Προς το περιεχόμενο

Squid Game [ Netflix]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια σειρα αξιζει να τη δει καποιος αλλα απο ενα σημειο κ μετα εγινε λιγο φλατ κ εχασε τη μαγεια της αρχης .Δλδ 

Spoiler

Καταλαβαμε ολοι ποιος θα κερδισει . Επισης τα ενδιαμεσα των παιχνιδιων σταματησαν να εχουν καποιο ενδιαφερον κ ακομα κ η ιστορια με τον αστυνομο εδειχνε οτι δεν περπαταει. Επισης γινόταν αρκετα κουλα ειδικα στο επ7 οπου θα μπορουσαν να σκοτωθούν όλοι πανω στη γυαλινη γεφυρα κ Game over. 

Δημοσ.

Δυο πραγματακια που δεν εχουν αναφερθει

Spoiler

Ο 218 αν περιμενε μερικα δευτερολεπτα στην γυαλινη γεφυρα και πηδαγε τελευταια στιγμη ειχε κερδισει

και το σημαντικοτερο που δεν το πηρατε χαμπαρι

Spoiler

βαλτε να δειτε περιπου 5 λεπτα πριν το τελος του βιντεο στα credits...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 4saken είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Ο 218 αν περιμενε μερικα δευτερολεπτα στην γυαλινη γεφυρα και πηδαγε τελευταια στιγμη ειχε κερδισει

Απόκρυψη περιεχομένων

5 λεπτά πριν το τέλος ποιου επεισοδίου??

Δημοσ.
16 ώρες πριν, 4saken είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Απόκρυψη περιεχομένων

Spoiler

Θα τον έριχνε κάτω η γυναίκα. 

Δημοσ.

Ναι εννοεί ότι θα πηδούσε τελευταία στιγμή και θα άφηνε τους άλλους στο 00:00 να πέσουν με τη γέφυρα. Όπως όμως σωστά ειπώθηκε, αν το έκανε αυτό θα τον έσπρωχνε η πίσω του για να περάσει.

Δημοσ.

μια καλη ιδεα που αν ειχε περισσοτερο χρονο θα μπορουσε πολλα περισσοτερα τωρα μεσα σε 9 επεισοδια δεν μπορουσαν να αναπτυξουν πραγματα σε βαθος... επισης ειναι κριμα αυτη η "ηθοποια" στις καρικατουρες πλουσιους...σιγουρα πολυ καλυτερο απο το casa για μενα
7,5/10

Δημοσ.

Μου άρεσε πολύ.  Πραγματικά είχε σοβαρά κοινωνικά μηνύματα.

Μου έκανε τρομερή εντύπωση που ενώ δεν γούσταρα καθόλου την γλώσσα,  πέτυχα το 6ο επεισόδιο με αγγλικό διάλογο,  και στο 5λεπτο,  το σταμάτησα και το ξαναέβαλα με κορεάτικο.  Το λέω και δεν το πιστεύω,  η ένταση που έβγαζε ο κορεάτικος διάλογος ήταν τρομερή.

Επίσης να βάλω και ένα 10 με τόνο στα βυζια της τύπισσας πίσω από τον χοντρό vip. Έπος λέμε, τα καλύτερα που έχω δει χρόνια. Ποια είναι η μαντάμ? 🤩

Δημοσ.

Ποτέ δε θα καταλάβω όσους δε μπορούν τις original γλώσσες και επιλέγουν τις μεταγλωττίσεις.

Ήξερα ότι κάτι μου θύμιζε ο παππούς, απλά πάνε χρόνια που δεν έχω ξαναδεί το εξαιρετικό Spring, Summer, Fall, Winter... And Spring.

Στο δια ταύτα, ξεκίνησε καλά, κάπου το έχασε, αλλά σε γενικές γραμμές κατάφερε και κρατήθηκε.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...