Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες. Ανοιγω αυτο το θεμα γτ βλεπω οτι οι εταιριες μας κοροιοδευουν  και μας κλεβουν κανονικοτατα. Εχουμε συνδεση σταθερου τηλ στο σπιτι με συμβολαιο ΟΤΕ, με συγκεκριμενη χρεωση ανα μηνα, εκτος αν κανεις τηλ εξωτερικο κτλ και χρεωθεις παραπανω. Εχθες λοιπον ηρθε ο λογαριασμος μεσω sms  (οχι αναλυτικος με γραμμα) και μας χρεωσαν 12 ευρω παραπανω, τα οποια λενε ειναι κλησεις σε 5ψηφια, συνολο λενε μιλουσαμε 4 ωρες και καλα. Τους ζητησαμε αναλυτικο λογαριασμο και για τον εκδοσουν ζητανε 12 ευρω (γελαει ο κοσμος). Πηραμε στον ΟΤΕ και μετα απο λιγο πιεση μας ειπαν θα γινει επιστροφη. Επισης να προσθεσω οτι τοσα χρονια και στην προηγουμενη εταιρια δεν ειχαμε κατι τετοιο θεμα, τωρα που εχουμε 5 μηνες συνδεση ΟΤΕ, πηγαν να μας φανε.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μιλήσατε ή όχι με πενταψηφια; Αν ναι δεν βρίσκω κάτι παράλογο στη χρέωση. Πενταψηφιο μπορεί να είναι και ένα τηλέφωνο εξυπηρέτησης πχ ΔΕΗ, εξυπηρέτηση αλλού παρόχου κλπ

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, george1807 είπε

Μιλήσατε ή όχι με πενταψηφια; Αν ναι δεν βρίσκω κάτι παράλογο στη χρέωση. Πενταψηφιο μπορεί να είναι και ένα τηλέφωνο εξυπηρέτησης πχ ΔΕΗ, εξυπηρέτηση αλλού παρόχου κλπ

καλεσα σε 5ψηφιο αλλα οχι 4 ωρες. μεσα σε λογικα πλαισια που δεν ξεπερασαν συνολο τα 30 λεπτα. Για να λενε στο τελος θα ανακλησουμε την χρωεση μαλλον και αυτοι καταλαβαν οτι δεν ηταν 4 ωρες συνολο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μισή ώρα 12€ λογικότατο μου φαίνεται. Αν μίλαγες σε 5ψηφιο 4 ώρες δε θα σου ερχόταν η χρέωση 12 ευρώ, αλλά μάλλον 120€. Τα 12€ τα χρεώνεσαι άνετα σε λίγα λεπτά ομιλίας. Κάτι δε στέκει σε όλα αυτά. Πες μας ποιον αριθμό καλούσες. Κάθε ένας χρεώνει διαφορετικά. Έχεις τσεκάρει τον τιμοκατάλογο χρεώσεων;

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 2
Δημοσ.

btw ο ΟΤΕ δεν χαρίζει κάστανα, οπότε επιστροφή μετά από πίεση και τέτοια μου φαίνεται λίγο δύσκολο να παίζει

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nikosmakos είπε

καλεσα σε 5ψηφιο αλλα οχι 4 ωρες. μεσα σε λογικα πλαισια που δεν ξεπερασαν συνολο τα 30 λεπτα. Για να λενε στο τελος θα ανακλησουμε την χρωεση μαλλον και αυτοι καταλαβαν οτι δεν ηταν 4 ωρες συνολο

4 ώρες με αστική χρέωση (η minimum χρέωση για πενταψήφια, κάποια χρεώνουν περισσότερα) θα έβγαινε πολύ παραπάνω από 12€, αν δεν κάνω λάθος ο ΟΤΕ χρεώνει 0,18€ + ΦΠΑ για κάθε λεπτό.

Να στα χαρίσουν πάντως απίθανο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikosmakos είπε

Καλημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες. Ανοιγω αυτο το θεμα γτ βλεπω οτι οι εταιριες μας κοροιοδευουν  και μας κλεβουν κανονικοτατα. Εχουμε συνδεση σταθερου τηλ στο σπιτι με συμβολαιο ΟΤΕ, με συγκεκριμενη χρεωση ανα μηνα, εκτος αν κανεις τηλ εξωτερικο κτλ και χρεωθεις παραπανω. Εχθες λοιπον ηρθε ο λογαριασμος μεσω sms  (οχι αναλυτικος με γραμμα) και μας χρεωσαν 12 ευρω παραπανω, τα οποια λενε ειναι κλησεις σε 5ψηφια, συνολο λενε μιλουσαμε 4 ωρες και καλα. Τους ζητησαμε αναλυτικο λογαριασμο και για τον εκδοσουν ζητανε 12 ευρω (γελαει ο κοσμος). Πηραμε στον ΟΤΕ και μετα απο λιγο πιεση μας ειπαν θα γινει επιστροφη. Επισης να προσθεσω οτι τοσα χρονια και στην προηγουμενη εταιρια δεν ειχαμε κατι τετοιο θεμα, τωρα που εχουμε 5 μηνες συνδεση ΟΤΕ, πηγαν να μας φανε.

Να στα χαρίσουν από δύσκολο εως απίθανο (ποιος ξέρει τι είπε η κοπέλα για να καταφέρει να κλείσει τη γραμμή). Από εκεί και πέρα, εκ πείρας σου λέω, ότι όλοι όσοι έχουν χρεωθεί προς 5ψήφια, τα έχουν καλέσει και έχουν μιλήσει. Αν όχι οι ίδιοι κάποιος άλλος από την οικογένεια ή κάποιος με πρόσβαση στο τηλέφωνο. Δεν καταλαβαίνω που ακριβώς είναι η κοροιδία και το κλέψιμο..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σε κορόιδεψε κανένας φίλε. 

Εμείς κάθε 2μηνο δίνουμε από 5 ως και 15 ευρώ παραπάνω επειδή η μάνα μου έχει καλο στον εγκέφαλο και καλεί κάθε ημέρα το πενταψηφιο για την ώρα. Μπορεί να το κρατάει μερικά δευτερόλεπτα κάθε φορά αλλά η χρέωση υπολογίζεται με το λεπτό οπότε κάθε φορά ισοδυναμεί με ένα λεπτό χρόνου συνδιαλεξης. Επειδή δεν καταφέραμε να κάνουμε φραγή τελικά απενεργοποιώ για αρκετές ώρες την σταθερή τηλεφωνία και έχω μόνο το κινητό μου για να μας καλούν. 

Αν μιλούσες 4 ώρες θα πλήρωνες πολύ παραπάνω από όσο σου ήρθε. Τα συστήματα ποτέ δεν κάνουν λάθος στον χρόνο των κλήσεων, πολύ σπάνια μας έχει συμβεί κάτι τέτοιο, μια φορά στην γιαγιά μου πριν πολλά χρόνια και πλήρωσε τον ΟΤΕ με βαριά καρδιά. 

59 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Πρωτη φορα ακούω επιστροφή χρηματων για πραγματικη κλίση, αν το πέτυχε μπράβο

Υπάρχει ενδεχόμενο διαγραφής χρεωσης εφόσον επικρατούν ειδικές συνθήκες και παράγοντες, αλλά εξαιρετικά δύσκολο. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikosmakos είπε

Και για μισή ώρα σε 5ψηφιο τα 12 ευρώ παραπάνω είναι λίγα. Από ότι θυμάμαι συνήθως παραπάνω χρεώνουν. Ανάλογα βέβαια το 5ψηφιο. 

2 ώρες πριν, AristidisZ είπε

btw ο ΟΤΕ δεν χαρίζει κάστανα, οπότε επιστροφή μετά από πίεση και τέτοια μου φαίνεται λίγο δύσκολο να παίζει

Μόνο αν τους απείλησε να φύγει και μονο επειδή είναι μικρο το ποσό μπορώ να φανταστώ. 

1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν σε κορόιδεψε κανένας φίλε. 

Εμείς κάθε 2μηνο δίνουμε από 5 ως και 15 ευρώ παραπάνω επειδή η μάνα μου έχει καλο στον εγκέφαλο και καλεί κάθε ημέρα το πενταψηφιο για την ώρα. Μπορεί να το κρατάει μερικά δευτερόλεπτα κάθε φορά αλλά η χρέωση υπολογίζεται με το λεπτό οπότε κάθε φορά ισοδυναμεί με ένα λεπτό χρόνου συνδιαλεξης. Επειδή δεν καταφέραμε να κάνουμε φραγή τελικά απενεργοποιώ για αρκετές ώρες την σταθερή τηλεφωνία και έχω μόνο το κινητό μου για να μας καλούν. 

Αν μιλούσες 4 ώρες θα πλήρωνες πολύ παραπάνω από όσο σου ήρθε. Τα συστήματα ποτέ δεν κάνουν λάθος στον χρόνο των κλήσεων, πολύ σπάνια μας έχει συμβεί κάτι τέτοιο, μια φορά στην γιαγιά μου πριν πολλά χρόνια και πλήρωσε τον ΟΤΕ με βαριά καρδιά. 

Υπάρχει ενδεχόμενο διαγραφής χρεωσης εφόσον επικρατούν ειδικές συνθήκες και παράγοντες, αλλά εξαιρετικά δύσκολο. 

Υπαρχει κάποια φραγή που ίσως βοηθήσει. Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά αν μιλήσεις με την εξυπηρέτηση θα σου πουν Αναλυτικά τις φραγες. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Μόνο αν τους απείλησε να φύγει και μονο επειδή είναι μικρο το ποσό μπορώ να φανταστώ.

Ήμουν πελάτης Cosmote κινητής 20 χρόνια (με συμβόλαιο), όταν πέταξα το κλασσικό "θα πάω αλλού" αν δε μου κάνετε κάτι καλύτερο

Μάντεψε τι έγινε:

Πήγα αλλού 😂

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Ήμουν πελάτης Cosmote κινητής 20 χρόνια (με συμβόλαιο), όταν πέταξα το κλασσικό "θα πάω αλλού" αν δε μου κάνετε κάτι καλύτερο

Μάντεψε τι έγινε:

Πήγα αλλού 😂

Δεν μπορεί να μην σου έκαναν αντιπρόταση. Από εκεί και πέρα ναι εννοείται εσύ σαν πελάτης κρίνεις ποιότητα και τιμή υπηρεσιών και διαλέγεις. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Δεν μπορεί να μην σου έκαναν αντιπρόταση. Από εκεί και πέρα ναι εννοείται εσύ σαν πελάτης κρίνεις ποιότητα και τιμή υπηρεσιών και διαλέγεις. 

E αφού σου λέω δε μου κάναν, λες να κάνω πλάκα ; :)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

E αφού σου λέω δε μου κάναν, λες να κάνω πλάκα ; :)

Παράξενο... Αλλά τι να πω.. Αν δεν ξέρω πως χειρίστηκες την συνομιλία η πως το διαπραγμάτευτηκες... Αν τους είπες "κατεβάστε το 40 ευρώ αλλιώς έφυγα" και τους έδεσες τα χέρια εννοείται πως δεν θα μπορούσαν να σου δώσουν μια έκπτωση υπερβολική. Αρκεί να βολεύτηκες πλέον εκεί που είσαι από άποψη σήματος και τιμής. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TheoAlex50 είπε

Παράξενο... Αλλά τι να πω.. Αν δεν ξέρω πως χειρίστηκες την συνομιλία η πως το διαπραγμάτευτηκες... Αν τους είπες "κατεβάστε το 40 ευρώ αλλιώς έφυγα" και τους έδεσες τα χέρια εννοείται πως δεν θα μπορούσαν να σου δώσουν μια έκπτωση υπερβολική. Αρκεί να βολεύτηκες πλέον εκεί που είσαι από άποψη σήματος και τιμής. 

Όχι, ήθελα απλά να πληρώνω ένα minimum ποσό με ελάχιστες παροχές (του στυλ 500 mb και μια ώρα με 20€), και δε μου το έκαναν, μου έδιναν μια προσφορά στα 27-28€, με παραπάνω πράματα από όσα ήθελα (καθώς πρακτικά χρησιμοποιώ το επαγγελματικό μου στο 99% των περιπτώσεων)

Η πλάκα είναι ότι πήγα vodafone κάρτα, κάνα 2 φορές με τις μλκίες του dual sim στο iphone έφαγα τις κάρτες, τσαντίστηκα, πήρα την Cosmote, και με 21,50€ μου δώσαν ένα σκασμό πράματα κάνα χρόνο μετά, οπότε γύρισα στο μαντρί 😂

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...