Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, francisunderwood είπε

Thank you! Καλή μου τύχη 😵💫😵💫!

Για την ιστορία , και όσους αντιμετωπίσουν κάτι παρόμοιο το πρόβλημα λύθηκε με delete και εγκατάσταση ξανά του παιχνιδιού, 

όλα καλά τώρα.

• Like 2
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιος δοκιμασμένος εσωτερικός σκληρός ssd 1 ή 2 ΤB για την κονσόλα; 

Επεξ/σία από ChrisAce
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13 ώρες πριν, ChrisAce είπε

Κάποιος δοκιμασμένος εσωτερικός σκληρός ssd 1 ή 2 GB για την κονσόλα; 

980 pro samsung σαν πρώτη επιλογή και ο αντίστοιχος WD αν δε θες samsung.

Επεξ/σία από tsakonass
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε 

https://www.skroutz.gr/s/25837599/Samsung-980-Pro-SSD-1-0TB-M-2-NVMe-MZ-V8P1T0BW.html

ή

https://www.skroutz.gr/s/25934052/Western-Digital-Black-SN850-SSD-1TB-M-2-NVMe-WDS100T1X0E.html

με ψήκτρα 

https://www.skroutz.gr/s/28521992/Be-Quiet-Cooling-For-M-2-SSD-MC1.html

και είμαστε κομπλέ; 

EDIT:

Οκ στραβομάρα, τώρα πρόσεξα το μήνυμα του johnnyman 

Στις 24/12/2021 στις 12:41 ΜΜ, johnnyman είπε

Ηρθε το θηρίο!

Καλές γιορτές παιδιά με υγεία και χαρά! 

Υ.Γ Παιδιά ο ssd είναι πιο γρήγορος και από τον εσωτερικό. 

Απίστευτο πραγματικά. 

Πιστεύω να είμαι κομπλέ και από θερμοκρασιες. 

Η ψήκτρα είναι υπόθεση 2 λεπτών. 

Ολα τέλεια 

20211224_122744-01.jpeg

20211224_120923-01.jpeg

Επεξ/σία από ChrisAce
  • Like 3
Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα. 

Τις προαλλες μπηκα σε tilt mode και εφυγε το dualsense ταξιδι προς το πατωμα.... ραγισε η μερια στα κουμπια....

Ο λογος ? Η δονηση αρχισε να τα παιζει στο παιχνιδι επανω και να δονιζει σα χαζο και το βασικοτερο ειναι πως αρχισε να μενει μεσα το Χ και σιγα σιγα το Ο..... Να σημειωσουμε εδω πως εχω dualshock 4 v1 χωρις να χω αλλοιωσει το analog... Ακομα και dualshock 2 εχω ... Δλδ τοσο για το φεο το κανανε ποιοτικα ??? 

Οχι τιποτα , βρηκα λογο και παραγγειλα το μαυρο χρωμα 😆😆😆😆😆

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Τις προαλλες μπηκα σε tilt mode και εφυγε το dualsense ταξιδι προς το πατωμα.... ραγισε η μερια στα κουμπια....

Ο λογος ? Η δονηση αρχισε να τα παιζει στο παιχνιδι επανω και να δονιζει σα χαζο και το βασικοτερο ειναι πως αρχισε να μενει μεσα το Χ και σιγα σιγα το Ο..... Να σημειωσουμε εδω πως εχω dualshock 4 v1 χωρις να χω αλλοιωσει το analog... Ακομα και dualshock 2 εχω ... Δλδ τοσο για το φεο το κανανε ποιοτικα ??? 

Δεν ήταν εντός εγγύησης?

Αν ήταν, το έστελνες Cometron και σε δύο μέρες θα στο αντικαθιστούσαν. Τώρα βέβαια που το έσπασες δε θα το δεχτούν. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς χάνουν τόσο εύκολα την ψυχραιμία τους κάποιοι επάνω στο gaming.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vag.patrick είπε

Τα παλιοτερα χρονια ειχα καταφερει να σπασω και οθονη με μπουκετο ο αθεοφοβος,τωρα βεβαια που εχω πληρωσει εφτα κατοσταρικα για να παρω το μηχανημα(πιο πολλα απο το μισθο μου   btw) προσεχω ακομα και πως ακουμπαω το χειριστηριο κατω 🤣

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Charismo είπε

Δεν ήταν εντός εγγύησης?

Αν ήταν, το έστελνες Cometron και σε δύο μέρες θα στο αντικαθιστούσαν. Τώρα βέβαια που το έσπασες δε θα το δεχτούν. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς χάνουν τόσο εύκολα την ψυχραιμία τους κάποιοι επάνω στο gaming.

Ε βαρα μερικα 12ωρα στη δουλεια λογω εορτων , εχε και ενα ζωηρο μωρο στο σπιτι και αν για να παιξεις την ημερα εχεις      2 -3 ωρες χανοντας σιγουρα την μια απο τον υπνο σου , αμα μπορεις μην μπαινεις σε tilt mode... Εαν οντως το κανεις , σε συγχαιρω.... Εγω παλι δε μπορω ... 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά με υγεία το πιο σημαντικό στη ζωή μας!!!

Έχω μια ερώτηση!

Θέλω να συνδέσω εξωτερικό δίσκο στο ps5 για θέμα χώρου....έχω έναν 4 tb και εάν ssd 500gb.

Μπορεί κάποιος να μου πει λίγο τι παίζει και αν υπάρχει συμβατότητα και τι παίζει με τα παιχνίδια γενικώς και αν τρέχουνε το ίδιο σε απόδοση.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, triton922 είπε

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά με υγεία το πιο σημαντικό στη ζωή μας!!!

Έχω μια ερώτηση!

Θέλω να συνδέσω εξωτερικό δίσκο στο ps5 για θέμα χώρου....έχω έναν 4 tb και εάν ssd 500gb.

Μπορεί κάποιος να μου πει λίγο τι παίζει και αν υπάρχει συμβατότητα και τι παίζει με τα παιχνίδια γενικώς και αν τρέχουνε το ίδιο σε απόδοση.

Ευχαριστώ.

Μπορείς να τρέξεις οποιοδήποτε PS4 game. Η απόδοση από πλευράς frame rate δεν αλλάζει. Απλά με τον SSD θα έχεις καλύτερα loading times από ότι με τον hard disk.

Δημοσ.

Xριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Playstation Greece - Gameover.gr 

Αντε και καλές γιορτές!
υγ: Υπάρχουν και αλλοι δύο διαγωνισμοί που τρέχουν.

• Like 7
  • Thanks 4
Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Χρησιμοποιεί κάποιος από την ομάδα Bluetooth dongle? Ψάχνω να αγοράσω ένα για να συνδέω τα earbuds που έχω. Έχω δει το Ugreen USB Wireless Bluetooth 5.0 Adapter με κάποιες καλές κριτικές για χρήση σε PS5.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Hlias-- είπε

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Χρησιμοποιεί κάποιος από την ομάδα Bluetooth dongle? Ψάχνω να αγοράσω ένα για να συνδέω τα earbuds που έχω. Έχω δει το Ugreen USB Wireless Bluetooth 5.0 Adapter με κάποιες καλές κριτικές για χρήση σε PS5.

Χρόνια Πολλά, το συγκεκριμένο το έχω συνδέσει με το PS5 και ακουστικά της Apple συγκεκριμένα τα pro. Αν έχω άλλη συσκευή με bluetooth που ήταν προηγουμένως συνδεμένα κάνει κάτι κολπάκια. Ας πούμε βάζω-βγάζω το στικάκι και πάω κοντά τα ακουστικά. Η σύνδεση είναι τρομερή στα όρια του τέλειου. Διακοπές κλπ μηδενικές. Φαντάζομαι θα παίζει ρόλο και το ακουστικό, πάντως το στικάκι εμένα προσωπικά με καταβόλεψε. Είχα δοκιμάσει και διάφορα άλλα, απλά ή παλαιότερα αλλά δεν . . .

δες reviews από amazon

https://www.amazon.co.uk/UGREEN-Bluetooth-Transmitter-Wireless-Compatible/dp/B08FX7Y1N5

εγώ προσωπικά το πήρα από ελλάδα, ουσιαστικα η ίδια τιμή αν υπολογίσουμε μεταφορικα.

Επεξ/σία από aret1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...