Προς το περιεχόμενο

Horizon Forbidden West [PS4][PS5]

Fulgore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, ilos είπε

Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι λίγο τα forced bloom και το dof (έχω συνηθίσει τόσα χρόνια νωρίς) και αυτή η αρτιστική προσέγγιση να λαμπυρίζουν τα μαλλιά στους χαρακτήρες λες και έχουν φωτοστέφανο από πίσω (δεν είναι μόνο στην Alloy που εκεί δικαιολογείται για λόγους ορατότητας σε σκοτεινές περιοχές).

Ευτυχώς το motion blur απενεργοποιήται, αλλά προσοχή είναι από default on και την πρώτη φορά που πήρα mount και πάτησα λίγο το γκάζι παραλίγο να μου  γυρίσουν τα άντερα στο 20λεπτό από τη ζαλάδα - θολούρα πριν το κλείσω.😁

Και εγώ το πρώτο πράγμα που έκανα ηταν να κλείσω motion blur, φοβάμαι όμως ότι μπορεί να έχει (αρνητικό) αντίκτυπο στο  framerate.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 719
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρώτο tall neck ειναι bugarismeno? Εχω ανέβει 10 φορές στο κεφάλι του και πέφτει απο μέσα λες κ είναι αόρατο.

Edit

Εκανα restart και έφτιαξε

Επεξ/σία από aekoupoli

Δεν ξερω αν εχει φτασει καποιος σε αυτο το σημειο (δεν το εχω ξεκινησει, απλα τυχαια ειδα ενα finale να θυμηθω τα τελευταια του στορι), αλλα φαινεται η τοποθεσια του τρειλερ ειναι η τελευταια που βλεπουμε τον sylensimage.png.b2a2231ad40023d4c9b085e1bac65ef3.png

image.png.d505baac8b5107572cfcd018d547b249.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, DiAvOl είπε

Και εγώ το πρώτο πράγμα που έκανα ηταν να κλείσω motion blur, φοβάμαι όμως ότι μπορεί να έχει (αρνητικό) αντίκτυπο στο  framerate.

Δεν λειτουργεί έτσι το motion blur - το ενεργοποιείς προκειμένου να σου ψιλοκαλύπτει frame drops σε πιο γρήγορες σκηνές/animations.

Σχετικά με το παιχνίδι τώρα, δεν έχω PS μάγκες μου, τα λέμε όταν βγει στο Steam με το καλό (σε κανά χρόνο λογικά).

Επεξ/σία από Necrogenisis

Μόλις τώρα, DiAvOl είπε

Αυτό εννοούσα ότι φοβάμαι μήπως έχω  frame drops  τώρα που το έκλεισα. ίσως το βάλω σε low

Δοκίμασε το χωρίς και αν παρατηρήσεις κάτι ενεργοποίησέ το πάλι. Δεν θα έχει καμία διαφορά στην απόδοση το κλειστό motion blur, παρά μόνο στην δική σου αντίληψη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια κανα τιπ για το που θα βρουμε καλες στολες και οπλα καπου νωρις στο παιχνιδι;

Επεξ/σία από polakis21

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, DiAvOl είπε

Σοβαρα τωρα?Κοιταμε  user score  στο μετακριτικ?Captain America Lol GIF by mtv

Και το 7.5 που εχει φτασει τωρα παλι δεν ειναι υποκειμενικο αν το παμε ετσι

Επεξ/σία από spartan29gr
  • Like 3

7 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Γιατί, δεν είναι legit scores τα 0 και τα 1?

Screenshot_20220220-040926_Opera.jpg

• Like 1

35 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Ναι γιατί να μην το κοιτάξουμε ;

καλά εγώ πάντα τα κοιτάω τα user review στο metacritic αλλά μέχρι στιγμής το game με έχει συναρπάσει ιδίως η χρωματική του παλέτα και η απόδοση της σε oled

gaTaA3J.jpeg

• Like 5

11 ώρες πριν, Lobo10 είπε

Θα κάνω μια ερώτηση που μπορεί να φανεί αστεία για τους περισσότερους:

Οι στολές που δίνει δωρεάν στην digital deluxe edition (special) ενώ έχω κάνει εξαργύρωση του πρόσθετου κωδικού δεν μου εμφανίζονται στην εισαγωγή του παιχνιδιού. Έχω κατεβάσει κανονικά και την πρόσθετη έκδοση digital deluxe με τα art book κ.τ.λ.

Τι εχω κάνει λάθος;

Δοκίμασε να ψάξεις το παιχνίδι στο library και δες από εκεί στις επιλογές αν μπορείς να καταβάσεις το περιεχόμενο ως download content. Κάπως έτσι το είχα κάνει σε ένα άλλο παιχνίδι.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Lobo10 είπε

Θα κάνω μια ερώτηση που μπορεί να φανεί αστεία για τους περισσότερους:

Οι στολές που δίνει δωρεάν στην digital deluxe edition (special) ενώ έχω κάνει εξαργύρωση του πρόσθετου κωδικού δεν μου εμφανίζονται στην εισαγωγή του παιχνιδιού. Έχω κατεβάσει κανονικά και την πρόσθετη έκδοση digital deluxe με τα art book κ.τ.λ.

Τι εχω κάνει λάθος;

Όταν φτάσεις στον πρώτο καταυλισμό που λέγεται Chainscrape, ψάξε να βρεις ένα κιβώτιο που εμφανίζεται ως “Your Stash” στο χάρτη. Το deluxe content είναι εκεί μέσα. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιες πρώτες σκέψεις έχοντας παίξει τον πρόλογο και έχοντας 2 achievements. Πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

Τα tribes και οτι εχει να κανει με τις ιστορίες τους συνεχίζουν να μου ειναι αδιάφορα. Οπως και στο 1ο. Αν σου άρεσαν δεν εχει αλλάξει κατι στο πόσο ενδιαφέρον θα βρεις τις ιστορίες τους.

Τα machines τα βρίσκω φοβερά όπως και στο πρώτο. Ακόμα πιο λεπτομερές design, visually εντυπωσιακά, liquid effects, particle effects και στα 60 FPS είναι αισθητή η διαφορά που κάνουν στις μάχες.

Exploration αναλογικά με το πρώτο το εχουν τερματίσει πραγματικα. Εχει climbing. Εχει underwater. Εχει spelunking. Και ακομα δεν εχω δει τα cauldron.

Γραφικά next gen. Πολύ λεπτομέρεια. Το όλο σκηνικό πολύ πιο σύνθετο. Από το βρύο μέχρι το δέντρο. Από τα ποτάμια δίπλα σου μέχρι τα βουνά στο βάθος.

Το crafting μέχρι στιγμής το βρίσκω αδιάφορο. Δεν εχει αλλάξει ιδιαίτερα από όσο έχω δει. Το βρίσκω εκνευριστικό και  με αποδιοργανώνει από την μάχη όταν χρειάζεται να φτιάξω βέλη μεσα στη μάχη αλλά και στο πρώτο έτσι ήταν.

Skill tree άπειρο complexity. Εχει 6 διαφορετικά και το καθένα απο 20-30 skills και upgrades χοντρικά. Ακόμα δεν έχω πάρει χαμπάρι τί και πώς αλλάζουν το gameplay. 

Αυτά προς το παρόν.

Επεξ/σία από Cue
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...