Nabuko Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, soundou είπε υπαρχει τροπος να βγαλω λεφτα απο πιστωτικη?εχω οριο 1.5 αλλα εβαλα αλλα 4κ μεσα κ πηγα -5500.κ θελω να τα βγαλω καπως χωρις να περιμενω μια εβδομαδα. Eίσαι σίγουρος ότι "έβαλες" 4 χιλιάρικα στην πιστωτική? 😉
vorlon68 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μαλλον ανάληψη απο στοιχημα/on line καζινο........
Nabuko Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Bitbit είπε Με ποια λογική να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο; 7 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Μαλλον ανάληψη απο στοιχημα/on line καζινο........ Ή μάλλον λάθος από τράπεζα. Εμένα η Εθνική μου έβαλε σχεδόν 3.500 ευρώ στην κάρτα παραπάνω αλλά δεν τα πείραξα, γιατί ήξερα. Σε 2 μέρες διορθώθηκε στο σωστό ποσό.
vorlon68 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 51 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ή μάλλον λάθος από τράπεζα. Εμένα η Εθνική μου έβαλε σχεδόν 3.500 ευρώ στην κάρτα παραπάνω αλλά δεν τα πείραξα, γιατί ήξερα. Σε 2 μέρες διορθώθηκε στο σωστό ποσό. Λεει οτι έβαλε 4k αρα δεν ειναι λάθος απο την τραπεζα του. Αμα εχει καταφέρει να κερδίσει 4k μπραβο του παντως
Nabuko Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Λεει οτι έβαλε 4k αρα δεν ειναι λάθος απο την τραπεζα του. Λες να έγραφε, μου έβαλαν κατά λάθος 4 χιλ και θέλω να τα σηκώσω? 7 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Αμα εχει καταφέρει να κερδίσει 4k μπραβο του παντως Θα έγραφε κέρδισα ή μου έβαλαν από τη στοιχηματική. Τεσπά χαζομαρούλες να περνάει η ώρα. 😂
AristidisZ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Bitbit είπε Με ποια λογική να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο; Μπορεί να θες να κάνεις μια αγορά (π.χ. ένα αμάξι), και να θες να πάρεις το bonus της κάρτας Εγώ τη μηχανή με την πιστωτική την πήρα, φόρτωσα ένα τάληρο, γιατί είχα 2% όφελος στην Cosmote Στα 7 χιλιάρικα δεν είναι κι άσχημο το 2% 2
Nabuko Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Μπορεί να θες να κάνεις μια αγορά (π.χ. ένα αμάξι), και να θες να πάρεις το bonus της κάρτας Εγώ τη μηχανή με την πιστωτική την πήρα, φόρτωσα ένα τάληρο, γιατί είχα 2% όφελος στην Cosmote Στα 7 χιλιάρικα δεν είναι κι άσχημο το 2% Αυτό ισχύει γι' αυτό κάποιοι λένε να χρησιμοποιείς την πιστωτική για όλες τις αγορές που κάνεις και την ξεπληρώνεις μέσω χρεωστικής. Αλλά δε νομίζω ότι ο ts ανήκει σε αυτή την περίπτωση αφού γράφει 6 ώρες πριν, soundou είπε εχω οριο 1.5 αλλα εβαλα αλλα 4κ μεσα κ πηγα -5500.κ θελω να τα βγαλω καπως χωρις να περιμενω μια εβδομαδα. Εκτός κι αν ήθελε να κάνει αυτό που λες αλλά χάλασε η αγοραπωλησία. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από Nabuko
soundou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 ρε παιδια πουλησα κατιcrypto που ειχα και ειχε αναληψη μεσω visa.η πιστωτικη μ μονο ειναι visa. 2 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε Πας στο ταμείο και ζητάς ανάληψη. Ή και στο ΑΤΜ. πηγα σημερα κ δεν γινεται.κ στα κεντρικα που πηρα το ιδιο μ ειπαν. 1
Conan2046 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, soundou είπε πηγα σημερα κ δεν γινεται.κ στα κεντρικα που πηρα το ιδιο μ ειπαν. Εντύπωση μου κάνει, στο ebanking δεν έχει επιλογή ανάληψη από κάρτα που στην ουσία τα μεταφέρεις σε όποιον λογαριασμό θέλεις;
Bomber-21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Πάντως εγώ αν δεν είχα πιστωτική δεν θα μπορούσα ποτέ ούτε έπιπλα να αγοράσω ούτε ηλεκτρικές συσκευές όταν μετακόμισα. Άλλο είναι να δώσεις 4000 ντούκου και άλλο σε 12 δόσεις. Κάθε μήνα όμως την εξοφλούσα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. 1
Nabuko Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Conan2046 είπε Εντύπωση μου κάνει, στο ebanking δεν έχει επιλογή ανάληψη από κάρτα που στην ουσία τα μεταφέρεις σε όποιον λογαριασμό θέλεις; Από χρεωστική σε χρεωστική και από χρεωστική σε πιστωτική. Από πιστωτική σε χρεωστική δεν γίνεται.
Conan2046 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Nabuko είπε Από χρεωστική σε χρεωστική και από χρεωστική σε πιστωτική. Από πιστωτική σε χρεωστική δεν γίνεται. Πρώτη φορά το ακούω. Στην Eurobank π.χ.:
Nabuko Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Στην Eurobank π.χ.: Nαι τι? Αν δεν εξηγήσεις τι είναι η eurobank mastercard (πιστωτική ή χρεωστική) δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς. Δε φαίνεται κάπου 1
Conan2046 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Για πιστωτική μιλάει το νημα. Είναι πιστωτική κάρτα μόνο, δεν έχει συνδεδεμένο λογαριασμό και γίνονται κανονικά αναλήψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα