paylidis Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 2 ώρες πριν, majnun είπε Αυτός είναι και ο δικός μου φόβος. Εκ πειρας στο υπογραφω εγω αν θες οτι στο τελος θα σου ζητησουν ενα ποσο που ειναι για να μην το αγορασεις... για εμενα δες και τη hertz - μπορει να ειναι λιγο πιο ακριβη αλλα ολα πιο straightforward
majnun Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Mέχρι στιγμής την πιο καλή εξυπηρέτηση την έχω δει από τη Σαρακάκης Leasing, ακολουθούμενη από τη Σφακιανάκης (executive), μετα Ayvens και μετά Avis. Αυτά για το κομμάτι των προσφορών και μόνο. Το κακό είναι ότι η Ayvens είναι η μόνη μέχρι στιγμής που διαθέτει το μοντέλο που με ενδιαφέρει (LBX 😇) και κάνει τα σέρβις στο επίσημο. Αλλα δε γουστάρω να πετάξω 20Κ στον κουβά. Οπότε παίζει να πάω στο Σαρακάκη με το Yaris Cross που ηταν η αρχική σκέψη αλλά δεν το γουστάρω σαν αμάξι, σα μάρκα και σαν οτιδήποτε :D.
dtk-386 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 52 λεπτά πριν, majnun είπε Οπότε παίζει να πάω στο Σαρακάκη με το Yaris Cross που ηταν η αρχική σκέψη αλλά δεν το γουστάρω σαν αμάξι, σα μάρκα και σαν οτιδήποτε :D. Το LBX είναι μια έκδοση του Yaris cross με φρου φόρου και ασημοσκονες. Ίδια φίρμα ακριβώς δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το γουστάρεις ειδικά ως μάρκα ;;; Αφού Toyota είναι και το lexus προφανώς. Και μάλιστα θυγατρική.
majnun Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Κοίτα επειδή τα οδήγησα και τα δύο, ειναι οτι πιο μακριά από badge engineering έχει υπάρξει. Καμία σχέση τα δύο οχήματα. Τεσπά, επειδή μου τη βάρεσε άσχημα, έριξα χαρτιά για Cross από Σαρακάκη και περιμένω τα αποτελέσματα. ΥΓ: Δε μου κάνουν ίδιο το λέξους με τα τογιότα και ας έχουν ίδια βάση. Με τον ίδιο τρόπο που κάποτε μπορούσα να πάρω Alfa και όχι Fiat ή Abarth και όχι Fiat. Ξέρουν να μας ψυχολογούν Αυτά ! 2
djuan1988 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου To LBX είναι τρομερό αυτοκίνητο, απίστευτη ποιότητα. Αποπνέει μια premiumίλα όταν το βλέπεις από κοντά, που κατά τη γνώμη μου δε βγάζει κανένα άλλο "premium" μικρό. Το Yaris είναι σαν τενεκές με ρόδες. Μιλάω πάντα για ποιότητα κατασκευής, όχι για οικονομία κτλ. 25 minutes ago, majnun said: Κοίτα επειδή τα οδήγησα και τα δύο, ειναι οτι πιο μακριά από badge engineering έχει υπάρξει. Καμία σχέση τα δύο οχήματα. Τεσπά, επειδή μου τη βάρεσε άσχημα, έριξα χαρτιά για Cross από Σαρακάκη και περιμένω τα αποτελέσματα. ΥΓ: Δε μου κάνουν ίδιο το λέξους με τα τογιότα και ας έχουν ίδια βάση. Με τον ίδιο τρόπο που κάποτε μπορούσα να πάρω Alfa και όχι Fiat ή Abarth και όχι Fiat. Ξέρουν να μας ψυχολογούν Αυτά ! Με το καλό να το χαρείς. Ανάλογα το μοντέλο στα Toyota, προφανώς τα Lexus είναι ανώτερα γενικά, αλλά όσο ανεβαίνεις κατηγορίες κλείνει η ψαλίδα. Επίσης βγάζει μοντέλα (δεν έρχονται στην Ευρώπη), όπως τα Crown που πρακτικά είναι Lexus.
majnun Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, djuan1988 είπε To LBX είναι τρομερό αυτοκίνητο, απίστευτη ποιότητα. Αποπνέει μια premiumίλα όταν το βλέπεις από κοντά, που κατά τη γνώμη μου δε βγάζει κανένα άλλο "premium" μικρό. Το Yaris είναι σαν τενεκές με ρόδες. Μιλάω πάντα για ποιότητα κατασκευής, όχι για οικονομία κτλ. Συμφωνώ απόλυτα
dtk-386 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Λογική είναι η διαφορά στην ποιότητα όταν έχουν όμως και τόση διαφορά στην τιμή μην ξεχνιόμαστε. €7k στις βασικές εκδόσεις είναι χαώδης διαφορά. Επεξ/σία 13 Ιουνίου από dtk-386
imr Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Για πειτε τι θα προτιμουσατε για μικρο κουβα πολης, euro6 οικονομικο για να κινειται καθημερινα στο κεντρο. Up/citigo/mi Aygo/108/c1 Twingo Picanto/i10 Panda Micra Ολα πανω κατω στις ιδιες τιμες, πιο πολυ ειμαι προς το up/citigo/mi η aygo/108. Ειναι δελεαστικα και καποια b segment οπως το μικρα γιατι ειναι πολυ κοντα σε τιμες. Αλλες ιδες προτάσεις?
filarhos Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Από αυτά εγώ θα κοιτούσα τα micra και panda σαν μεγαλύτερη κατηγορία από τα υπόλοιπα. Τι χρονολογίες κοιτάς; Αυτόματο βρίσκεις κανένα από αυτά; Για picanto i10 υπήρχε πριν 4-5 χρόνια μια προσφορά σε αυτόματο κιβώτιο γιατί είχαν φέρει πολλά.
imr Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 59 minutes ago, filarhos said: Από αυτά εγώ θα κοιτούσα τα micra και panda σαν μεγαλύτερη κατηγορία από τα υπόλοιπα. Τι χρονολογίες κοιτάς; Αυτόματο βρίσκεις κανένα από αυτά; Για picanto i10 υπήρχε πριν 4-5 χρόνια μια προσφορά σε αυτόματο κιβώτιο γιατί είχαν φέρει πολλά. Από 16 και μετά, αυτόματο δεν με απασχολεί, αν είναι κάποιο αξιόπιστο cvt καλοδεχουμενο Μικρά και panda είναι μεγαλύτερη κατηγορία και είναι σε κοντινές τιμές με τα σούπερμινι αν και δεν με νοιαζουν οι χωροι είναι πιο vfm 1
paylidis Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, imr είπε Από 16 και μετά, αυτόματο δεν με απασχολεί, αν είναι κάποιο αξιόπιστο cvt καλοδεχουμενο Μικρά και panda είναι μεγαλύτερη κατηγορία και είναι σε κοντινές τιμές με τα σούπερμινι αν και δεν με νοιαζουν οι χωροι είναι πιο vfm Αγαπάω παντακι αλλά θυμάμαι ότι είχε πατώσει στα euroncap οπότε τσέκαρε το καλού κακού πρώτα. Εάν σε ενδιαφέρει κ οικονομία δες του γκρουπ τα μικρά με ΦΑ
imr Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, paylidis said: Αγαπάω παντακι αλλά θυμάμαι ότι είχε πατώσει στα euroncap οπότε τσέκαρε το καλού κακού πρώτα. Εάν σε ενδιαφέρει κ οικονομία δες του γκρουπ τα μικρά με ΦΑ Πριν λίγο καιρό κοίταζα πολύ το φα αλλά κάπου φοβάμαι μη τυχών δεν μείνει ούτε στην Αθήνα πρατήριο σε λίγα χρόνια. Χοντρικά γύρω στα 20-30 ευρώ τον μήνα θα γλυτώνω με σημερινές τιμές δεν είναι τόσο τραγικο Επεξ/σία 14 Ιουνίου από imr
paylidis Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 15 λεπτά πριν, imr είπε Πριν λίγο καιρό κοίταζα πολύ το φα αλλά κάπου φοβάμαι μη τυχών δεν μείνει ούτε στην Αθήνα πρατήριο σε λίγα χρόνια. Χοντρικά γύρω στα 20-30 ευρώ τον μήνα θα γλυτώνω με σημερινές τιμές δεν είναι τόσο τραγικο Καλά αυτό με τα πρατήρια δε παίζει. Σήμερα άνοιξε καινούργιο. Ακούγεται μάλιστα ότι θα τα ξανά ξεκινήσουν οι βιομηχανίες τα φα. για 20-30€ δεν έχει νόημα - πάρε βενζίνη
imr Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 45 minutes ago, paylidis said: Καλά αυτό με τα πρατήρια δε παίζει. Σήμερα άνοιξε καινούργιο. Ακούγεται μάλιστα ότι θα τα ξανά ξεκινήσουν οι βιομηχανίες τα φα. για 20-30€ δεν έχει νόημα - πάρε βενζίνη Ναι δεν θα πεσω εξω με το αεριο για 100-150 χλμ την εβδομαδα, αν βρω κατι καλο σε καλη τιμη θα το προτιμησω αλλα δεν το κοιταω αποκλειστικα 1
moure Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Θέλω να αγοράσω ένα καινούριο μικρό suv για να αντικαταστήσω το Nissan Juke το 2018 που έχω.Αποκλείονται Skoda και Κορεάτικα,αποκλείονται αμιγώς ηλεκτρικά και απαραίτητες προϋποθέσεις να είναι μέχρι 4,20 μήκος,αυτόματο κιβώτιο και να κινείται αξιοπρεπώς γρηγορα. Για ρίχτε καμία πρόταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις