Raylan Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Κυριολεκτικά τρελαίνομαι όταν πηγαίνω σε καφετέριες και δεν μου κόβουν απόδειξη, καλά για delivery στο σπίτι απόδειξη ούτε λόγος.. Κι όταν τους ζητάς να σου κόψουν σε στραβόκοιτάνε κιόλας.. Δεν θα μιλήσω για τα παιδιά που τα εκμεταλλεύονται για 3€ την ώρα ανασφάλιστα για ένα κομμάτι ψωμί.. Έχουν και την απαίτηση να πληρώνουμε το νερόπλυμα 3€ που μας φέρνουν για καφέ.. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν πετάω έτσι τα λεφτά μου, προτιμώ να μαζευόμαστε στα σπίτια μας και να καθόμαστε παρά να βγαίνουμε έξω για καφέδες και ποτά και να τους φτιάχνουμε το ποπουδάκι, και όταν βγαίνω παίρνω έναν ελληνικό και πολύ τους είναι.. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2021 από Raylan 2
greekfragma Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μπορείς πολύ απλά να σηκώνεσαι να φύγεις. αν σε σταματήσουν τους ρωτάς το λόγο. αν σου πουν δε πληρώσατε τους απαντάς μα δεν είδα να με χρεώσατε κάτι. απλά και χαλλλλλαρά. και άσε να στραβομουτσουνιάζουν όσο θέλουν. 5 1
Adrian Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Να υποθέσω ότι ζούσες εξωτερικό και μετακόμισες πρόσφατα στην Ελλάδα; Γιατί άλλη εξήγηση για το παρόν τόπικ δεν μπορώ να σκεφτώ.. 1 3
Xejolontas Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μάλλον έπεσε σύρμα για όλη την αγορά. Για να βγάλουν τα σπασμένα, δεν κόβει κανείς 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 11 λεπτά πριν, Raylan είπε Κυριολεκτικά τρελαίνομαι όταν πηγαίνω σε καφετέριες και δεν μου κόβουν απόδειξη, καλά για delivery στο σπίτι απόδειξη ούτε λόγος.. Κι όταν τους ζητάς να σου κόψουν σε στραβόκοιτάνε κιόλας.. Δεν θα μιλήσω για τα παιδιά που τα εκμεταλλεύονται για 3€ την ώρα ανασφάλιστα για ένα κομμάτι ψωμί.. Έχουν και την απαίτηση να πληρώνουμε το νερόπλυμα 3€ που μας φέρνουν για καφέ.. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν πετάω έτσι τα λεφτά μου, προτιμώ να μαζευόμαστε στα σπίτια μας και να καθόμαστε παρά να βγαίνουμε έξω για καφέδες και ποτά και να τους φτιάχνουμε το ποπουδάκι, και όταν βγαίνω παίρνω έναν ελληνικό και πολύ τους είναι.. Και εσύ τι κάνεις για αυτό;Πως αντιδράς;Εκτός απο το να ραντάρεις στα φόρα!!!! Εγω πχ πληρωνω παντού με κάρτα οποτε πρέπει να κόψουν απόδειξη. Στα παιδια με τα 3€ δίνεις τιπ ; 3
Nabuko Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στα παιδια με τα 3€ δίνεις τιπ ; Θα κόψουν απόδειξη/τιμολόγιο για παροχή υπηρεσιών? Το τιπ είναι μαύρο χρήμα που δεν δηλώνεται στην εφορία 😅🤣 3
StamTheMan Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Για κανα ινσομνια καλοι ειμαστε. 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και εσύ τι κάνεις για αυτό;Πως αντιδράς;Εκτός απο το να ραντάρεις στα φόρα!!!! Εγω πχ πληρωνω παντού με κάρτα οποτε πρέπει να κόψουν απόδειξη. Στα παιδια με τα 3€ δίνεις τιπ ; 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στα παιδια με τα 3€ δίνεις τιπ ; Μην το μπλεκεις αυτο παλι ,εχω κουραστει να κανω αγνοηση απο κατι αστροπελεκια που σχολιαζουν. 1
SilentVoice Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 12 λεπτά πριν, greekfragma είπε Μπορείς πολύ απλά να σηκώνεσαι να φύγεις. αν σε σταματήσουν τους ρωτάς το λόγο. αν σου πουν δε πληρώσατε τους απαντάς μα δεν είδα να με χρεώσατε κάτι. απλά και χαλλλλλαρά. και άσε να στραβομουτσουνιάζουν όσο θέλουν. Αλήθεια τώρα, φεύγεις έτσι; χωρίς καν να ζητήσεις την απόδειξη πρώτα;
Raylan Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 10 λεπτά πριν, greekfragma είπε Μπορείς πολύ απλά να σηκώνεσαι να φύγεις. αν σε σταματήσουν τους ρωτάς το λόγο. αν σου πουν δε πληρώσατε τους απαντάς μα δεν είδα να με χρεώσατε κάτι. απλά και χαλλλλλαρά. και άσε να στραβομουτσουνιάζουν όσο θέλουν. Να σηκωθώ να φύγω δεν το έχω κάνει ποτέ το θεωρώ γυφτιά, αλλά έχει τύχη να πρέπει να ζητήσω δεύτερη και τρίτη φορά την απόδειξη μέχρι να μου την φέρουν, να δεις μέχρι που φτάνει το θράσος τους!!
greekfragma Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, SilentVoice είπε Αλήθεια τώρα, φεύγεις έτσι; χωρίς καν να ζητήσεις την απόδειξη πρώτα; έχω ζητήσει πολλές φορές απόδειξη. σε κάποια μαγαζιά που έχω ξαναπάει και το κάνουν σύστημα ναι έχω σηκωθεί και έχω φύγει. και προφανώς δε με ξανάδανε. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Εγώ όπου πάω πληρώνω με καρτα οπότε μαγκιές και λοιπά με μη έκδοση αποδείξεων δεν υπάρχουν. Τώρα για τα delivery, αυτή η βλακεια με την μη αποστολή απόδειξης και της αποστολής μόνο ανάλυσης λογαριασμου που εκεί δεν υπάρχει ΑΦΜ, δεν μπορώ να το καταλάβω, συμβαίνει με ορισμένα μαγαζιά εδώ, κάποιες φορές στέλνουν και την απόδειξη μαζί με την ανάλυση και κάποιες όχι.
SilentVoice Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, Raylan είπε Να σηκωθώ να φύγω δεν το έχω κάνει ποτέ το θεωρώ γυφτιά, αλλά έχει τύχη να πρέπει να ζητήσω δεύτερη και τρίτη φορά την απόδειξη μέχρι να μου την φέρουν, να δεις μέχρι που φτάνει το θράσος τους!! Και πάντα να σκιζεις την απόδειξη για να μην ανακυκλωθει σε άλλα τραπέζια. 1 1
Nabuko Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, greekfragma είπε έχω ζητήσει πολλές φορές απόδειξη. σε κάποια μαγαζιά που έχω ξαναπάει και το κάνουν σύστημα ναι έχω σηκωθεί και έχω φύγει. και προφανώς δε με ξανάδανε. Εδώ όμως υπάρχει το εξής ζήτημα. Αν ο πελάτης φύγει χωρίς να πληρώσει, τότε τα χρεώνεται ο σερβιτόρος απ' το μεροκάματό του, ο οποίος όμως δεν φταίει γιατί δεν αποφασίζει αυτός να μην κόβονται αποδείξεις
Raylan Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 12 λεπτά πριν, Adrian είπε Να υποθέσω ότι ζούσες εξωτερικό και μετακόμισες πρόσφατα στην Ελλάδα; Γιατί άλλη εξήγηση για το παρόν τόπικ δεν μπορώ να σκεφτώ.. όχι δεν ζούσα στο εξωτερικό αλλά μέχρι πότε θα το ανεχόμαστε αυτό το χάλι? και δεν είναι κανένας μεροκαματιάρης άνθρωπος που προσπαθεί να βγάλει κάνα χαρτζιλίκι, το κάνουν όλα τα κεντρικά μαγαζιά συνέχεια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις