paylidis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, toulge είπε Και τελικα θεωρειτε οτι αν επιλεγεις σε οποιοδηποτε αυτοκινητο ηλιοροφη , τοτε ο χρονος παραδοσης μπορει να φτασει 8 , 10 μηνες η και παραπανω? Εάν δεν βρεθεί κάτι στα «ετοιμοπαράδοτα» ή από ακυρωμένη παραγγελία εύκολα πιάνει 8μηνο στο vw group. Πάντως έβαζαν ηλιοροφή σε κάποια στοκ αμαξια που έφερναν προ διετίας - τριετίας, δλδ εγώ το είχα σαν επιλογή όταν έψαχνα ετοιμοπαραδοτο
NovaLacertae Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Peugeot208 είπε X1 ή Χ2; Προφανώς όλοι υπέρ της Χ1 είναι καθώς πρόκειται για πανέμορφο και εντελώς νέο μοντέλο ενώ η Χ2 πρόκειται σύντομα να αντικατασταθεί. Πάντως οι πρώτες εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει δείχνουν μεγάλη αισθητική αναβάθμηση για την νέα Χ2 και προφανώς μεγάλη θα είναι και η τεχνολογική αναβάθμιση, εικάζεται ότι θα κυκλοφορήση προς το τέλος της χρονιάς. Αν επιβεβαιωθουν οι πληροφορίες τότε θα πρόκειτε για ενα πολύ όμορφο μοντέλο. https://www.newsauto.gr/news/allazoun-ta-panta-sti-nea-bmw-x2/ 5
Nabuko Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, NovaLacertae είπε Αν επιβεβαιωθουν οι πληροφορίες τότε θα πρόκειτε για ενα πολύ όμορφο μοντέλο. Σαν το κακάσχημο Χ4 μοιάζει 🙄 1
NovaLacertae Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Ναι, βέβαια, γούστα είναι αυτά, το αν κάτι ειναι όμορφο ειναι αρκετά υποκειμενικό, πάντως σε πολλούς αρέσει η Χ4 και εγώ την βρίσκω πιο ελκυστική από το αδελφάκι της Χ3
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, Nabuko είπε Σαν το κακάσχημο Χ4 μοιάζει 🙄 εμενα παλι μου αρεσει αρκετα. Οπως και το νεο C4 που SUVιζει αλλα ειναι και sedan...Γενικα αυτο το στυλ το βρισκω πολυ ελκυστικο αλλα μου φαινεται και δυσκολο λογω μεγεθους. 2
dtk-386 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Σαν υπερυψωμένο fastback , τραβεστί καταστάσεις.
Peugeot208 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, dtk-386 είπε Σαν υπερυψωμένο fastback , τραβεστί καταστάσεις. Για μερακλήδες 🤣
FCastor Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Για οικογένεια με δύο παιδιά (και ένα γάτο) και για all-around χρήση (Αττική - Αθήνα, ταξίδια, κλπ), ποιο θα λέγατε; Toyota Yaris Cross Hybrid Active Plus (δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο η έκδοση Style δικαιολογεί τα επιπλέον χρήματα...) ή Renault Captur LPG Techno
Maurikycli Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 ^ Οικογενειακός φίλος με ίδια οικογένεια αλλά χωρις γάτο πήρε κάποτε ford maverick προσδοκώντας σε άπλετους χώρους. Δυστυχώς απογοητεύτικε από την πραγματική χωρητικότητα και πολύ περισσότερο η γυναίκα του. Θέλω να πω ότι τα τύπου suv δημιουργούν υπερβολικές προσδοκίες για τη χωρητικότητά τους. Για κουβαλητή κοίτα κάτι σε Dacia Jogger 1
paylidis Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, FCastor είπε Για οικογένεια με δύο παιδιά (και ένα γάτο) και για all-around χρήση (Αττική - Αθήνα, ταξίδια, κλπ), ποιο θα λέγατε; Toyota Yaris Cross Hybrid Active Plus (δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο η έκδοση Style δικαιολογεί τα επιπλέον χρήματα...) ή Renault Captur LPG Techno Karoq να είσαι άνετος (ή Tiguan ακόμα καλύτερα αν σε παίρνει οικονομικά). Σε αυτά που παρέθεσες και ειδικά στο Yaris θεωρώ ότι δε θα χωρας ανετα… Επεξ/σία 17 Απριλίου 2023 από paylidis 1
dapostolidis Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Για το VW Taigo τι απόψεις έχετε; Όταν πρωτοεμφανίστηκε μου είχε αρέσει αρκετά το σχήμα αλλά ζήτημα σε όλη τη Θεσσαλονίκη να έχω πετύχει κάποιο 2 φορές ως τώρα. Ενώ το T-Cross που είναι αντίστοιχο με διαφορετικό σχήμα κυκλοφορεί πολύ. Υπάρχει θεωρείτε κάποιος λόγος που δεν πουλάει πολύ ή αυτό είναι απλά μια λάθος εκτίμηση που έχω με βάση την προσωπική μου εμπειρία;
paylidis Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, dapostolidis είπε Για το VW Taigo τι απόψεις έχετε; Όταν πρωτοεμφανίστηκε μου είχε αρέσει αρκετά το σχήμα αλλά ζήτημα σε όλη τη Θεσσαλονίκη να έχω πετύχει κάποιο 2 φορές ως τώρα. Ενώ το T-Cross που είναι αντίστοιχο με διαφορετικό σχήμα κυκλοφορεί πολύ. Υπάρχει θεωρείτε κάποιος λόγος που δεν πουλάει πολύ ή αυτό είναι απλά μια λάθος εκτίμηση που έχω με βάση την προσωπική μου εμπειρία; Είναι όμορφο και σε καλή τιμή. Ποιοτικά τεχνολογικά και εμφανισιακά μέσα πάσχει πολύ για το δικό μου γούστο καθώς πατάει στην πλατφόρμα του polo. Δεν είναι όμως γενικά κακό, απλά ίσως εγώ έχω πολύ υψηλά τον πυχη των απαιτήσεων μου. Θεωρώ πάντως ότι δεν έχει νόημα να πας στο 1.5 μοτέρ με taigo αλλά στο χιλιάρι (στο λέω γιατί εγώ έψαχνα με 1.5 κ ήταν overkill στο taigo) Στην Αθήνα κυκλοφορούν παρά πολλά… ίσως στη Θεσσαλονίκη να μην πούλησε πολύ ή να τυχαίνει να μη τα βλέπεις εσυ. Εξωτερικά μου αρέσει αρκετά πάντως.
dtk-386 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, dapostolidis είπε Για το VW Taigo τι απόψεις έχετε; Όταν πρωτοεμφανίστηκε μου είχε αρέσει αρκετά το σχήμα αλλά ζήτημα σε όλη τη Θεσσαλονίκη να έχω πετύχει κάποιο 2 φορές ως τώρα. Ενώ το T-Cross που είναι αντίστοιχο με διαφορετικό σχήμα κυκλοφορεί πολύ. Υπάρχει θεωρείτε κάποιος λόγος που δεν πουλάει πολύ ή αυτό είναι απλά μια λάθος εκτίμηση που έχω με βάση την προσωπική μου εμπειρία; Γιατί είναι άσχημο εξωτερικά. Είδα ένα από κοντά και είναι πολύ χειρότερο από τις φωτογραφίες.
and_64 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, paylidis είπε Δεν είναι όμως γενικά κακό, απλά ίσως εγώ έχω πολύ υψηλά τον πυχη των απαιτήσεων μου. Μπαααα δεν νομίζω, απλά είναι μια καλή μετριότητα όπως η πλειοψηφία των νέων μοντέλων, αφού οι εταιρίες έχουν βγάλει μια πλατφόρμα και απ' αυτήν καμιά 20αρια μοντέλα, όλα είναι κόπια 😝 4
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Στις 21/4/2023 στις 9:03 ΠΜ, dapostolidis είπε Για το VW Taigo τι απόψεις έχετε; Όταν πρωτοεμφανίστηκε μου είχε αρέσει αρκετά το σχήμα αλλά ζήτημα σε όλη τη Θεσσαλονίκη να έχω πετύχει κάποιο 2 φορές ως τώρα. Ενώ το T-Cross που είναι αντίστοιχο με διαφορετικό σχήμα κυκλοφορεί πολύ. Υπάρχει θεωρείτε κάποιος λόγος που δεν πουλάει πολύ ή αυτό είναι απλά μια λάθος εκτίμηση που έχω με βάση την προσωπική μου εμπειρία; Εμενα μου αρέσει πολύ η μούρη, δε μου αρέσει καθόλου πίσω όπου σου δίνει μια εικόνα "συμπιεσμένου" (πολλά αυτοκίνητα εχουν πλέον τέτοια σχεδίαση). Το T-Cross εχει πιο "στάνταρ" σουλούπι και επίσης κυκλοφορεί και πολύ περισσότερο καιρό, βάλε και αυτό στην εξίσωση. Πάντως κι εγώ πιστευω πως vfm ειναι μονο με το 1.0/110 που οκ δεν σου δίνει αίσθηση "νευρικού" αυτοκινήτου (κυριως γιατι το τούρμπο ανοίγει σε μικρό εύρος στροφών) αλλά δεν ειναι και μουλάρι στην ανήφορο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις