imr Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 34 minutes ago, mp123 said: Το pcx 125. Του 24 προσφορά στα 3300 καινούριο. Έχω αλλά δύο μα δω τι θα τα κάνω. Αλλα χρειαζετε ένα σκουτερακι για τώρα που ανοίγει ο καιρός.βαζεις πάνω την γυνσικα πας μια βόλτα, ένα καφέ, ένα μπάνιο στην Αθήνα. Οκτώβρη μέσα στο γκαράζ. Το παπί το έχεις ακόμα?
mp123 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 3 ώρες πριν, imr είπε Το παπί το έχεις ακόμα? Όχι το έδωσα πέρσι. Οκ δεν βολεψε. Τώρα έχω ένα χορνετ 750 2024. ένα suzuki sv650 2024 και το pcx . Ένα γυμνο καγκουρα ένα γυμνο ρετρό και ένα σκουτρακι .Καλά είναι κανω το κέφι μου. Οπότε μου την βαρέσει και τα βαρέθω θα πάω σε κανα σμαρτακι η κάνα καμπριο διθέσιο. 3
tsofras Δημοσ. 25 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου Καραγκιοζιδες και στην Cupra Μετά από 4 επισκέψεις για τους τριγμούς και παραγγελία σε 2 χερούλια, ραντεβού σήμερα στις 08.30 για να περιμένω όρθιος να πάρουν το αμάξι στις 10.30 και να έρθουν μετά από μισή ώρα να μου πουν ότι είχαν αποδεσμεύσει τα ανταλλακτικά Καλά να πάθω αφού επιμένω και δίνω τα λεφτά μου στους καραγκιοζιδες, αν πουλήσω το αμάξι δεν θα περάσω ούτε απέξω ξανά 1 2 2 1
zanskou Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) αποδεσμευσαν τα ανταλλακτικά σαν είχες καθυστερήσει ας πούμε ενώ πήγες με προγραμματισμένο ραντεβού ; τι φάση πραγματικα ; Επεξ/σία 25 Απριλίου από zanskou
tsofras Δημοσ. 25 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 4 λεπτά πριν, zanskou είπε αποδεσμευσαν τα ανταλλακτικά σαν είχες καθυστερήσει ας πούμε ενώ πήγες με προγραμματισμένο ραντεβού ; τι φάση πραγματικα ; Ακριβώς , δεν ξέρω αν τα έδωσαν πουθενά αλλού Η διαχείριση του service είναι τραγική , μου έκλεισαν το κλασσικό ραντεβού στις 08.30 και έπιασαν το αμάξι στις 10.00 για να μου πούν στις 10.45 ότι δεν έχουν τα ανταλλακτικά Ποιο είναι το νόημα του ραντεβού δεν ξέρω , τι νόημα έχει να παίρνω τηλέφωνο και να λέω αρ. κυκλοφορίας , όνομα και ότι έχουν έρθει τα ανταλλακτικά , και να μην ελέγχει κανείς ότι υπάρχουν έστω τα ανταλλακτικά πριν με ταλαιπωρήσουν. Και τέλος δεν είναι καν δικό μου θέμα (service π.χ. ) , είναι θέμα εγγύησης και με έχουν ταλαιπωρήσει ήδη άλλες 4 φορές για να πηγαίνω και να χάνω ώρες για έλεγχο του αυτοκινήτου και αλλαγή ουρανού κτλ Αλλά φταίω γιατί τα ίδια πέρασα και με το Ibiza και με το Leon και δεν έβαλα μυαλό 3
zanskou Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου για μενα πάρε την εισαγωγική και απαίτησε κάποιου είδους αποζημιωση για την όλη αυτή την ταλαιπωρία. μιλάμε για απίστευτα αντι-επαγγελματική συμπεριφορά. αυτό με την ώρα προσέλευσης στις 8.00-8.30 και παραλαβή ότι ωρα να ναι το έχω ζήσει κι εγώ επί χρόνια με την ΚΙΑ Τσάπαλος αλλά κατά τα λοιπά τέτοιο πράγμα ούτε καν εχω ξανακούσει. 1
paylidis Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Με κάτι τέτοια κ εγώ πλέον που έκλεισε ο Φιλιππαιος δε μπορώ να βρω που θα πάω για σέρβις… απαραδεκτο, θαρρείς και είμαστε αργόσχολοι. στο κουπρα Θωμά θα σου πρότεινα το μάκρη. Σου πέφτει μακρυά αλλά τον θεωρώ εξαιρετικό και σοβαρό επαγγελματία
Nabuko Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 45 λεπτά πριν, tsofras είπε αν πουλήσω το αμάξι αν ή όταν? Οσονούπω δηλαδή 😅 2 2
tsofras Δημοσ. 25 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 13 λεπτά πριν, zanskou είπε για μενα πάρε την εισαγωγική και απαίτησε κάποιου είδους αποζημιωση για την όλη αυτή την ταλαιπωρία. μιλάμε για απίστευτα αντι-επαγγελματική συμπεριφορά. αυτό με την ώρα προσέλευσης στις 8.00-8.30 και παραλαβή ότι ωρα να ναι το έχω ζήσει κι εγώ επί χρόνια με την ΚΙΑ Τσάπαλος αλλά κατά τα λοιπά τέτοιο πράγμα ούτε καν εχω ξανακούσει. Με αποζημίωσαν ..... είχα πάει να αλλάξουν μπαταρίες στα 2 κλειδιά και δεν μου πήραν λεφτά Άλλο τραγικό και αυτό , να χέσω τα keyless ούτε χρόνο δεν βγάζουν οι μπαταρίες Στα κεντρικά έστειλα email , όχι πως θα αλλάξει κάτι 9 λεπτά πριν, paylidis είπε Με κάτι τέτοια κ εγώ πλέον που έκλεισε ο Φιλιππαιος δε μπορώ να βρω που θα πάω για σέρβις… απαραδεκτο, θαρρείς και είμαστε αργόσχολοι. στο κουπρα Θωμά θα σου πρότεινα το μάκρη. Σου πέφτει μακρυά αλλά τον θεωρώ εξαιρετικό και σοβαρό επαγγελματία Μπα δεν τρέχω εκει πάνω Γιώργο 7 λεπτά πριν, Nabuko είπε αν ή όταν? Οσονούπω δηλαδή 😅 όταν είναι το σωστό όντως
imr Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου On 23/04/2025 at 23:32, mp123 said: Όχι το έδωσα πέρσι. Οκ δεν βολεψε. Τώρα έχω ένα χορνετ 750 2024. ένα suzuki sv650 2024 και το pcx . Ένα γυμνο καγκουρα ένα γυμνο ρετρό και ένα σκουτρακι .Καλά είναι κανω το κέφι μου. Οπότε μου την βαρέσει και τα βαρέθω θα πάω σε κανα σμαρτακι η κάνα καμπριο διθέσιο. Πως είναι το pcx? Ήμουν κοντά να το πάρω αλλά τελικά έδωσα τα ίδια λεφτά για ποδήλατο, θα πάει του χρόνου το σκουτερ
majnun Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Εγώ συνεχίζω την αναζήτηση του leasing. Μεχρι στιγμής έχω συμπληρώσει φόρμες στην Executive Lease (Σφακιανάκης), Autohellas (Hertz) και στη Saracakis Leasing και δεν εχω δεχθεί μισό τηλεφώνημα. Το κάνω λάθος; Πρέπει να τους παρακαλέσω για να μου δώσουν σημασία; Ασχολούνται μόνο με στόλους; 10 ώρες πριν, tsofras είπε Ακριβώς , δεν ξέρω αν τα έδωσαν πουθενά αλλού Η διαχείριση του service είναι τραγική , μου έκλεισαν το κλασσικό ραντεβού στις 08.30 και έπιασαν το αμάξι στις 10.00 για να μου πούν στις 10.45 ότι δεν έχουν τα ανταλλακτικά Ποιο είναι το νόημα του ραντεβού δεν ξέρω , τι νόημα έχει να παίρνω τηλέφωνο και να λέω αρ. κυκλοφορίας , όνομα και ότι έχουν έρθει τα ανταλλακτικά , και να μην ελέγχει κανείς ότι υπάρχουν έστω τα ανταλλακτικά πριν με ταλαιπωρήσουν. Και τέλος δεν είναι καν δικό μου θέμα (service π.χ. ) , είναι θέμα εγγύησης και με έχουν ταλαιπωρήσει ήδη άλλες 4 φορές για να πηγαίνω και να χάνω ώρες για έλεγχο του αυτοκινήτου και αλλαγή ουρανού κτλ Αλλά φταίω γιατί τα ίδια πέρασα και με το Ibiza και με το Leon και δεν έβαλα μυαλό Τραγικές καταστάσεις αλλά για μένα συνώνυμες με την ελληνική επιχειρηματικότητα. Τέτοιοι κατσαπλιάδες ήταν και στην Α.Ρομέο όταν ήταν στο δακτυλίδι ως αντιπρόσωποι. Αλλα δε ξέρω ΚΑΝΕΝΑ συνεργείο που να κάνει τα πράγματα όπως θα ήθελα/περιμένω. Είμαι ικανοποιημένος όταν δεν τα κάνουν σκατά. 3
mp123 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, imr είπε Πως είναι το pcx? Ήμουν κοντά να το πάρω αλλά τελικά έδωσα τα ίδια λεφτά για ποδήλατο, θα πάει του χρόνου το σκουτερ Δεν είναι τυχαίο που είναι το πρώτο σε πωλήσεις.χθες το πήρα κατανάλωση 1.9 στα 25 χλμ που έγραψα. Ήμουν ανάμεσα pcx και nmax. Το χοντα πολύ πιο ανετο το γιαμαχα πιο σπορ. Αν είσαι ανάμεσα στα δύο αυτές είναι οι διαφορές. Ανεση vs σπορ .Κίνα Ταϊβάν ούτε καν να κοιτάξεις. Μιας και μιλάμε για κατανάλωση δείτε και γελάστε. Γλυφαδα περαμα βόλτα την Δευτέρα μέσα στην πόλη 3.7 το αυγο χ .Το κουβαδακι το αυτόματο μαμαει. Φυσικά στα χέρια μου γιατί η γυνσικα το πάει 4.3. Ταχύτητες το πολύ 80.πιο πολύ δεν το εμπιστευωμε. Πιο μηχανές στο χορνετ πάω 5.5 στο χορνετ και 5 στο sv.πιο πολύ καίνε αυτά πάρα το αμάξι. Επεξ/σία 26 Απριλίου από mp123
zanskou Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 11 ώρες πριν, majnun είπε Ασχολούνται μόνο με στόλους; νομίζω ψάχνεις άθελα σου λάθος εποχη. ξεκινάνε και τα ενοικιαζόμενα σιγά σιγά στα νησιά αυτό τον καιρό και λογικά θα τρέχουν με αυτά εκτός των άλλων
imr Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 2 hours ago, mp123 said: Δεν είναι τυχαίο που είναι το πρώτο σε πωλήσεις.χθες το πήρα κατανάλωση 1.9 στα 25 χλμ που έγραψα. Ήμουν ανάμεσα pcx και nmax. Το χοντα πολύ πιο ανετο το γιαμαχα πιο σπορ. Αν είσαι ανάμεσα στα δύο αυτές είναι οι διαφορές. Ανεση vs σπορ .Κίνα Ταϊβάν ούτε καν να κοιτάξεις. Μιας και μιλάμε για κατανάλωση δείτε και γελάστε. Γλυφαδα περαμα βόλτα την Δευτέρα μέσα στην πόλη 3.7 το αυγο χ .Το κουβαδακι το αυτόματο μαμαει. Φυσικά στα χέρια μου γιατί η γυνσικα το πάει 4.3. Ταχύτητες το πολύ 80.πιο πολύ δεν το εμπιστευωμε. Πιο μηχανές στο χορνετ πάω 5.5 στο χορνετ και 5 στο sv.πιο πολύ καίνε αυτά πάρα το αμάξι. Το pcx κοιτάζω και μετά για Κινέζο. το voge sr1 που βγήκε τώρα λένε τα καλύτερα και είναι ένα χιλιάρικο κάτω. Δεν το έχω δει από κοντά ακομα 1
stefan_city Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 1 ώρα πριν, imr είπε Το pcx κοιτάζω και μετά για Κινέζο. το voge sr1 που βγήκε τώρα λένε τα καλύτερα και είναι ένα χιλιάρικο κάτω. Δεν το έχω δει από κοντά ακομα Η Voge είναι πολλά υποσχόμενη, τουλάχιστον με τα μεγαλύτερα μοντέλα της, αλλά δεν έχω προσωπική άποψη. Σχετικά με τους δύο Ιάπωνες νομίζω πως δεν υπάρχει σωστή και λάθος επιλογή ανάμεσα σε PCX και NMAX, και με τα δύο θα είσαι ευχαριστημένος για τη χρήση που προορίζονται. Εκεί που με χαλάει προσωπικά το Honda, κι αυτό γιατί έχει να κάνει με την ασφάλεια, είναι ότι ενώ έκανε πρόοδο στο φετινό μοντέλο και έβαλε και πίσω δισκόφρενο, το ABS παραμένει μονοκάναλο. Αντίθετα το NMAX είναι από πάντα (αν θυμάμαι καλά) με δισκόφρενα μπροστά πίσω και δικάναλο ABS. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις