STR_G Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου @koeltzakoatl Την Tonale την έχεις δει? Καμία σχέση με το Tiguan φυσικά, αλλά αν ήθελες κάτι πιο σπορ και δεν σου αρέσει η Χ1, αξίζει να της ρίξεις μια ματιά.
majnun Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Τελικά οδήγησα το Arona στην έκδοση που κοιτούσα και το συμπέρασμα ειναι ένα τεράστιο...μπαααα. Εντελώς αδιάφορο τιμόνι ακόμα και στη ρυθμιση σπορ (του yaris cross ειχε περισσότερη αίσθηση), αδιάφορη ανάρτηση, ο συμπλέκτης εντελώς ψηφιακός - δεν καταλαβα ποτέ που απομονώνει- και το κερασάκι ηταν ο κινητήρας που απλά δεν. Τόμπολα λοιπόν. Δυστυχώς ότι μου αρέσει ειναι πανάκριβο: Ήτοι LBX, DS3, CX30 Για τον 1.2 διαβασα αρκετες ιστορίες φρικης και απορρρίπτεται δυστυχώς. Τωρα κοιτούσα και το Mazda CX30 το οποίο είναι πανέμορφο και εκτός από πανάκριβο είναι τεράστιο για τα δεδομένα μου και δίλιτρο. Αλλα ειναι ωραίο το ρημάδι. Δε μπορώ να ξεχωρίσω τίποτα άλλο. Ίσως το CHR αλλα και αυτού το εσωτερικό ειναι σε μια καλη εκδοση απλά οκ 2
koeltzakoatl Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 1 hour ago, STR_G said: @koeltzakoatl Την Tonale την έχεις δει? Καμία σχέση με το Tiguan φυσικά, αλλά αν ήθελες κάτι πιο σπορ και δεν σου αρέσει η Χ1, αξίζει να της ρίξεις μια ματιά. Για κάποιο λόγο δεν είναι στη λίστα των αυτοκινήτων που συνεργάζεται η εταιρεία (ενώ όλα τα υπόλοιπα Stellantis πχ 2008, 3008 κτλ είναι), άρα δεν παίζει σαν επιλογή (αξιόλογο γιατί είναι και τετρακίνητο).
tsofras Δημοσ. 22 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 1 ώρα πριν, majnun είπε Τελικά οδήγησα το Arona στην έκδοση που κοιτούσα και το συμπέρασμα ειναι ένα τεράστιο...μπαααα. Εντελώς αδιάφορο τιμόνι ακόμα και στη ρυθμιση σπορ (του yaris cross ειχε περισσότερη αίσθηση), αδιάφορη ανάρτηση, ο συμπλέκτης εντελώς ψηφιακός - δεν καταλαβα ποτέ που απομονώνει- και το κερασάκι ηταν ο κινητήρας που απλά δεν. Τόμπολα λοιπόν. Δυστυχώς ότι μου αρέσει ειναι πανάκριβο: Ήτοι LBX, DS3, CX30 Για τον 1.2 διαβασα αρκετες ιστορίες φρικης και απορρρίπτεται δυστυχώς. Τωρα κοιτούσα και το Mazda CX30 το οποίο είναι πανέμορφο και εκτός από πανάκριβο είναι τεράστιο για τα δεδομένα μου και δίλιτρο. Αλλα ειναι ωραίο το ρημάδι. Δε μπορώ να ξεχωρίσω τίποτα άλλο. Ίσως το CHR αλλα και αυτού το εσωτερικό ειναι σε μια καλη εκδοση απλά οκ Στο είπα ρε μαν , σε έχω πάρει γραμμή τι θέλεις το Arona δεν είναι για σένα Ωραίο το Mazda αλλά δίλιτρο και ατμόσφαιρα +1 και για το CHR To νέο Panda πήγες να το δείς ? Σε ελαφρώς μεταχειρισμένο έχει ψάξει τίποτα?
majnun Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 8 λεπτά πριν, tsofras είπε Στο είπα ρε μαν , σε έχω πάρει γραμμή τι θέλεις το Arona δεν είναι για σένα Ωραίο το Mazda αλλά δίλιτρο και ατμόσφαιρα +1 και για το CHR To νέο Panda πήγες να το δείς ? Σε ελαφρώς μεταχειρισμένο έχει ψάξει τίποτα? Panda δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί το κορίτσι. Και ας ειναι νέο. Εν τω μεταξύ είναι πάλι με τον ρημάδι τον 1.2 που αποκλείει όλο τον ομιλο Στελάντις. Σε ελαφρως μεταχειρισμένο ειναι τοοοοοσες οι επιλογές που χαώνομαι ακόμα περισσότερο. Το κακο ειναι οτι θέλω αμάξι κατω απο 4.2 που να τα κάνει όλα. Δεν υπάρχει.
papaniki Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Πολλά προβήματα όντως ο puretech 1.2 στις αρχικές του υλοποιήσεις βέβαια (γενιές 2015-2020). Τώρα νομίζω είναι στην 4η γενιά του και διαβάζω για πολλές βελτιώσεις ως προς την αξιοπιστία. Βέβαια μεχρι να δοκιμαστεί και να καταρριφθεί η αρχική ρετσινιά, έχει ένα ρίσκο η επιλογή του. Renault Captur έχεις δει; Σε υβριδικό και εκεί έχει ρίσκο μιας και είναι καινούργιος κινητήρας αλλά υπάρχει και το απλό βενζίνης που δεν έχουν ακουστεί σημαντικά προβλήματα. Έχει κανένας παραπάνω πληροφορίες για αυτά; Υπάρχει και το διπλού καυσίμου btw αλλά έχω διαβάσει οτι έχει λίγο πιο ακριβή συντήρηση. Σε καλό υβριδικό φαίνεται πως μόνο η Toyota έχει πολύ αξιόπιστο σύνολο - παααρα πολλά χρόνια παρουσίας χωρίς προβλήματα (έστω σοβαρά).
imr Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, majnun said: Panda δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί το κορίτσι. Και ας ειναι νέο. Εν τω μεταξύ είναι πάλι με τον ρημάδι τον 1.2 που αποκλείει όλο τον ομιλο Στελάντις. Σε ελαφρως μεταχειρισμένο ειναι τοοοοοσες οι επιλογές που χαώνομαι ακόμα περισσότερο. Το κακο ειναι οτι θέλω αμάξι κατω απο 4.2 που να τα κάνει όλα. Δεν υπάρχει. To panda ειναι αυτο (θεωριτκα δλδ η πραγματικοτητα μπορει να ειναι αλλου) Δεν εχουν φτιαξει το, 1.2? ακομα με τον ιμαντα στο λαδι ειναι? Επεξ/σία 22 Ιουνίου από imr
majnun Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 14 λεπτά πριν, papaniki είπε Πολλά προβήματα όντως ο puretech 1.2 στις αρχικές του υλοποιήσεις βέβαια (γενιές 2015-2020). Τώρα νομίζω είναι στην 4η γενιά του και διαβάζω για πολλές βελτιώσεις ως προς την αξιοπιστία. Βέβαια μεχρι να δοκιμαστεί και να καταρριφθεί η αρχική ρετσινιά, έχει ένα ρίσκο η επιλογή του. Renault Captur έχεις δει; Σε υβριδικό και εκεί έχει ρίσκο μιας και είναι καινούργιος κινητήρας αλλά υπάρχει και το απλό βενζίνης που δεν έχουν ακουστεί σημαντικά προβλήματα. Έχει κανένας παραπάνω πληροφορίες για αυτά; Υπάρχει και το διπλού καυσίμου btw αλλά έχω διαβάσει οτι έχει λίγο πιο ακριβή συντήρηση. Σε καλό υβριδικό φαίνεται πως μόνο η Toyota έχει πολύ αξιόπιστο σύνολο - παααρα πολλά χρόνια παρουσίας χωρίς προβλήματα (έστω σοβαρά). Eχω δει το captur. Εμφανισιακα ειναι πολυ στα γουστα μου. Ομως εχει τεράστια διαφορά το επίπεδο evolution με techno. Το evolution ειναι πιο φτωχο που το ειδα αισθητικα και απο το βιταρα. Σε υγραέριο που ειναι μια "εξυπνη" επιλογή πας στα 25Κ αλλα εχεις μολις 100 αλογα. Το mild hybrid δεν το εξεταζω. Μπορεί να είναι λάθος αλλα δε μου γεμίζει το μάτι. Το full hybrid τωρα εισαι στα 30Κ. Ε δεν αξιζει. Και η αξιοπιστία της renault ειναι ένα ρίσκο αφού λήξει η εγγύηση. 3 λεπτά πριν, imr είπε To panda ειναι αυτο (θεωριτκα δλδ η πραγματικοτητα μπορει να ειναι αλλου) Δεν εχουν φτιαξει το, 1.2? ακομα με τον ιμαντα στο λαδι ειναι? Το Πάντα ρε συ ειναι ο ορισμός του φτωχικού εσωτερικού. Και ειναι και 100 αλογα. Εχουν αλλάξει σε καδένα τον σχεδιασμό αλλά το σχεδιασμό με τα προβληματικα piston rings που καταλήγεις να εχεις δεν τον έχουν αλλάξει.
imr Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 34 minutes ago, majnun said: Eχω δει το captur. Εμφανισιακα ειναι πολυ στα γουστα μου. Ομως εχει τεράστια διαφορά το επίπεδο evolution με techno. Το evolution ειναι πιο φτωχο που το ειδα αισθητικα και απο το βιταρα. Σε υγραέριο που ειναι μια "εξυπνη" επιλογή πας στα 25Κ αλλα εχεις μολις 100 αλογα. Το mild hybrid δεν το εξεταζω. Μπορεί να είναι λάθος αλλα δε μου γεμίζει το μάτι. Το full hybrid τωρα εισαι στα 30Κ. Ε δεν αξιζει. Και η αξιοπιστία της renault ειναι ένα ρίσκο αφού λήξει η εγγύηση. Το Πάντα ρε συ ειναι ο ορισμός του φτωχικού εσωτερικού. Και ειναι και 100 αλογα. Εχουν αλλάξει σε καδένα τον σχεδιασμό αλλά το σχεδιασμό με τα προβληματικα piston rings που καταλήγεις να εχεις δεν τον έχουν αλλάξει. To yaris cross γιατι το εχεις αποκλεισει?
majnun Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 1 ώρα πριν, imr είπε To yaris cross γιατι το εχεις αποκλεισει? Δεν το εχω αποκλείσει ακριβώς αλλά ειναι πολύ φτωχό ρε γμτ στα λεφτά που ζητάει για την εισαγωγική βερσιον των 130 ίππων. 25500 εκδοση active plus με μεταλλικό. Και παράδοση σε 5 μηνες. Αν πας στην πιο καλή εκδοση Style κερδίζεις σε εξοπλισμό σαφώς αλλά έχει καβαλήσει τα 28 και ο διάκοσμος συνεχίζει να ειναι από το κάτω ράφι. Εαν φτάσεις εκεί, δε βλέπεις και CHR που ειναι άλλο αμάξι; Απλά τα χαλάει στις διαστάσεις. Καλά αυτή που έκανα TD είναι GR Sport και κανει 34 χιλιάδες ευρώ.... 1
paylidis Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 7 ώρες πριν, john1987 είπε https://trcoff.gr/newmodels/audi-q3-2025/ @paylidisπεριμένω ανησυχίες! Δε μου άρεσε το νέο QΚονα τα είπα ήδη! Αλλα γενικά είμαι ανήσυχος αυτό το διάστημα… 4
christospvl Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 19 ώρες πριν, tsofras είπε Έχω πήξει πολύ άσχημα στη δουλειά το τελευταίο 6μηνο για αυτό έχω ψιλοχαθεί , τώρα παρατήρησα το ποστ σου φίλε μου και επειδή με τάγκαρες θέλω να απαντήσω. Συμφωνώ στο περίπου με όσα λες , αν και εγώ δεν έχω καμία σχέση . Όλοι κάποιο κενό προσπαθούμε να καλύψουμε με αντίστοιχες αγορές , ο καθένας τραβάει τα δικά του ζόρια στη ζωή . Εγώ απλά έχω πάθος με τα αμάξια και θέλω να μου αρέσει το αμάξι μου και να είναι ασφαλές για την οικογένεια μου. Αν ήθελα να δειχτώ δεν θα τα πλήρωνα στην Seat αλλά θα έπαιρνα 2ο χέρι ή γυμνά premium αυτοκίνητα, αγοράζω τα ρουχαλάκια μου φτηνά χωρίς φρου φρου και αρώματα και αν με δεις πως κυκλοφορώ το πρωί που πάω να πάρω καφέ θα νομίζεις ότι είμαι άνεργος. Έχω κινητό των 150ε και laptop της δουλειάς , το αμάξι το πήρα για ταξίδια δεν το βλέπει σχεδόν κανείς Ναι υπάρχει κόσμος που σκέφτεται ακριβώς όπως ανέφερες , εγώ δεν ανήκω εκει πέρα , απλά επειδή μία ζωή την έχουμε , το μόνο "ακριβό" που κάνω , είναι να έχω αμάξι που να μου προσφέρει αυτά που θέλω. Στην τελική δουλεύω περίπου 12 ώρες την μέρα και δίνω το 1/6 του μισθού μου για την πάρτη μου και τα υπόλοιπα στην οικογένεια Ξέρω ότι δεν πήγαινε σε εμένα και έγραψες γενικά την γνώμη , απλά αφού με ανέφερες είπα να απαντήσω , γιατί σε ένα φορουμ , διαβάζοντας απλά κάποιος νεκρά ποστ μπορεί να αποκτήσει μια διαφορετική άποψη απο αυτό που ισχύει Καλορίζικος μαν Φωτό ρε φίλε ντροπή δεν είσαι καινούριος Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε μου και εννοειται δεν πηγαινε προσωπικα ή για να σε θιξω.. δικα σου τα χρηματα και οπως θες τα χαλας εννοειται.. 1
corridor265 Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στο εσωτερικό της πόρτας, κοιτάω το υποβραχιόνιο... Τα δύο αυτοκίνητα κατασκευάζονται στο ίδιο εργοστάσιο. Επεξ/σία 22 Ιουνίου από corridor265 5
tsofras Δημοσ. 24 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου Hello στην παρέα , επιτέλους βρήκα X-Pel κοντά στο σπίτι μου (απορώ γιατί δεν είχα πάρει τηλέφωνο τόσο καιρό) , οπότε 16 Ιουλίου πάω να ντύσω το αμάξι 400Ευρώ για τις νανοκεραμικές 5
Xvipes Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 4 minutes ago, tsofras said: Hello στην παρέα , επιτέλους βρήκα X-Pel κοντά στο σπίτι μου (απορώ γιατί δεν είχα πάρει τηλέφωνο τόσο καιρό) , οπότε 16 Ιουλίου πάω να ντύσω το αμάξι 400Ευρώ για τις νανοκεραμικές Μπορείς να μας πεις τι περιλαμβάνει ακριβώς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις