yellowdeer34 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Από Δευτέρα 6 Σεπτέμβρη 39.99€ χωρίς μπαταρία και φορτιστή https://www.lidl-hellas.gr/p/ergalia-roucha-ergasias/parkside-epanafortizomeno-kroustiko-drapano-pabh-20-li-b2/p120275 Μπαταρία και φορτιστής 24.99€ https://www.lidl-hellas.gr/p/ergalia-roucha-ergasias/parkside-epanafortizomeni-mpataria-2-ah-kai-fortistis-pap-20-a1-plg-20-a1/p120292 1
li@m Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Αξίζει για απλή οικιακή χρήση; Για πείτε οι σχετικοί καθώς είμαι ανίδεος. Καμία τρύπα σε τοίχο θα ανοίξω/θα βιδώσω εύκολα; 1
constantinosjj Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Οσοι εχουν παρει εργαλεια parkside ειναι απολυτα ευχαριστημενοι, ειδικα για απλη χρηση. 2 1
taxidriver109 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Έχει και τον τροχό στα ίδια χρηματα
imr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, li@m είπε Αξίζει για απλή οικιακή χρήση; Για πείτε οι σχετικοί καθώς είμαι ανίδεος. Καμία τρύπα σε τοίχο θα ανοίξω/θα βιδώσω εύκολα; Αν δεν θες να τρυπησεις μπετο ειναι υπερβολη για απλη χρηση. Και με ενα κρουστικο δραπανοκατσαβιδο κανεις τη δουλεια σου. οπως ειπαν και οι αλλοι παντως τα εργαλεια του lidl ειναι τρομερο value for money γενικα Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2021 από imr 3 1
Rattlehead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Και μόνο που έχει το τσοκ από sds σε απλό που κοστίζει minimum 10€, να αγοραστεί καθώς όντως πέρα από αυτό είναι value for money.εχει καλή ροπή οπότε θα κάνει άνετα και για τρύπημα σε μπετο. 1
1988panos2171 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, imr είπε Αν δεν θες να τρυπησεις μπετο ειναι υπερβολη για απλη χρηση. Και με ενα κρουστικο δραπανοκατσαβιδο κανεις τη δουλεια σου. οπως ειπαν και οι αλλοι παντως τα εργαλεια του lidl ειναι τρομερο value for money γενικα Αυτό. Δες για δραπανοκατσάβιδο πάντα κρουστικό όπου μπορείς και να τρυπάς τοίχους και γενικά οτιδήποτε αλλά και να βιδώνεις. Από ποιότητα εξαιρετικά για την τιμή τους, υπάρχουν κάποιοι που τα χρησιμοποιούνε σαν επαγγελματικά. Έχουν και 3 χρόνια εγγύηση. Για οικιακή χρήση πας με κλειστά μάτια σε Parkside. 1
nikos1982 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 το εχω εδω και 2 χρονια οταν το ειχε μαζι με την μπαταρια 2αρα. κανει τρυπα στο μπετο αλλα θελει υπομονη δεν ειναι οπως τα dewalt κτλ.αλλα για σπιτι ειναι οτι πρεπει.
andreaspA Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Τα parkside ειναι κορυφη! Πηρα το πολυεργαλειο (μισινεζα, μπορντουροψαλιδο, κονταροπριονο) τον Ιουνιο. Μια χαρα εργαλειο, αλλα μου εβγαζε την παναγια για να παρει μπροστα. Ειδικα κρυο. Τους πηρα την προηγουμενη εβδομαδα τηλεφωνο. Την επομενη με πηραν τηλεφωνο απο το σερβις. Σε 5 λεπτα μεσα μου ειχαν κρατησει τα στοιχεια να μου στειλουν αλλο εργαλειο απο Γερμανια και να κρατήσω και το παλιό. Χτες ηρθε με ACS το καινουργιο εργαλειο το οποιο παιρνει μπροστα με την πρώτη. Δεν μπορω να φανταστω κανεναν λογο να παρω αλλη μαρκα εργαλειο εκτος απο Parkside. 6
MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, li@m είπε Καμία τρύπα σε τοίχο θα ανοίξω/θα βιδώσω εύκολα; Αν διαβάσεις και λίγο τον τρόπο ρύθμισης ροπής στρέψης από τον αντίστοιχο διακοπτη, κανεις πολλά πολλά πράγματα. Έχω το παλιότερο κρουστικο (από το 2014). Ποτέ δεν με κρέμασε. Σε άλλη φάση, αγόρασα και πλήρες σετ (πάλι από LIDL), με μύτες για μέταλλο, τοιχοποιία και ξύλο και έχω τρελαθεί στις τρύπες (σε πόρτες, παράθυρα, τοίχους). Φαντάσου η γυναίκα μου με κυνηγάει συνέχεια. Τελικά, κατέληξα να πηγαίνω σε φίλους για τρυπήματα. 3 1
theo11 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 52 λεπτά πριν, andreaspA είπε Τα parkside ειναι κορυφη! Πηρα το πολυεργαλειο (μισινεζα, μπορντουροψαλιδο, κονταροπριονο) τον Ιουνιο. Μια χαρα εργαλειο, αλλα μου εβγαζε την παναγια για να παρει μπροστα. Ειδικα κρυο. Τους πηρα την προηγουμενη εβδομαδα τηλεφωνο. Την επομενη με πηραν τηλεφωνο απο το σερβις. Σε 5 λεπτα μεσα μου ειχαν κρατησει τα στοιχεια να μου στειλουν αλλο εργαλειο απο Γερμανια και να κρατήσω και το παλιό. Χτες ηρθε με ACS το καινουργιο εργαλειο το οποιο παιρνει μπροστα με την πρώτη. Δεν μπορω να φανταστω κανεναν λογο να παρω αλλη μαρκα εργαλειο εκτος απο Parkside. Συνυπογραφω.Πηρα το πλυστικο της εταιρειας και μετα απο δικο μου λαθος τρυπησε ο σωληνας που ενωνει το πιστολι με το μηχανημα.Πηρα τηλ,δεν ζητησαν ουτε αποδειξη,σε πεντε μερες ειχα το ανταλλακτικο σπιτι μου δωρεαν.Οτι εργαλειο θελω πλεον απο εκει. 1
papars Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Έχω το παλαιότερο. Δυστυχώς το πρόβλημα είναι στην μπαταρία. Κρατάει λίγο. Με το ζόρι 10 τρύπες βγάζει στη φόρτιση (σε μπετόν) . Τώρα βέβαια είναι τελείως νεκρό και θέλω νέα μπαταρία. Κάθε τόσο αλλάζουν και μορφή οι μπαταρίες.
yellowdeer34 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε Αν διαβάσεις και λίγο τον τρόπο ρύθμισης ροπής στρέψης από τον αντίστοιχο διακοπτη, κανεις πολλά πολλά πράγματα. Τι εννοείς; έχει κάποια ιδιαιτερότητα;
StamTheMan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, papars είπε Έχω το παλαιότερο. Δυστυχώς το πρόβλημα είναι στην μπαταρία. Κρατάει λίγο. Με το ζόρι 10 τρύπες βγάζει στη φόρτιση (σε μπετόν) . Τώρα βέβαια είναι τελείως νεκρό και θέλω νέα μπαταρία. Κάθε τόσο αλλάζουν και μορφή οι μπαταρίες. Εμενα μου κανει για προβληματικη μπαταρια εξ'αρχης παντως. 1
JohNickZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Κ εγώ ένα παλιό που είχα πάρει η μπαταρία πέθανε πολύ ξαφνικά ενώ στην αρχή πάλευε καλά. Πολύ γρήγορα όμως νέκρωσε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα