Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω βρει ένα φίλτρο K&N για το αυτοκίνητο μου σε προσφορά και σκεφτόμουν αν αξίζει να το πάρω. Είναι φίλτρο τύπου πάνελ, όχι χοάνη. Το αυτοκίνητο είναι 1.4 ατμοσφαιρικό.

Ξέρω πως δεν μπορεί να προσφέρει κάτι το φίλτρο. Η τιμή του όμως είναι κάτω από τη μισή (€30) και δεν έχω πολλά να χάσω. Θα το παίρνατε; Είναι τελείως άχρηστη αγορά ή θα δω κάποια διαφορά; (δεν αναφέρομαι στον ήχο του αυτοκινήτου)

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ioanniskar είπε

Ξέρω πως δεν μπορεί να προσφέρει κάτι το φίλτρο.

19 λεπτά πριν, ioanniskar είπε

θα δω κάποια διαφορά;

:D

Δημοσ.

Διάφορα δεν θα δεις, αλλά αν ειναι πλενομενο θα δεις διαφορά στην τσέπη σου, γιατί γλυτώνεις τις αλλαγές κάθε χρονο.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, ioanniskar είπε

Έχω βρει ένα φίλτρο K&N για το αυτοκίνητο μου σε προσφορά και σκεφτόμουν αν αξίζει να το πάρω. Είναι φίλτρο τύπου πάνελ, όχι χοάνη. Το αυτοκίνητο είναι 1.4 ατμοσφαιρικό.

Ξέρω πως δεν μπορεί να προσφέρει κάτι το φίλτρο. Η τιμή του όμως είναι κάτω από τη μισή (€30) και δεν έχω πολλά να χάσω. Θα το παίρνατε; Είναι τελείως άχρηστη αγορά ή θα δω κάποια διαφορά; (δεν αναφέρομαι στον ήχο του αυτοκινήτου)

Είναι σίγουρα γνήσιο ; Επειδή είχα πάρει σέτ της ΚΝ μαζί με σέτ καθαριστικό μου βγήκε 70€ από τήν επίσημη σελίδα .

Το καθαρίζεις κάθε 10,000 χιλιόμετρα , και εάν το αμάξι σου έχει αισθητήρα μαφ , να προσέχεις να μην το μπουκώνεις το φίλτρο σε λάδι .

Διαφορά ελάχιστη θα δείς στόν ήχο μετά τις 3000 χιλιόμετρα.

• Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

:D

χαχα. Δεν το έθεσα σωστά. Εννοούσα αν υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα που μου διαφεύγει.

Οι τιμές των γνήσιων είναι πολύ χαμηλές και με τα km που κάνω δεν θα έχω κάποιο χρηματικό κέρδος.

Ναι είναι γνήσιο από γνωστό κατάστημα και είχε €70. Είχα βάλει alert πριν χρόνια για να με ειδοποιήσουν αν πέσει κάτω από €40 και μου ήρθε ειδοποίηση τιμής γιατί έμειναν τελευταία κομμάτια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, ioanniskar είπε

χαχα. Δεν το έθεσα σωστά. Εννοούσα αν υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα που μου διαφεύγει.

Οι τιμές των γνήσιων είναι πολύ χαμηλές και με τα km που κάνω δεν θα έχω κάποιο χρηματικό κέρδος.

Ναι είναι γνήσιο από γνωστό κατάστημα και είχε €70. Είχα βάλει alert πριν χρόνια για να με ειδοποιήσουν αν πέσει κάτω από €40 και μου ήρθε ειδοποίηση τιμής γιατί έμειναν τελευταία κομμάτια.

Είναι επειδή δεν τα αγοράζει κανείς.

Το μόνο πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται να το αλλάζεις κάθε x χιλιόμετρα ή x μήνες, από την άλλη όμως πρέπει να αγοράσεις και σετ καθαρισμού για να το καθαρίζεις, φαντάζομαι πως θα σου πάρει 20 χρόνια να κάνεις απόσβεση και από κει και πέρα θα έχεις κέρδος.

https://oilsmotoauto.gr/el/spray-/378--kit-filter-cleaner-kn-filters.html

Διαφορά δεν πρόκειται να παρατηρήσεις σε τίποτα άλλο.

Υπόψιν πριν κάποια χρόνια το είχα αγοράσει και εγώ μεταχειρισμένο με 25€ (από 70-80) από κάποιον που το έβαλε και το έβγαλε αμέσως επειδή δεν είδε διαφορά, τελικά τζάμπα τα 25 γιατί δεν πρόλαβα καν να το καθαρίσω, μετά από κανα χρόνο πούλησα το αυτοκίνητο.

Επεξ/σία από Joshua21
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ioanniskar είπε

Βελτίωση από μόνο του δεν προσφέρει.
Ενδεχωμένος να μπορούσε να προσφέρει «κάτι» μόνο όμως αν το βοηθάει η σχεδίαση της εργοστασιακής εισαγωγής και σε συνδυασμό με επαναπρογραμαμτισμό του εγκεφάλου.

Διαφορά στην τσέπη σου θα δείς όταν πας για service και δεν χρειαστεί να αγοράσεις το εργοστασιακό αλλά έχε πολύ σοβαρά υπόψιν και το γεγονώς ότι χρησιμοποιεί λάδι για να μπορεί να λειτουργεί σωστά οπότε υπολείματα μπορεί να μαζεύονται μακροπρόθεσμα στον αισθητήρα MAΦ και να τον καταστρέψουν.
Θέλει προσοχή όταν μετά το πλύσιμο που θα του κάνεις το ψεκάσεις με το ειδικό λάδι που το συνοδεύει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...