stavros kalaitzakis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, agnostos13 είπε Μα το θέμα είναι να καλύψεις και τις ακτίνες...εκεί είναι η όλη μαγκιά για να μην δείχνει aftermarket (αρκεί να μην είναι και τσαπατσούλης ο εγκαταστάτης). Μόνο στεφάνι καλύπτεις και με ένα κιτ από το ali των 15€. Δεν διαφωνώ, αλλά λόγια του τύπου '' εγώ δεν δουλεύω δέρμα αλλά μόνο δερματινη'', '' το τιμόνι δεν είναι δέρμα από το εργοστάσιο οπότε δύσκολο να μοιάζει με εργοστασιακό'', '' δεν υπάρχει το πατρόν από το παλιό δέρμα, ώστε να μπορώ να ξέρω πόσο δέρμα να κόψω'' + τις τιμές που ήταν 120+ όλες, με αποθαρρυναν αρκετά. Στις 3/9/2021 στις 8:26 ΜΜ, BurnedPriest είπε Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να ανεβάσεις φωτογραφία με το αποτέλεσμα... Έχεις δίκιο θα ανέβει σε λίγο φώτο
stavros kalaitzakis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, stavros kalaitzakis είπε Δεν διαφωνώ, αλλά λόγια του τύπου '' εγώ δεν δουλεύω δέρμα αλλά μόνο δερματινη'', '' το τιμόνι δεν είναι δέρμα από το εργοστάσιο οπότε δύσκολο να μοιάζει με εργοστασιακό'', '' δεν υπάρχει το πατρόν από το παλιό δέρμα, ώστε να μπορώ να ξέρω πόσο δέρμα να κόψω'' + τις τιμές που ήταν 120+ όλες, με αποθαρρυναν αρκετά. Έχεις δίκιο θα ανέβει σε λίγο φώτο 1
Nabuko Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, stavros kalaitzakis είπε Eλπ'ιζω να μην πλήρωσες πολλά γι' αυτό που βλέπουμε 😒 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, stavros kalaitzakis είπε Στις 0600 μπορούσε να το φτάσει λίγο πιο ψηλά το δερμα
stavros kalaitzakis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Nabuko είπε Eλπ'ιζω να μην πλήρωσες πολλά γι' αυτό που βλέπουμε 😒 δηλαδη τι ακριβως βλεπεις εσυ; 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Στις 0600 μπορούσε να το φτάσει λίγο πιο ψηλά το δερμα απο οσο ξερω ειναι φιξ αυτα. ιδια διαμετρο βγαινουν, και μετα απλα αν καθεται καλα στο τιμονι σου εχει καλως.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, stavros kalaitzakis είπε δηλαδη τι ακριβως βλεπεις εσυ; απο οσο ξερω ειναι φιξ αυτα. ιδια διαμετρο βγαινουν, και μετα απλα αν καθεται καλα στο τιμονι σου εχει καλως. Στην κάτω ακτίνα έπρεπε να το ανεβάσει μέχρι το καπάκι.Μπορούσε πάλι να βαλει ενα χρωματιστό σιρίτι και στις τρεις ακτίνες να σβηνει πιο καλά.
stavros kalaitzakis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Στην κάτω ακτίνα έπρεπε να το ανεβάσει μέχρι το καπάκι.Μπορούσε πάλι να βαλει ενα χρωματιστό σιρίτι και στις τρεις ακτίνες να σβηνει πιο καλά. καταλαβα. παντως εγω αρκετα ευχαριστημενος ειμαι, γιατι το δερμα ετυχε και εχει ακριβως το ιδιο σχεδιο με το τιμονι, οποτε απο κοντα δεν φαινεται πολυ η διαφορα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, stavros kalaitzakis είπε καταλαβα. παντως εγω αρκετα ευχαριστημενος ειμαι, γιατι το δερμα ετυχε και εχει ακριβως το ιδιο σχεδιο με το τιμονι, οποτε απο κοντα δεν φαινεται πολυ η διαφορα. Τότε σε εμάς περισσεύει. 1
Nabuko Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, stavros kalaitzakis είπε δηλαδη τι ακριβως βλεπεις εσυ; Προχειροδουλειά, αλλά απ' ότι είδα έδωσες μόνο 35 ευρώ Κοίτα εδώ μια σωστή δουλειά με όμορφο αποτέλεσμα σε σύγκριση με το δικό σου 2 1
_Biohazard_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Έχουν βρει το κόλπο με τα diy κιτακια τύπου Ali (κόστους 10-15€) και τα περνάνε με 35€ και λέει κι ευχαριστώ ο κόσμος. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι μετριοτατο (αν κάποιους τους καλύπτει, πάσο). Έχω ντύσει 2 τιμόνια σε αυτοκίνητα, δέρμα, ολικό ντύσιμο και ακτίνων, με άψογο αποτέλεσμα με κόστος 50-60€ έκαστο και στην τιμή αυτή είχε έρθει σπίτι μου, είχε βγάλει τα τιμόνια και τα είχε φέρει μετά από 1-2 μέρες. Αλλά 1). νομίζω μετά το ακριβυνε κάπως που τον είχα ρωτήσει μετά από μερικά χρόνια και 2). έχω πια χάσει τα ίχνη του τύπου μιας και είχα απλά ένα κινητό του.
filarhos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Έχουν βρει το κόλπο με τα diy κιτακια τύπου Ali (κόστους 10-15€) και τα περνάνε με 35€ και λέει κι ευχαριστώ ο κόσμος. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι μετριοτατο (αν κάποιους τους καλύπτει, πάσο). Έχω ντύσει 2 τιμόνια σε αυτοκίνητα, δέρμα, ολικό ντύσιμο και ακτίνων, με άψογο αποτέλεσμα με κόστος 50-60€ έκαστο και στην τιμή αυτή είχε έρθει σπίτι μου, είχε βγάλει τα τιμόνια και τα είχε φέρει μετά από 1-2 μέρες. Αλλά 1). νομίζω μετά το ακριβυνε κάπως που τον είχα ρωτήσει μετά από μερικά χρόνια και 2). έχω πια χάσει τα ίχνη του τύπου μιας και είχα απλά ένα κινητό του. Ποιά 10-15€, 5 ευρώ έχει αυτό το απλό και ταιριάζει σε ελάχιστα αυτοκίνητα που έχουν κόψιμο εκεί π.χ. mx5 nbfl, το κάναμε σε φίλου. Αλλιώς με 15€ έχει με κοψίματα για κάθε τιμόνι... Έχω ήδη πάρει για το punto <15€ για όταν χαλάσει και έχει όλα τα κοψίματα. Αν και σκέφτομαι να το περάσω γιατί έχει μικρή φθορά στο 10 παρά τέταρτο (~110χιλχλμ). 1
agnostos13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Nabuko είπε Προχειροδουλειά, αλλά απ' ότι είδα έδωσες μόνο 35 ευρώ Κοίτα εδώ μια σωστή δουλειά με όμορφο αποτέλεσμα σε σύγκριση με το δικό σου Και αυτό έτοιμο kit είναι από ali. Πιό τσιμπημένο βέβαια...
Nabuko Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Και αυτό έτοιμο kit είναι από ali. Το έβαλα για να δει τι εννοώ, να δει την διαφορά. Η ίδια δουλειά γίνεται και από ταπετσέρη με δικά του υλικά και πιθανόν καλύτερα αλλά το πληρώνεις και πιο ακριβά. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Ολοι οι παραπανω που προτεινεται για τιμονια επιδιορθωνουν και δερματινη σε τεμπελη που εχει ξεφτυσει ή ξέρει κάποιος να μου προτεινει κάποιον στην ευρυτερη περιοχη της Αθηνας;
stavros kalaitzakis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, Nabuko είπε Προχειροδουλειά, αλλά απ' ότι είδα έδωσες μόνο 35 ευρώ Κοίτα εδώ μια σωστή δουλειά με όμορφο αποτέλεσμα σε σύγκριση με το δικό σου Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έψαχνα για custom κιτ εδώ Ελλάδα αλλά δεν βρήκα τίποτα. Είχα ψάξει και aliexpress αλλά δεν ήθελα να περιμένω 2 μήνες οπότε η λύση που βρήκα ήταν μονόδρομος. Αν στο μέλλον το βαρεθώ απλά παραγγέλνω από aliexpress και τελείωσε η υπόθεση. 1 ώρα πριν, _Biohazard_ είπε Έχουν βρει το κόλπο με τα diy κιτακια τύπου Ali (κόστους 10-15€) και τα περνάνε με 35€ και λέει κι ευχαριστώ ο κόσμος. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι μετριοτατο (αν κάποιους τους καλύπτει, πάσο). Έχω ντύσει 2 τιμόνια σε αυτοκίνητα, δέρμα, ολικό ντύσιμο και ακτίνων, με άψογο αποτέλεσμα με κόστος 50-60€ έκαστο και στην τιμή αυτή είχε έρθει σπίτι μου, είχε βγάλει τα τιμόνια και τα είχε φέρει μετά από 1-2 μέρες. Αλλά 1). νομίζω μετά το ακριβυνε κάπως που τον είχα ρωτήσει μετά από μερικά χρόνια και 2). έχω πια χάσει τα ίχνη του τύπου μιας και είχα απλά ένα κινητό του. και εγω για αυτη την τιμη κοιτουσα καποιον να μου το κανει σωστα, και δεν εβρισκα τιποτα..,. 13 ώρες πριν, Nabuko είπε Προχειροδουλειά, αλλά απ' ότι είδα έδωσες μόνο 35 ευρώ Κοίτα εδώ μια σωστή δουλειά με όμορφο αποτέλεσμα σε σύγκριση με το δικό σου επισης αυτα τα τιμονια που εστειλες ειναι απο το peugeot 307 οπου τα kit για τα συγκεκριμενα, υπαρχουν και τα βρισκεις ευκολα. Το τιμονι του 307 ειναι διαφορετικο απο το δικο μου, και ας μοιαζει αρκετα. Ειναι πιο χοντρο. Για το τιμονι του 306/106 συγκεκριμενα, δεν ειχα βρει custom kit. Ισως ομως να ταιριαζε και του 307 καλυτερα απο το δερμα που εχω τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα