Προς το περιεχόμενο

OnePlus Nord N100 Dual 4G 64GB Midnight Frost Smartphone - Germanos 99€ [TΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά είδα το παρακάτω βίντεο που δείχνει να είναι το ίδιο μοντέλο και γραφει NFC πάνω στο κουτί. Τώρα δε ξέρω αν κυκλοφορεί σε άλλη αγορά με NFC και σε εμάς χωρίς.

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Απλά είδα το παρακάτω βίντεο που δείχνει να είναι το ίδιο μοντέλο και γραφει NFC πάνω στο κουτί. Τώρα δε ξέρω αν κυκλοφορεί σε άλλη αγορά με NFC και σε εμάς χωρίς.

Εγώ αναφέρθηκα στο OnePlus που ρώτησε άλλο μέλος. Γιά το ZTE βλέπω πως επίσης απάντησαν ήδη.

Δημοσ.

να το δινετε με χαρα κ αγαπη στους γονεις(οσοι το πηραν για αυτο το λογω-οπως κ εγω)

κ παρτε τους κ μια προστασια,μια θηκη ρε παιδι μου,μην ειστε τσιπηδες

κ να μη θεωρειτε τπτ δεδομενο

σορυ για το λιγο offtopic

• Like 8
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Fulgore είπε

Μόνο εμένα μου φαίνεται ίδια περίπτωση με το TCL που παίζει 10ευρώ παραπάνω?

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/oneplus-nord-n100,tcl-20-se

Σωστά !!...

Ειναι ελαφρά ως αρκετά καλύτερο το TCL .

Εχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη

Εχει NFC

Εχει FM

Και τα 2 έχουν χάλια κάμερα με το N100 να την έχει πιο χάλια ...

Προσοχη: και τα 2 εαν τα βαλεις 2η SIM δεν μπορεις να βαλεις TF Card .

Αρα σιγά το κελεπούρι για το N100 !...

Δημοσ.

Μιας και δεν θα το χρειαστώ τελικά εγώ και δεν πρόλαβα να ακυρώσω την παραγγελία οποίος το θέλει το δίνω όσο το αγοράσα.... Ευχαριστώ και συγνώμη για το of topic 

Δημοσ.

Εγω βρε παιδια ενα δεν μπορω να καταλαβω

Οι περισσοτεροι εδω που μπαινουμε, μη πω ολοι, ξερουμε τι εστι προσφορα και τι οχι, και ειδικα τωρα σε περιοδο black friday, και παρ ολα αυτα πηγατε και χτυπησατε ενα κινητο οι περισσοτεροι που απλα εχει μια μικρη εκπτωση, και μαλιστα το επαναλαμβανω σε περιοδο λιγο πριν την black friday

Ουτε καν να περιμενετε λιγο λες και το συγκεκριμενο κινητο ειναι "η τρελη προσφορα"

Τελικα τα μεγαλα καταστηματα πετυχαινουν αυτο που θελουν, ριχνουν ενα μικρο δολωμα και οι περισσοτεροι τσιμπατε

Εντελως φιλικα τα λεω ολα αυτα, χωρις παρεξυγηση

Περιμενετε βρε παιδια μεχρι την black friday κι αν μπει πραγματικα μια "πολυ καλη προσφορα" τοτε οκ τρεχτε, αλλα οχι τωρα

• Like 3
Δημοσ.

Με αφορμή ενός ενημερωτικού SMS & e-mail για «δρομολόγηση της παραγγελίας» που έλαβα πριν 2 ώρες, μπήκα να κοιτάξω στο site του Γερμανού και η προσφορά ισχύει ακόμα.
Απ’ ότι φαίνεται υπάρχουν αποθέματα.

@makhs5 Με όλον αυτόν τον καταιγισμό διαφημίσεων εγώ νόμιζα -σοβαρά μιλάω- πως η Black Friday είχε ξεκινήσει από τις 19 Νοεμβρίου. Παντού κοτσάρουν και από ένα banner, είναι σαν τους εορταστικούς στολισμούς που ξεκινούν 1½ πριν τα Χριστούγεννα (σε μερικές χώρες ακόμα νωρίτερα)

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Οι περισσοτεροι εδω που μπαινουμε, μη πω ολοι, ξερουμε τι εστι προσφορα και τι οχι, και ειδικα τωρα σε περιοδο black friday, και παρ ολα αυτα πηγατε και χτυπησατε ενα κινητο οι περισσοτεροι που απλα εχει μια μικρη εκπτωση, και μαλιστα το επαναλαμβανω σε περιοδο λιγο πριν την black friday

Ουτε καν να περιμενετε λιγο λες και το συγκεκριμενο κινητο ειναι "η τρελη προσφορα"

Τελικα τα μεγαλα καταστηματα πετυχαινουν αυτο που θελουν, ριχνουν ενα μικρο δολωμα και οι περισσοτεροι τσιμπατε

Περιμενετε βρε παιδια μεχρι την black friday κι αν μπει πραγματικα μια "πολυ καλη προσφορα" τοτε οκ τρεχτε, αλλα οχι τωρα

Φετος μαλλον θα ειναι υποτονικα τα πραγματα γιατι υπαρχουν ελλειψεις στη τροφοδοσια, αυτο το λεω με αφορμη την ελλειψη των ημιαγωγων που ακουω εδω και εκει

Δημοσ.

για όσους θέλουν να πάρουν ένα κινητό για γονείς ή για δεύτερο (για παν ενδεχόμενο), είναι πολύ καλή επιλογή. Μπορεί να μην είναι φανταστική πτώση της τιμής ή να απέχει πολύ από τα κινητά με 250+ ευρώ, αλλά 99 ευρώ τα αξίζει

Δημοσ.
3 hours ago, makhs5 said:

Δυστυχώς στην συγκεκριμένη "προσφορά" δεν πρυτάνευσε η λογική, κατάφεραν τα καταστήματα να ξυπνήσουν τον impulsive buyer στον μέσο καταναλωτή. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...