Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Καλώς ήρθε και το carbon από Ali...😉

IMG_20220209_131833.jpg

Ειναι αυτο που χα βαλει κ εγω για δοκιμή στο 1 plate λογικά 

αν θες, βασικά τωρα δε ξερω αν γίνεται όταν το κολλάς καλο είναι να το κάνεις συχρονος με πιστολάκι μαλλιών να ζεσταίνετε καλα η κολα ώστε να μη σου ξεκολλήσει μετα εύκολα

όμορφο ειναι πάντως 

• Thanks 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kundi είπε

καλοριζικο πληρωνεις τελωνειο  )ελτα?>

Όχι τίποτα δεν πλήρωσα έξτρα,1-2 ευρώ κόστισε έκανε 29 μέρες και μου το έφερε ο ταχυδρόμος σπίτι

1 ώρα πριν, sndev είπε

Ειναι αυτο που χα βαλει κ εγω για δοκιμή στο 1 plate λογικά 

αν θες, βασικά τωρα δε ξερω αν γίνεται όταν το κολλάς καλο είναι να το κάνεις συχρονος με πιστολάκι μαλλιών να ζεσταίνετε καλα η κολα ώστε να μη σου ξεκολλήσει μετα εύκολα

όμορφο ειναι πάντως 

Έχει δυνατή κόλλα,στο πέρασμα πήγε να φύγει από την ευθεία και δυσκολεύτηκα να το ξεκολλήσω για να περαστεί ίσια.

Είναι και όμορφο, και μου την σπάει το glossy το οποίο 5 μέρες που έχω την κονσόλα έχει κολλήσει πάνω η σκόνη και δεν φεύγει εύκολα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Black is love. 

Εγω μετά τα μαύρα covers δεν μπορώ με τπτ να γυρίσω σε άσπρο 😆 🤣 

20211015_202414.jpg

ταιριάζει και με το γραφείο και το έπιλο, πολύ ωραίο

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Χωρίς να με φαν των racing το gt μάλλον θα το πάρω. Μου δείχνει ότι μάλλον πρέπει να καίγεσαι ώρες για tuning κ δοκιμές κ να μαθαίνεις πληροφορίες για τα οχήματα γενικότερα στο πώς ανταποκρίνονται

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Daredevil είπε

και παλι αν κατσει καποιος και δει προσεκτικα το τι λενε και πως το λενε, για αλλη μια φορα ειναι μια ανακοινωση που στην ουσια δε λεει κατι αλλο περα απο το οτι "ναι θα βγαζουμε CoD games και στο PS5" και μετα τις συμφωνίες.
Αυτο δε σημαινει οτι θα ειναι οοοολα τα CoD games 😛

Θα πηξουμε τωρα για κανα χρονο απο τετοιες κουφιες ανακοινωσεις μεχρι να περασει η συμφωνια. Λογια που παρα μα παρα πολυ ανετα τους αφήνουν ελευθερους να κανουν οτι θελουν στο μέλλον. που ειναι κ λογικο για να λεμε την αληθεια, καμια εταιρια δε θα θελει να δεθει χειροπόδαρα πριν καν κλεισει την συμφωνία.

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 2
Δημοσ.

με τους αριθμούς που κατασκευάζουν κονσόλες (+ τις τρελές τιμές στις GPU)  δεν συμφέρει κανέναν να μην βγάζουν παιχνίδια για το ps4 κι ανάλογα στο switch τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια. Αλλά όπως γράφεις το σημαντικό είναι να περάσει πρώτα η συμφωνία....

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

και παλι αν κατσει καποιος και δει προσεκτικα το τι λενε και πως το λενε, για αλλη μια φορα ειναι μια ανακοινωση που στην ουσια δε λεει κατι αλλο περα απο το οτι "ναι θα βγαζουμε CoD games και στο PS5" και μετα τις συμφωνίες.
Αυτο δε σημαινει οτι θα ειναι οοοολα τα CoD games 😛

Θα πηξουμε τωρα για κανα χρονο απο τετοιες κουφιες ανακοινωσεις μεχρι να περασει η συμφωνια. Λογια που παρα μα παρα πολυ ανετα τους αφήνουν ελευθερους να κανουν οτι θελουν στο μέλλον. που ειναι κ λογικο για να λεμε την αληθεια, καμια εταιρια δε θα θελει να δεθει χειροπόδαρα πριν καν κλεισει την συμφωνία.

ολα τα δημοφιλη activision και  blizzard παιχνιδια λεει, αρκετα ξεκαθαρο ακουγεται. που βασικα το μονο που χρειαζεται το playstation ειναι το warzone, τα πολλα χρηματα εκει ειναι. Η blizzard ηταν παντα στραμμένη στα pc.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, xavier είπε

ολα τα δημοφιλη activision και  blizzard παιχνιδια λεει, αρκετα ξεκαθαρο ακουγεται. που βασικα το μονο που χρειαζεται το playstation ειναι το warzone, τα πολλα χρηματα εκει ειναι. Η blizzard ηταν παντα στραμμένη στα pc.

Δεν υπαρχει πουθενα το «ολα» στην ανακοινωση τους. λεει “call of duty and other activision games”, το οποιο οπως ειπα κ πιο πανω, τους αφηνει στην ουσια ελευθερους να κανουν σχεδον οτι θελουν.

Δε λεω οτι ειναι απιθανο να συνεχισουν να εχουν κ τα ετησια cod στο ps5. Απλα λεω οτι ο τροπος με τον οποιο μιλανε κ γραφουν κατι ειναι τρομερα προσεγμενος ετσι ωστε να τους αφησει στο μελλον να κανουν σχεδον οτι θελουν :)

Για αυτο πιστευω οτι θα ακουσουμε πολλα τετοια μεσα στον επομενο χρονο κ οτι θα αργησουμε να δουμε το τελικο αποτελεσμα κ στρατηγικη τους. Εχουμε ακομα μπολικο μελλον μπροστα μας!

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...