Strategos Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Πήγα να κάνω δήλωση και θέλω να επιβεβαιώσω ότι όταν λένε καθαρό δεν εννοούν τι έχει μπει στην τράπεζα αλλά τον μικτό μισθό σου - τις κρατήσεις του ΙΚΑ. Άρα αμα σκεφτείς ότι δεν μετράνε δάνεια, νοίκια, αγορές οχημάτων... Ουσιαστικά σου απαγορεύει να κάνεις αποταμίευση. Και από ένα σημείο και μετά που με 100 ευρώ μικτά μπαίνουν στην τράπεζα 50. Οπότε με το 30% δεν πρέπει να χτυπήσεις κάρτα τα 17 αλλά 27 ευρώ. 1
Marinaki1722 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Να ρωτήσω έχω ξεπεράσει για το 2021 τις δαπάνες μου για το αφορολόγητο περίπου 2 χιλιάρικα θα έχω προβλημα? Ευχαριστώ πολυ
Joshua21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 58 λεπτά πριν, Marinaki1722 είπε Να ρωτήσω έχω ξεπεράσει για το 2021 τις δαπάνες μου για το αφορολόγητο περίπου 2 χιλιάρικα θα έχω προβλημα? Ευχαριστώ πολυ Το απαιτούμενο ποσό δαπανών με ηλεκτρονικά μέσα που απαιτείται ώστε να πάρεις την έκπτωση φόρου είναι το minimum, όχι το maximum, δεν θα έχεις πρόβλημα. Εκτός και αν εννοείς ότι οι δαπάνες σου έχουν ξεπεράσει το δηλωθέν εισόδημα, σε αυτή τη περίπτωση ίσως και να έχεις πρόβλημα.
Marinaki1722 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 35 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το απαιτούμενο ποσό δαπανών με ηλεκτρονικά μέσα που απαιτείται ώστε να πάρεις την έκπτωση φόρου είναι το minimum, όχι το maximum, δεν θα έχεις πρόβλημα. Εκτός και αν εννοείς ότι οι δαπάνες σου έχουν ξεπεράσει το δηλωθέν εισόδημα, σε αυτή τη περίπτωση ίσως και να έχεις πρόβλημα. Οχι το ετήσιο εισόδημα... Το ποσο που χρειάζεται για τ αφορολόγητο
Joshua21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 31 λεπτά πριν, Marinaki1722 είπε Οχι το ετήσιο εισόδημα... Το ποσο που χρειάζεται για τ αφορολόγητο Τότε όπως έγραψα δεν θα έχεις πρόβλημα.
Marinaki1722 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 24 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τότε όπως έγραψα δεν θα έχεις πρόβλημα. Και τα μετρητά που κάνω ανάληψη δεν φαίνονται??? Συγνώμη δεν έχω ιδέα απο αυτά
Joshua21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Marinaki1722 είπε Και τα μετρητά που κάνω ανάληψη δεν φαίνονται??? Συγνώμη δεν έχω ιδέα απο αυτά Μην μπερδεύεσαι, η ανάληψη μετρητών δεν είναι δαπάνη με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής.
Marinaki1722 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Μην μπερδεύεσαι, η ανάληψη μετρητών δεν είναι δαπάνη με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής. Γιατί ο λογιστής μου μου είπε ότι όταν βγάζεις μετρητά θεωρητικά για το κράτος φαίνεται ότι παει τα χάλασες...... Οτι να ναι
Joshua21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Marinaki1722 είπε Γιατί ο λογιστής μου μου είπε ότι όταν βγάζεις μετρητά θεωρητικά για το κράτος φαίνεται ότι παει τα χάλασες...... Οτι να ναι Δεν ξέρω, αν πράγματι σου είπε ακριβώς αυτό (και όχι περίπου αυτό) τότε μάλλον πρέπει να αλλάξεις λογιστή. 1
Marinaki1722 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν ξέρω, αν πράγματι σου είπε ακριβώς αυτό (και όχι περίπου αυτό) τότε μάλλον πρέπει να αλλάξεις λογιστή. Τ να πω ήμουν σαφέστατη όταν τον ρώτησα..... Τ λέω οι δαπανες φαίνονται με κάρτα φαίνονται τα μετρητά που βγάζω ανάληψη δλδ μετράνε κ αυτα κ Μ λέει φυσικά αφου τα χάλασες κ τ λέω κ αν εγώ τα έχω σπιτι μου θα δώσω αναφορά στο κράτος τ τα κανω
Joshua21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Marinaki1722 είπε Τ να πω ήμουν σαφέστατη όταν τον ρώτησα..... Τ λέω οι δαπανες φαίνονται με κάρτα φαίνονται τα μετρητά που βγάζω ανάληψη δλδ μετράνε κ αυτα κ Μ λέει φυσικά αφου τα χάλασες κ τ λέω κ αν εγώ τα έχω σπιτι μου θα δώσω αναφορά στο κράτος τ τα κανω Τι να σου πω και εγώ, αυτό στα bold πάντως όχι μόνο σαφέστατο δεν είναι, αλλά δεν βγάζει καν νόημα.
Marinaki1722 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 21 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τι να σου πω και εγώ, αυτό στα bold πάντως όχι μόνο σαφέστατο δεν είναι, αλλά δεν βγάζει καν νόημα. Αυτό π λέω?
Joshua21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Marinaki1722 είπε Αυτό π λέω? Αυτό που έγραψες και το τόνισα με bold, αν η ερώτηση που έκανες στον λογιστή ήταν το ίδιο δυσνόητη με αυτό που έγραψες πριν, τότε λογικό είναι να κατάλαβε λάθος. Τέλος πάντων, αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι να μάθεις στο παρακάτω link περιγράφεται αναλυτικά το τι προσμετράται για την έκπτωση φόρου και τι όχι. http://www.opengov.gr/minfin/?p=8995
Marinaki1722 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτό που έγραψες και το τόνισα με bold, αν η ερώτηση που έκανες στον λογιστή ήταν το ίδιο δυσνόητη με αυτό που έγραψες πριν, τότε λογικό είναι να κατάλαβε λάθος. Τέλος πάντων, αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι να μάθεις στο παρακάτω link περιγράφεται αναλυτικά το τι προσμετράται για την έκπτωση φόρου και τι όχι. http://www.opengov.gr/minfin/?p=8995 Ευχαριστώ πολυ
gokuthelegend Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Έκλεισα ένα Airbnb και πλήρωσα με κάρτα. Η τράπεζα μου από το e-banking πέρασε την πληρωμή στο αφορολόγητο αλλά από όσο γνωρίζω τα ενοίκια δεν προσμετρούνται. Τι ισχύει; μήπως η πληρωμή έχει περαστεί ως false positive στο αφορολόγητο; Ρωτάω γιατί είναι μεγάλο ποσό και καλύπτει μεγάλο μέρος του αφορολόγητου που χρειάζεται να μαζέψω, αν δεν ισχύει τότε να μην το λάβω υπόψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα