zanskou Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, paylidis είπε Ξεκάθαρα παράλογες οι τιμές. Λέω στο πωλητή ζητάτε ακριβώς τα ίδια με το Χ1 και μου λέει και εγώ με τα ίδια Χ1 θα έπαιρνα κ θα έβαζα μπαγκαζιέρα τουλάχιστον ήταν ειλικρινής Επεξ/σία 4 Ιουλίου από zanskou 1 2
Peugeot208 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 1 ώρα πριν, zanskou είπε τουλάχιστον ήταν ειλικρινής Και χωρίς δουλειά σύντομα ... ,😂 1
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 15 ώρες πριν, Nabuko είπε Η Skoda ανακοίνωσε το νέο της τιμοκατάλογο SKODA-PRICELIST-25_06_2025-External.pdf 97.24 kB · 16 downloads 33000 to scala Που σαι Μανώληηηηηη 1 5
Peugeot208 Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, tsofras είπε 33000 to scala Που σαι Μανώληηηηηη 40 λεπτά πριν, paylidis είπε Φρουρααααα Κάτω από 16 είχε το 2020 Ανέβηκε πολλά scalia Επεξ/σία 5 Ιουλίου από Peugeot208 3
majnun Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Ελα μωρε και τωρα απο 21.5 ξεκιναει Και εγώ θυμάμαι το Vitara (αυτό που πωλείται ακόμη) στα 14 και τωρα ξεκιναει απο 22 ( ; ). Δυστυχως δε μπορουμε να ταξιδεψουμε στο χρόνο οπότε οι επιλογές μας ειναι πιο ακριβές και πιο μάπα καθολικά. 2
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Καλά εγώ θα κρατήσω καμία δεκαετία το αμάξι αυτή την φορά, ελπίζω να μην βγάλει τίποτα, 40-45 χιλιάδες χιλιόμετρα να έχει το πολύ 4
zio10 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 20 ώρες πριν, tsofras είπε Καλά εγώ θα κρατήσω καμία δεκαετία το αμάξι αυτή την φορά, ελπίζω να μην βγάλει τίποτα, 40-45 χιλιάδες χιλιόμετρα να έχει το πολύ Το πρόβλημα θα είναι να το πιστέψουν! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις