Προς το περιεχόμενο

Q Καουντ νταουν προσφορές: 120′ προς όλους + 100 SMS προς όλους για €3 [Λήγει 2/4, 17:00]


9-11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Moderators

Σε πμ μου λενε οτι θες 10 ευρω για την καρτα sim και αλλα 10 ευρω γιατι δεν εχει τιποτα μεσα απο χρονο η sim. Αρα τελικα θες 10 ευρω ή 20 για να εχεις ενεργο αριθμο;

Ας γραψει καποιος δημοσια τι ισχυει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε για χάρη σου έκανα λογαριασμό :)

Αν πάρεις την sim από κατάστημα δε πληρώνεις τίποτα, είναι δωρεάν. Έρχεται με 3 ευρώ υπόλοιπο και μπορείς να βάλεις κάρτα όποτε θες μετά την αγορά. Όμως σε κάποια καταστήματα θα σου πουν ψέματα ότι χρειάζεται να πάρεις κάρτα υποχρεωτικά, αν τους πιέσεις (το γράφει και πάνω στο πακέτο της sim ότι είναι δωρεάν) και δε θες να πληρώσεις δε πληρώνεις.

Αν πάρεις νούμερο online είναι πάλι δωρεάν, αλλά σε υποχρεώνει να αγοράσεις και κάρτα μαζί, οπότε σου στοιχίζει (μίνιμουμ) 10 ευρώ για παράδοση στην πόρτα σου και θα βρεις 8.63 υπόλοιπό μέσα (τα 10 ευρώ μετά φόρων και 30 λεπτά χαράτσι ανανέωσης wind).

Η Q έχει ακόμα ένα καλό, αν είσαι νέος συνδρομητής με μία διαδικασία που σε "προσκαλεί παλιός" στο δίκτυο (ονομάζεται κονέ) και πρόσφατη 10ρα ανανέωση και στους δύο, παίρνουν 12GB και οι δύο για ένα χρόνο, φτάνει να γίνει τις πρώτες 15 μέρες και να μη λήξει το υπόλοιπο στον χρόνο, το οποίο λήγει γενικά δύο μήνες μετά την τελευταία ανανέωση (από 6 ευρώ σε μέρα με countdown). Υπάρχουν αρκετά λιγούρια που έχουν μαζέψει αχρείαστα GB.

Τέλος, η ενεργοποίηση πακέτου εδώ και μερικούς μήνες στην wind (και q) παρατείνει το υπόλοιπο στη λήξη του πακέτου, οπότε αν ενεργοποιήσεις πακέτο κοντά στη λήξη "κερδίζεις" ένα μήνα χωρίς κάρτα.

Αυτά, μαζί με τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο και την διαγραφή του νούμερου περίπου 13 μήνες από την τελευταία φορά που θα πληρώσεις είναι τα θετικά της Q. Τα δύο βασικά αρνητικά είναι ότι παίζει με εθνικό roaming και πάνω από το δίκτυο της wind.

EDIT: Να προσθέσω ότι volte, vowifi, κόφτη internet, σωστή εξυπηρέτηση πελατών και άλλα τέτοια φλούφλικα τα ξεχνάμε στην Q. Και που δουλεύει το 4G θαύμα είναι :). Αν κάποιος θέλει την μακρά πιο φτηνή λύση για μικρή ως μέτρια χρήση νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο, αν ψάχνει για "απεριόριστα", "απροβλημάτιστα" και "αβάδιστα" μάλλον πρέπει να κοιτάξει αλλού.

Επεξ/σία από coolgarlic
  • Like 9
  • Thanks 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Σε ευχαριστω και εγω αλλα και εκ μερους  των μελων (και επισκεπτων) που θα τους φανει χρησιμη η εγγραφη σου και ολες αυτες οι πληροφοριες που μας εδωσες! Αψογος!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι χρήστης Q αμέτρητα χρόνια (μάλλον απο την εποχή της Q-Telecom, πριν εξαγοραστεί) και μπορώ να επιβεβαιώσω τα περισσότερα από όσα ανέφερε ο @coolgarlic (για το κονέ δεν έχω γνώση γιατι δεν έχω αλλαξει νουμερο/κάρτα ή αγορασει νέο/α απο τον καιρό του Νώε).

Όσο για την προσφορά, μια χαρά είναι, όχι προφανώς για τα SMS (εχω να στείλω πάνω απο 10 χρόνια) αλλα για παράδειγμα είχα να ανανεώσω απο τις 4/2/2021 οπότε με την μία ή την άλλη θα έπαιρναν το 10άρικο (το αργότερο στις 4/4) οπότε θα επαιρνα και τα δωρεαν MB που αντιστοιχούν συν τον δωρεαν χρόνο ομιλίας προς Q νουμερα. Οπότε με τα 3 ευρώ ουσιαστικά της προσφοράς πήρα και χρόνο ομιλίας προς όλους τους αριθμούς (συν τα SMS που για μενα ειναι άχρηστα). Περισσευουν 5,63 ευρώ συν κάτι ψιλά που είχα μέσα οπότε κατα πάσα περίπτωση αρχές του άλλου μήνα δεν θα κάνω καν top up, απλα θα αγοράσω ένα πακέτο ή προσφορά που να εχει ομιλία προς όλους συν εστω και λίγα ΜΒ.

Για άτομα σαν εμένα με πολύ περιορισμένες ανάγκες (ακόμα και 20 λεπτά ομιλίας προς όλους και 300ΜΒ τον μήνα μου είναι αρκετά) είναι η πιο οικονομική λύση και το επιβεβαιώνω σχεδον ανά 1-2 χρόνια συγκρίνοντας το με όλες τις υπολοιπες εταιρειες. Εχω διαβάσει αρκετά παράπονα για κάλυψη κοκ. ειδικά σε συγκριση με άλλες εταιρείες και παρόλο που προσωπικά στις περιοχές που κινουμαι (και στην περιοχη που ζώ κέντρο Αθήνας) δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα θα έλεγα για κάποιον που ψαχνεται τώρα να λάβει αυτά τα σχόλια σοβαρά υποψιν πριν αποφασίσει και πάλι με βάση τις ανάγκες του, τροπο χρήσης κοκ.

Πληροφοριακά και επειδή έχω πρόχειρα στατιστικά μου για τα έτη 2018, 2019 και 2020 σχετικά με το πόσο μου κοστίζει τον χρόνο, με καλό προγραμματισμο και για την δική μου χρήση μου βγαίνει από 85 έως 95 ευρώ ετησίως.

Επεξ/σία από fommof
  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω Q από το 2001-02 και αν δεν είχε αυτά τα countdown offers θα την είχα κόψει πριν τουλάχιστον 2 χρονια. Κάποτε μίλαγα χωρίς πακέτο πληρώνοντας ελάχιστα ανά λεπτό, τώρα όλοι με τις καρτελοτιμες πάνω από 1€ το λεπτό λες και παίρνεις πενταψηφια ενώ καλείς σταθερά ή εθνικά δίκτυα. (έχω γκρινιάξει καναδυο φορές στην εεττ αλλά δεν έχουν διάθεση να... πολύ απλά να κάνουν αυτό που πρέπει!) 

Αυτό που έχω τώρα ενεργό είναι ένα με 200λ προς όλους + 200λ προς wind/Q + 400mb με 4€ και είναι από τα καλύτερα πακέτα, το μόνο που προτιμώ είναι ένα με 3€ με λιγότερη ομιλια και ΜΒ (νομίζω 120λ + 300μβ, μέχρι πριν 2 χρονια το αντίστοιχο στα 3€ έδινε 200λ + 1γιγα).

Επίσης πολλά από τα countdown δεν ισχύουν σε περιαγωγή, όπως και (εντάξει ας πούμε αυτό λογικό) κανένα από τα δωρεάν πακέτα. 

Προσωπικα "προσωπική" προσφορά με τον τρόπο που αναφέρθηκε (ειδοποιηση εντός εφαρμογής) δεν έχω δει ποτέ.

Το πιο σημαντικό (έλεος, πού φτάσαμε!) είναι η ανανέωση με 6€ αντί 10€ όταν τρέχει κάποια countdown offer, που μειώνει το ελάχιστο ετήσιο κόστος στα ~36€. Βέβαια με το χαράτσι ανανέωσης (Άντε να το βάλουν για ανανέωση μέσω καταστήματος οκ, μέσω app και πληρωμη με κάρτα πέφτει δούλεμα χοντρό), τους διάφορους φόρους, τους μηδενισμούς αν περάσουν 60 μέρες και προφανώς γενικά το αυξημένο κόστος των πακέτων δύσκολα μένει στα 36, αλλά με λίγη προσπάθεια μπορεί να μείνει κάτω από 50€.

Αυτο με το 13μηνο έως τη διαγραφή δεν το ξέρω έτσι εγώ τουλάχιστον, μια φορά που είπα να το αφήσω να λήξει μου ήρθε με το που μηδενίστηκε το υπόλοιπο στις 60 μέρες και άλλο SMS που με προειδοοποιουσε ότι ο αριθμός μου θα διαγραφοταν "άμεσα" (εντός 5 ημερών) αν δεν έκανα ανανέωση. Κάτι που βέβαια δεν συμβαδιζε ούτε τότε ούτε ποτέ με τις θεωρητικά ισχύουσες σχετικές  διοριες αλλά αν έχεις ειδικά αριθμό σαν τον δικό μου και τον χάσεις κάτσε κλαψε μετά... 

Παρόλα αυτά προσωπικά δεν γνωρίζω κάποια άλλη καρτοκινητη που να κοστίζει λιγότερο, οπότε... 

Επεξ/σία από giorginho
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εγώ αρχαίος χρήστης Q, αν θυμάμαι καλά 99 με 00 πρέπει να είχα μεταφέρει το νούμερο μου.

Αν μένεις, δουλεύεις και γενικά κινείσαι σε περιοχές με καλό σήμα, δε νομίζω να υπάρχει κάτι φτηνότερο.

Τα countdown offers είναι αρκετά για κάποιον που δεν είναι εντελώς εξαρτημένος από το κινητό του.

Επίσης αριθμοί Q μπορούν να πάρουν το μπόνους των 120'ομιλίας προς όλους αν υπάρχει σταθερό στην wind.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κ εγώ αρχαίος τι εγινε ρε παιδιά όλοι οι δεινόσαυροι εδώ μαζευτηκαμε?Πληροφοριακα η q ξεκίνησε ως καρτοκινητο και συμβόλαιο από την quest,είχε συμβόλαιο χωρις πάγιο και χρέωση ανά δευτερόλεπτο...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 2/4/2021 στις 10:37 ΜΜ, diplo είπε

...Επίσης αριθμοί Q μπορούν να πάρουν το μπόνους των 120'ομιλίας προς όλους αν υπάρχει σταθερό στην wind.

Πρόσφατα, νομίζω ότι είχαν βγάλει μια ανακοίνωση ότι παύει να ισχύει για νέους πελάτες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, othon.gr είπε

Έχω ενεργό αριθμό Q όπου στην αίτηση επέλεγα μόνος μου ποιον αριθμό ήθελα.

ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ...😂

Χαχαχα εγω να δεις που ειχα διαλεξει το 6996667666(δεν ισχυει πλεον μην παρετε κανενα κατα λαθος).

  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators
27 λεπτά πριν, 9-11 είπε

Μήπως να αλλάζαμε τον τίτλο του thread αφαιρώντας περιγραφή προσφοράς/ημερομηνία λήξης και να το κάναμε sticky;

Λυπαμαι αλλα οχι, θα ηταν νομιζω τουλαχιστον υπερβολικο για να μην πω προκλητικο να εχουμε ενα στικι για προσφορες (με ή χωρις εισαγωγικα) μιας εταιριας. Ειμαι σιγουρος οτι συμφωνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΟΚ. Θα κάνω μια αναζήτηση για νήματα που αφορούν παρόχους κινητής τηλεφωνίας μήπως το προσθέσουμε εκεί. Μπορεί και να υπάρχει ήδη και να το αγνοώ...

Το Προγράμματα Fiber, VDSL, ADSL, και κινητής τηλεφωνίας φαίνεται καταλληλότερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...