέλετε Βασικά τώρα που το ξαναβλέπω, λες ότι η κάρτα είναι μπλοκαρισμένη αλλά δουλεύει ανέπαφα? Πως γίνεται αυτό?
Μάκαρος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Δεν ξέρετε το πιν της κάρτας? Αν το βάλετε μπορείτε να κάνετε ό,τι πληρωμές θέλετε Βασικά τώρα που το ξαναβλέπω, λες ότι η κάρτα είναι μπλοκαρισμένη αλλά δουλεύει ανέπαφα? Πως γίνεται αυτό? Το πιν το ξέρουμε. Όταν η κάρτα μπαίνει στο ΑΤΜ για οποιαδήποτε συναλλαγή, ακόμα και για ενημέρωση υπόλοιπου, την πετάει έξω με μνμ ότι έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές λάθος πιν. Σε συναλλαγές ανέπαφες περνάει κανονικά. Το θέμα είναι ότι έλεγα να πάνε στην τράπεζα να αλλάξουν την κάρτα τους τελευταιουσ 2 μήνες τουλάχιστον και όλο το αμελουσαν. Τώρα με την υποτροπή που έγινε να δω πως θα βγει ακρη
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Εξουσιοδότηση δεν περνά, μονο πληρεξούσιο απο συμβολαιογραφο. Αλλα εσυ έτσι και αλλιως εισαι σε αλλη κατηγορία, ουτε πληρεξούσιο δεν μπορείς να εκδόσεις. Οπως σου είπαν ρωτά δικηγόρο, αν και απο οτι βλεπω θελεις δικαστική απόφαση
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Συγνωμη αλλά μονο ένα όνομα είναι στον λογαριασμό αυτό;Αν ναι λάθος όταν υπάρχει τετοια περίπτωση, Δεν μπορεί να καλέσει άλλος αντι αυτού στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση;
Μάκαρος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 38 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Συγνωμη αλλά μονο ένα όνομα είναι στον λογαριασμό αυτό;Αν ναι λάθος όταν υπάρχει τετοια περίπτωση, Δεν μπορεί να καλέσει άλλος αντι αυτού στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση; Οχι. Υπάρχει σαν 2ος δικαιούχος ο πατέρας μου (ο σύζυγος). Μπορεί αυτός να κάνει τις διαδικασίες αφού υπάρχει σαν όνομα στο βιβλιάριο ; Ειλικρινά εχω πελαγώσει Γτ ήταν ξαφνικό και έχει κολλήσει το μυαλό μου.
Joshua21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Οχι. Υπάρχει σαν 2ος δικαιούχος ο πατέρας μου (ο σύζυγος). Μπορεί αυτός να κάνει τις διαδικασίες αφού υπάρχει σαν όνομα στο βιβλιάριο ; Ειλικρινά εχω πελαγώσει Γτ ήταν ξαφνικό και έχει κολλήσει το μυαλό μου. Εφόσον ο πατέρας σου είναι συνδικαιούχος στο λογαριασμό τότε μια χαρά μπορεί να πληρώσει με δική του κάρτα χρεώνοντας τον επίμαχο λογαριασμό, διαδικασίες όμως ξεμπλοκαρίσματος της κάρτας της συζύγου ΔΕΝ μπορεί να κάνει. Καταλαβαίνω πως έχεις πελαγώσει, αλλά για να μπορέσουμε να σου πούμε το τι μπορείς να κάνεις είναι απαραίτητο να μας περιγράψεις με ακρίβεια το πρόβλημα. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2021 από Joshua21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα