LynnJames Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Μου τα εχουν ζαλισει με τα μυνηματα οτι δεν εχω μβ και οτι αλλο τους κατεβει.Σε iphone ειμαι και ενω τους μπλοκαρω συνεχιζουν να μου ερχονται τα μυνηματα τους.Μηπως δεν γινεται να μπλοκαρω τους παροχους ισως;Το εχει δοκιμασει κανεις;
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Τα μηνύματα έρχονται από συγκεκριμένο νούμερο;
TheoAlex50 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Απλά θα σε παίρνουν από αλλά κινητά τους, δύσκολα θα το αποφύγεις.
gatokoritso Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 μπες στην εφαρμογή τους και δες στο μενού ή ρυθμίσεις κάτι θα έχει για επικοινωνία κτλ.
atrwtos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Θα παρείς τηλ την εξυπηρέτηση πελατών και θα απαιτήσεις να στα μπλοκάρουν όλα είτε είναι απο τρίτους είτε από cosmote. Αν σου πουν δεν γίνετε λένε ψέματα..μπορείς να πας και από ένα κατάστημα να στα μπλοκάρουν. Εγώ έχω vodafone και αυτό ακριβώς έκανα και ησυχασα. 1
gatokoritso Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, atrwtos είπε Θα παρείς τηλ την εξυπηρέτηση πελατών και θα απαιτήσεις να στα μπλοκάρουν όλα είτε είναι απο τρίτους είτε από cosmote. Αν σου πουν δεν γίνετε λένε ψέματα..μπορείς να πας και από ένα κατάστημα να στα μπλοκάρουν. Εγώ έχω vodafone και αυτό ακριβώς έκανα και ησυχασα. το ίδιο γίνεται και στην εφαρμογή και γίνεται σε όλους τους παρόχους...κανείς δεν θα μπει στη διαδικασία να πει ότι δεν γίνεται όταν υπάρχει σαν απλή επιλογή στην εφαρμογή του κάθε παρόχου. 1
LynnJames Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 37 λεπτά πριν, gatokoritso είπε το ίδιο γίνεται και στην εφαρμογή και γίνεται σε όλους τους παρόχους...κανείς δεν θα μπει στη διαδικασία να πει ότι δεν γίνεται όταν υπάρχει σαν απλή επιλογή στην εφαρμογή του κάθε παρόχου. Ωραια ,κατεβαζω την εφαρμογη μηπως μπορεσω να το κανω απο εκει. 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Τα μηνύματα έρχονται από συγκεκριμένο νούμερο; Ναι ,μιλαω για τα επισημα αυτοματοποιημενα που εχουν.
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 11 λεπτά πριν, LynnJames είπε Ωραια ,κατεβαζω την εφαρμογη μηπως μπορεσω να το κανω απο εκει. Ναι ,μιλαω για τα επισημα αυτοματοποιημενα που εχουν. Οποτε κατεβάζεις μια οποιαδήποτε εφαρμογή για φραγή τηλεφώνων και μηνυμάτων, βάζεις τα νούμερα και ησυχάζεις σταδιακά. Αυτό που ειπώθηκε ότι θα σε καλούν.απο αλλα νούμερα ισχύει, όμως όταν θα τους κάνεις συνέχεια φραγή στο τέλος θα βαρεθούν και θα ηρεμήσεις.
randomcat Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Η εφαρμογή για τα SMS στο κινητό σου δεν έχει σήμανση ως spam ?
l337 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Μπορείς να τα μπλοκάρεις είτε μέσα από την εφαρμογή MyCosmote (πρόσεξε τι θα μπλοκάρεις όμως) ή με τηλέφωνο στο 13888.
vasilllis Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 απο την εφαρμογη της cosmote εχει επιλογη για να μην ενοχλουν για μηνυματα.ΕΠισης κανεις αιτηση για το αρθρο,
kallonos Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Ρε παιδια μηνυματα του ερχονται οτι τελειωσαν τα mb. Τι να μπλοκαρει; αυτόματα από το σύστημα ειναι. Αν δεν θες να σου έρχεται μήνυμα ότι τελείωσαν τα mb πάρε τηλ και πες τους να σου απενεργοποιησουν το my internet. Αλλά αν σου τελειώσουν τα mb Θα σε χρεώνουν ανά/mb. Όμως δεν θα σου έρχονται τα. μηνύματα που σε ενοχλούν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα