MessengerOfGood Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 4 hours ago, p4n0s86 said: Δεν υπάρχει περίπτωση να σε σαμποτάρει για να βάλεις με το ζόρι συνδρομή. Και να το ήθελε, απαγορεύεται. Κάτι άλλο συμβαίνει. Το MS Office 2019 δοκίμασα και εγκαθίσταται κανονικά σε άλλο λαπτοπ με Windows 11 24H2. Δεν έβαλα το κλειδί αλλά η εγκατάσταση έγινε κανονικά. Ειδικά στο Dell έβγαλε error code 30182-44 (2) που είδα ότι είναι: Error code 30182-44 (2) when installing Microsoft Office usually indicates a conflict with a previous Office installation. To resolve this, you'll need to completely uninstall any existing Office versions and then attempt the installation again. Πράγματι υπήρχαν από την Dell προεγκατεστημένες εκδόσεις του 365 Ελληνικά, Εβραϊκά (!) και Αγγλικά (US). Απεγκατέστησα και τις 3 εκδόσεις (μαζί με το OneNote) και επιτέλους δέχεται την εγκατάσταση του Office 2019. Ευχαριστώ πολύ!!!
gokuthelegend Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε Το MS Office 2019 δοκίμασα και εγκαθίσταται κανονικά σε άλλο λαπτοπ με Windows 11 24H2. Δεν έβαλα το κλειδί αλλά η εγκατάσταση έγινε κανονικά. Ειδικά στο Dell έβγαλε error code 30182-44 (2) που είδα ότι είναι: Error code 30182-44 (2) when installing Microsoft Office usually indicates a conflict with a previous Office installation. To resolve this, you'll need to completely uninstall any existing Office versions and then attempt the installation again. Πράγματι υπήρχαν από την Dell προεγκατεστημένες εκδόσεις του 365 Ελληνικά, Εβραϊκά (!) και Αγγλικά (US). Απεγκατέστησα και τις 3 εκδόσεις (μαζί με το OneNote) και επιτέλους δέχεται την εγκατάσταση του Office 2019. Ευχαριστώ πολύ!!! Αν δεν θέλεις την σαβούρα που έχει ο κατασκευαστής μέσα, θα σου πρότεινα φορματ και καθαρή εγκατάσταση. Αποφεύγεις έτσι τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από την σαβούρα που βάζει ο κατασκευαστής. 1
micos000 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Έτσι για τους τύπους, βρήκα και το direct link για το αρχείο εγκατάστασης του office 2019 pro plus greek https://officecdn.microsoft.com/pr/492350f6-3a01-4f97-b9c0-c7c6ddf67d60/media/el-gr/ProPlus2019Retail.img
MessengerOfGood Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, micos000 said: Δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση ή δεν ενεργοποιείται; Για το 2ο, μήπως η άδεια είναι OEM; Αν είναι έτσι τότε δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις σε άλλο pc. Αν το κλειδί είναι από κάποιο φθηνό από κλειδαράδικο τότε πάρε άλλο κλειδί αλλά να είναι retail. ... Αν θέλεις το office 2007 SP3 Ελληνικό, το έχω ανεβασμένο στο cloud και να σου στείλω λινκ. Όπως γράφω πιο πάνω έγινε η εγκατάσταση, Τo κλειδί είναι retail αλλά έχει χρησιμοποιηθεί μια φορά σε ένα άλλο λαπτοπ (της κόρης μου). Μπορώ να το βάλω και στης συζύγου το κλειδί ή πρέπει να αγοράσω άλλο; Μια και ανέφερα το Office 2003 Greek, συμβαίνει κάτι παράξενο: Σε λαπτοπ με Win 11 αλλά και σε λαπτοπ με Win 10, όταν πάω να το εγκαταστήσω από το CD είναι ΟΚ, ξεκινάει και ολοκληρώνεται η εγκατάσταση. Όταν κοπιάρω το CD σε ένα folder (είτε σε στικάκι, είτε σε εξωτερικό σκληρό είτε στο σκληρό του όποιου λαπτόπ) μετά την εισαγωγή του κλειδιού βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση γιατί το μέσο εγκατάστασης είναι κατεστραμένο (corrupted). Το ίδιο γίνεται και με το Office 2003 English. Πολύ περίεργο μου φαίνεται γιατί δοκίμασα από 3 διαφορετικες πηγές (από στικάκι, από εξωτερικό σκληρό & από τον σκληρό σε 3 διαφορετικά λαπτόπ). Κοπιάρισα ακριβώς όλα τα περιεχόμενα του CD. Επεξ/σία 3 Ιουλίου από MessengerOfGood
Alejandro Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 29 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Μπορώ να το βάλω και στης συζύγου το κλειδί ή πρέπει να αγοράσω άλλο; Δεν νομίζω να έχεις volume license άρα θα χρειαστεί να αγοράσεις άλλο. 1
micos000 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 50 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Μια και ανέφερα το Office 2003 Greek, Θα έλεγα να μην ασχοληθείς με το 2003 καθώς είναι πάρα πολύ παλιό και δε θα εμφανίζει σωστά πολλά αρχεία από νεώτερα office. Το έχω δει στη δουλειά αυτό. Καλύτερα το 2007 με το sp3. 2 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Αν δεν θέλεις την σαβούρα που έχει ο κατασκευαστής μέσα, θα σου πρότεινα φορματ και καθαρή εγκατάσταση. Το θέμα με το προεγκατεστημένο office δεν είναι από τον κατασκευαστή και την όποια σαβούρα βάζει αλλά από τα windows. Έχουν το 365 click2run και αν πας να βάλεις κάποια παλαιότερη (2010 και μετά) retail έκδοση χτυπάει η εγκατάσταση. 1
accipio Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Να επισημάνω απλώς ότι η υποστήριξη του Microsoft Office 2019 (και του 2016) λήγει στις 14/10/2025 (μαζί με την υποστήριξη των Windows 10). Απλώς για να το έχετε υπόψη. 1
micos000 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 55 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Όταν κοπιάρω το CD σε ένα folder (είτε σε στικάκι, είτε σε εξωτερικό σκληρό είτε στο σκληρό του όποιου λαπτόπ) Κατέβασε το imageburn (δωρεάν) και δημιούργησε ένα iso από το cd. Μετά κάνε διπλό κλικ στο iso για να στο μοντάρει σαν εικονικό drive και τρέξε το setup από εκεί. 1 λεπτό πριν, accipio είπε Να επισημάνω απλώς ότι η υποστήριξη του Microsoft Office 2019 (και του 2016) λήγει στις 14/10/2025 (μαζί με την υποστήριξη των Windows 10). Απλώς για να το έχετε υπόψη. Σωστά. Για πες το όμως αυτό σε παλιούς λογιστές που ακόμα δουλεύουν με το office 2003.
gokuthelegend Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, micos000 είπε Το θέμα με το προεγκατεστημένο office δεν είναι από τον κατασκευαστή και την όποια σαβούρα βάζει αλλά από τα windows. Έχουν το 365 click2run και αν πας να βάλεις κάποια παλαιότερη (2010 και μετά) retail έκδοση χτυπάει η εγκατάσταση. Κατάλαβα τι εννοείς. Βασικά όμως αν και δεν έχω δουλέψει πολύ τα Windows 11, παρόλα αυτά 2-3 φορμάτ που έχω κάνει και έχω εγκαταστήσει τα 11 δεν έχω δει το Office μέσα. Νομίζω έχει μια συντόμευση για να το κατεβάσεις εκ των υστέρων και να εγκατασταθεί, αλλά δεν είναι εγκατεστημένο εξαρχής. Αυτό σε καθαρή εγκατάσταση. Αν όμως αγοράσεις υπολογιστή με προεγκατεστημένα τα Windows 11 τότε είναι εγκατεστημένο, αυτό το έχω παρατηρήσει όχι μόνο σε Windows 11 αλλά και στα 10. Ίσως να υπάρχει κάποια συμφωνία μεταξύ των κατασκευαστών και της Microsoft για να έχουν και το office μέσα στην εγκατάσταση. Επεξ/σία 3 Ιουλίου από gokuthelegend
micos000 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Αυτό που λες είναι και το click2run και στην ουσία είναι και το ίδιο που κατεβάζεις από εδώ (αν δεν κάνω λάθος). Δεν ξέρω αν στα branded laptop είναι κανονικά εγκατεστημένο, αλλά αυτή η χαζομάρα που μάλλον είναι ο installer του office 365 δε σε αφήνει να βάλεις άλλη έκδοση office. Επεξ/σία 3 Ιουλίου από micos000
MessengerOfGood Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, micos000 said: Θα έλεγα να μην ασχοληθείς με το 2003 καθώς είναι πάρα πολύ παλιό και δε θα εμφανίζει σωστά πολλά αρχεία από νεώτερα office. Το έχω δει στη δουλειά αυτό. Καλύτερα το 2007 με το sp3. To κακό είναι ότι από παλιά που προγραμμάτιζα κάπως, έχω φτιάξει μια βάση δεδομένων στην ΜS Access 2003 και την χρησιμοποιώ πολύ συχνά. Έχω όλες μου τις σημειώσεις, επαφές κλπ εκεί. Όταν την άνοιξα με την Access 2007 είχε αρκετά διαφορετικό χειρισμό και δεν με βόλεψε καθόλου! Για να καταλάβεις, στο λαπτόπ μου έχω το 2019 για όλα (Word, Excel κλπ) εκτός από την Access που έχω την 2003! Το δεύτερο κακό είναι ότι βολεύομαι με Αγγλικό μενού στο Office (δεν με βολεύει το Ελληνικό) και έχω πετάξει τα δισκάκια γιατί μέχρι τώρα έκανα εγκαταστάσεις από στικάκι χωρίς πρόβλημα. Έτσι και πάθει κάτι ο δίσκος του λαπτοπ γίνομαι κομπουτερικά ανάπηρος! Το μόνο δισκάκι, που - κατα λάθος - έμεινε είναι ένα 2003 Pro Greek που είδα ότι είναι και multisession. Το έφτιαξα αρχείο image.ISO με το Nero αλλά όταν γίνεται virual drive πάλι βγάζει corrupted media. Με το ImgBurn δεν γίνεται .ISO γιατί είναι multisession και το κάνει .BIN. Γενικά από αρχείο δεν έχω καταφέρει να κάνω εγκατάσταση ούτε στα Win10 ούτε στα Win 11. Έφτιαξα 3 αντίγραφα δισκάκια με copy disc στο Nero να μην το χάσω και αυτό. Άν κάποιος έχει κάπου ένα Office Pro 2003 ENGLISH θα με σώσει... YΓ: Να προσθέσω ότι με βόλεψε πολύ και το Microsoft Office Picture Manager που έχουν τα 2003 και δεν το βρήκα στα επόμενα... Επεξ/σία 3 Ιουλίου από MessengerOfGood
accipio Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 3 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Άν κάποιος έχει κάπου ένα Office Pro 2003 ENGLISH θα με σώσει... Το έχω, αν το θέλεις πες μου (pm καλύτερα). 1
micos000 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Άν κάποιος έχει κάπου ένα Office Pro 2003 ENGLISH θα με σώσει... https://archive.org/download/en_microsoft_office_2003/en_microsoft_office_2003_dvd.iso Επεξ/σία 4 Ιουλίου από micos000 1
MessengerOfGood Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Ευχαριστώ τον accipio και τον micos000 που μου έδωσαν αρχεία ISO για να φτιάξω δισκάκια εγκατάστασης του MS Office 2003 Pro English. Αυτό ήταν για μένα το σημαντικό: να μπορώ να τα εγκαταστήσω με κάποιο τρόπο αν χρειαστεί. Απλά να αναφέρω ότι τα περίεργα συνεχίζονται: Όταν μεταφέρω τα αρχεία από τα δισκάκια σε άλλο μέσο στικάκι ή σκληρό του υπολογιστή (ακόμα και στο root directory) η εγκατάσταση μετά την εισαγωγή του κλειδιού δεν προχωράει και μου βγάζει το μήνυμα "Microsoft Office setup cannot continue because the installation source has been corrupted". Από τα δισκάκια η εγκατάσταση γίνεται κανονικά. Οπότε πρακτικά δεν έχω πρόβλημα αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Να σημειωθεί ότι όταν έκανα δισκάκια από τα δικά μου αρχεία που είχα (και δεν προχωρούσε η εγκατάσταση) δεν γινόταν η εγκατάσταση ούτε από τα δισκάκια αυτά! Οι δοκιμές έγιναν και σε λαπτοπ με φρέσκα windows 10 και σε άλλο λαπτοπ με επίσης φρέσκα Windows 11 στα οποία δεν υπήρχε οποιαδήποτε εγκατάσταση MS Office οποιασδήποτε έκδοσης. Αν κάποιος υποψιάζεται τι συμβαίνει ας μου εξηγήσει. Θα το ξαναψάξω όταν γυρίσω από τις διακοπές! Σας ευχαριστώ πολύ.
micos000 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Από τα iso που σου στείλαμε προχωράει η εγκατάσταση; Μπορείς να ανεβάσεις κάπου το usi από το δικό σου cd;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα