Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Daredevil είπε

Πολύ καλή προσθήκη, αυτές τις ημέρες παίζω το Days Gone και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την μετάφραση του, κάνει καλή δουλειά στο θέμα με τις μεταφράσεις η Sony Hellas.

• Like 5
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilias78 είπε

Μόνο σε εμένα τα γραφικά του dying light 2 φαίνονται τόσο χάλια?

Η αρχικη ρυθμιση ειναι 1080/60. Προφανως η χαμηλη αναλυση σου χτυπαει ασχημα στο ματι..

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Το αντίθετο, γραφικάρες βλέπω εγώ, η ανάλυση όμως των 1080p σε 4k τηλεόραση είναι meh..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο και να προσπάθησαν, δυστυχώς το παιχνίδι σε πολλά σημεία δείχνει ότι έχει φτιαχτεί για να τρέχει σε base ps4.θα περιμένουμε αρκετά χρόνια ακόμα, μέχρι να δούμε το πρώτο nextgen gran turismo.

Επεξ/σία από Rebel21
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως εγώ προσωπικά είμαι ενθουσιαμένος και ανυπομονώ για την υποστήριξη των haptic triggers στο GT7.

Ελπίζω να πάει το ιμέρσιο σε άλλο επίπεδο για εμάς τουλάχιστον που δεν έχουμε τιμονιέρες και τα συναφή. Αυτό νομίζω θα είναι game changer για όσους παίζεουν με controllers.

Στα γραφικά σίγουρα το παιχνίδι θα δίνει ρέστα όπως και το αντίπαλο δέος forza motorsport, αλλα αυτό σε τέτοια παιχνίδια είναι secondary, αφού στη διάρκεια του αγώνα κερδίzει το drivability, τα physics του αυτοκινήτου και ο ήχος.

Επεξ/σία από gust
  • Like 1
Δημοσ.

Όχι ότι θα το έπαιζα στο άμεσο μέλλον λόγω θητείας, αλλά ακόμα δεν με έχει πείσει το συγκεκριμένο.

Με τραβάει το setting του, δείχνει όμορφο, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μου έχουν "πουλήσει" ακόμα την πλοκή, ενώ το gameplay φαίνεται… ΟΚ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, kosmsamo είπε

Όχι ότι θα το έπαιζα στο άμεσο μέλλον λόγω θητείας, αλλά ακόμα δεν με έχει πείσει το συγκεκριμένο.

Με τραβάει το setting του, δείχνει όμορφο, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μου έχουν "πουλήσει" ακόμα την πλοκή, ενώ το gameplay φαίνεται… ΟΚ;

εχει ωραιο theme το unreal engine 4 με χαλαει λιγο το gameplay λιγο irele φαινεται αλλα νομιζω θα ειναι κατι διαφορετικο.... σιγουρα οχι για full price αλλα θα ηθελα να το δω αν πεσει γρηγορα η  τιμή αλλιως θα περιμενω να μπει στο gamepass . Παντως οσοι δοσουν μια ευκαιρια θεωρω οτι δεν θα απογοητευτουν

Επεξ/σία από blasterdark86
  • Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, ilias78 είπε

Δεν εχω το παιχνιδι αλλα απο οτι preview ειχα δει τα γραφικα ηταν παντελως αδιαφορα. Επισης απο οτι φαινεται στις απαιτησεις hardware για pc, εχει γινει πολυ κακο optimization.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...