Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου Στις 17/3/2025 στις 3:01 ΠΜ, Arkin είπε Τελος εκτου επεισοδιου κορυφη απλα. Απο τα καλυτερα επεισοδια το 6. Το 5 ηταν απο τα χειροτερα ομως. Παμε 4 ακομα να δουμε πως θα τελειωσει νομιζω φτανουμε στο τελος σιγα σιγα δεν ξερω αν μπορει να τραβηξει αλλη σεζον. Ε οκ, στο φινάλε μόνο είχαμε το σημαντικό στοιχείο, μέχρι τότε δεν μπορώ να πω πως είδαμε κάτι συγκλονιστικό! Εκτιμώ πως σε αυτόν τον κύκλο θα τελειώσουμε με την ιστορία του παρελθόντος και στον επόμενο θα έχουμε εξελίξεις μόνο στο "τώρα". Σεναριακά έχουμε κάνει κοιλιά αλλά οι ερμηνείες των ηθοποιών σώζουν την κατάσταση. Spoiler Αν κατάλαβα καλά, στην κασέτα που της έστειλαν ακούγονται οι δολοφονίες των ανθρώπων που φαίνεται πως τις βρήκαν αρχικά στο δάσος και είχαν μαζί τους προφανώς και το σχετικό εξοπλισμό?
Arkin Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 41 λεπτά πριν, billdanos είπε Ε οκ, στο φινάλε μόνο είχαμε το σημαντικό στοιχείο, μέχρι τότε δεν μπορώ να πω πως είδαμε κάτι συγκλονιστικό! Εκτιμώ πως σε αυτόν τον κύκλο θα τελειώσουμε με την ιστορία του παρελθόντος και στον επόμενο θα έχουμε εξελίξεις μόνο στο "τώρα". Σεναριακά έχουμε κάνει κοιλιά αλλά οι ερμηνείες των ηθοποιών σώζουν την κατάσταση. Απόκρυψη περιεχομένων Αν κατάλαβα καλά, στην κασέτα που της έστειλαν ακούγονται οι δολοφονίες των ανθρώπων που φαίνεται πως τις βρήκαν αρχικά στο δάσος και είχαν μαζί τους προφανώς και το σχετικό εξοπλισμό? Spoiler Μου αρεσε και η ολη κατασταση με τον προπονητη και την Νατ ηταν αρκετα δυνατη η ολη διαχειρηση της καταστασης κατι που δειχνει ποσο αμειλικτοι εχουν γινει καποιοι και ποιοι προσπαθουν να κρατησουν την ανθρωπια τους. Η κασετα κατα 99% ειναι απο τοτε βεβαια ακομα δεν εχουμε δει καποια ηχογραφηση να γινεται στο παρελθον πανω στις δολοφονιες οποτε εχουμε ακομα. Ο εξοπλισμος ειναι απο τις κοπελες που ειχαν στο αεροπλανο ναι καποιες ειχαν ακουστικα και ακουγαν μουσικη. Νομιζω οτι και στο παρελθον ειμαστε αρκετα πισω ακομα και παρολο που ειπα οτι πρεπει να κλεισει σαν σειρα μετα και την εισοδο των 3 νεων κοριτσιων πιστευω οτι εχουμε πολυ ακομα σκεψου καθε ανθρωπος σημαινει και δολοφονια και ακομα δεν εχουμε φτασει στο σημειο που ειδαμε στο πρωτο επεισοδιο της πρωτης σεζον με την παγιδα που επεσε μια απο τις κοπελες. Θα το τραβηξουν και αλλο σιγουρα. Στο μελλον νομιζω οτι ισως ζει και η ξανθια κοπελα η Μελισσα που φιληθηκαν με την Σονα ισως αυτη εστειλε την κασετα και κανει κολπα στην Σονα. Απο τις αλλες δεν φαινεται να ζει καποια οι 3 καινουργιες+η μια η μαυρη που ηταν και στις προηγουμενες σεζον. Στο μελλον ηδη εχουμε χασει νατ+λοτι εμειναν 4 ολες και ολες οποτε αν μπει και η μελισσα να γινει λιγο παιχνιδι.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου Αυτή η Shauna ρε παιδι μου ειναι τέρμα αχώνευτη και στις δύο εκδοχές της. Οχι ότι η ενηλικη ηθοποιός πολυπαλευοταν από το 2 & 1/2 Men ακομα.. 2
Arkin Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, stormrain είπε Αυτή η Shauna ρε παιδι μου ειναι τέρμα αχώνευτη και στις δύο εκδοχές της. Οχι ότι η ενηλικη ηθοποιός πολυπαλευοταν από το 2 & 1/2 Men ακομα.. Ποσο ισχυει. Αυτο ακριβως και στο 2halfmen απαλευτη. Αλλα δεν παω και την εκδοση της ως μικρη. Απο χαρακτηρες γενικα ολοι περιεργοι ειναι γουσταρω φουλ μικρη Νατ/μεγαλη Βαν και λιγο Ταισα μικρη σαν χαρακτηρες. Η Μιστυ εχει χαβαλε ειδικα στον μεγαλο χαρακτηρα αλλα οχι οτι δεν ειναι περιεργη. Στα θετικα οτι τα τελευταια επεισοδια πανε μπαλα σημερα θα δω το 8ο και φυγαμε για 2 ακομα να δουμε πως θα κλεισει. Ωραια προσθηκη με το 6 και μετα στα των χαρακτηρων και φοβερη τρολια απο τους δημιουργους με τα βατραχια ελιωσα εκει. Edit: Hilary Swank στο 8ο? Παμε γερα μπραβο. Επεξ/σία 31 Μαρτίου από Arkin 1
SergioX Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Αδιάφορα έως βαρετά τα 3 πρώτα επεισόδια του 3ου κύκλου,ελπίζω να καλυτερευει η σειρά αργότερα...
Arkin Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 3 ώρες πριν, SergioX είπε Αδιάφορα έως βαρετά τα 3 πρώτα επεισόδια του 3ου κύκλου,ελπίζω να καλυτερευει η σειρά αργότερα... Ανεβαινει αρκετα μετα τη μεση σημερα βγηκε το 9ο και μενει ακομα ενα για να ολοκληρωθει η σεζον. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Απριλίου Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου Καλα συγγνώμη τώρα, η χαζοShauna απλα Spoiler αρπάζει το όπλο από την Νat, χωρίς αυτή να αντισταθεί, κατι ρε παιδι μου, τους ρίχνει ακυρο στο να φύγουν και όλοι είναι σε φάση "οκ νταξει, better luck next time"? Oκ, ειναι έφηβοι, το καταλαβαίνω, σπασμενοι έφηβοι, αλλα έφηβοι, θα έπρεπε να είχαν σφαχτει κανονικά (pun intended), αν ήταν ένα βήμα πριν δουν τους γονείς τους και κάποιος απλα τους το έκοβε, με κίνδυνο να περάσουν άλλον έναν χειμώνα στο Καναδικό κρυο. That said, δεν την χωνευα που δεν την χωνευα δαυτην, (Shauna), τωρα πρεπει να εχει μπει στο top 10 των αντιπαθητικων πρωταγωνιστικων μου χαρακτήρων μιλαμε.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Απριλίου Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου Τελειο φινάλε για την σεζόν! Από όλες τις απόψεις νομιζω. Μου λείπει πολύ η Lewis εν τω μεταξύ, νομιζω αυτην την σεζόν θα την απογειωνε. Επίσης νομιζω πως το να αντιπαθώ την Shawna ειναι κατι που λατρεύω πλεον, τώρα μου την έσπασαν μεχρι και τα πράσινα New Balance παπούτσια της 😅 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 14 ώρες πριν, stormrain είπε Τελειο φινάλε για την σεζόν! Από όλες τις απόψεις νομιζω. Μου λείπει πολύ η Lewis εν τω μεταξύ, νομιζω αυτην την σεζόν θα την απογειωνε. Επίσης νομιζω πως το να αντιπαθώ την Shawna ειναι κατι που λατρεύω πλεον, τώρα μου την έσπασαν μεχρι και τα πράσινα New Balance παπούτσια της 😅 Είναι αυτό που θες να τη δεις να πεθαίνει με τον χειρότερο τρόπο, ενώ ταυτόχρονα τη λυπάσαι! 😛 1
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Απριλίου Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 7 λεπτά πριν, billdanos είπε Είναι αυτό που θες να τη δεις να πεθαίνει με τον χειρότερο τρόπο, ενώ ταυτόχρονα τη λυπάσαι! 😛 Αααααυτο ακριβώς ομως!! 😛
SergioX Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Μέτριος 3ος κύκλος.Μέχρι το 6ο επεισόδιο δεν γίνεται απολύτως τίποτα,μετά κάτι πάει να γίνει αλλά το τελικό αποτέλεσμα με ξενέρωσε...
Arkin Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Yellowjackets[Season 3] https://www.imdb.com/title/tt11041332/episodes/?season=3 Δεν περιμενα οτι θα δουμε κατι αξιολογο μετα την 2η σεζον και ομως περα απο την καπως αρχικη κρυαδα των πρωτων επεισοδιων μεχρι να παρει μπρος αυτο που ακολουθησε ηταν καθαρη παρανοια κυριως στο παρελθον μιας και το μελλον συνεχιζει να μου προκαλει λιγο βαρεμαρα περα απο ελαχιστα σημεια. Το παρελθον ενω ξερεις τι θα συμβει παραμενει το πιο ενδιαφερον κομματι της σειρας μιας και η αναγκη για επιβιωση αλλα και οπως βλεπουμε η παρανοια της διασκεδασης μεσα απο ολο αυτο που συμβαινει ειναι κατι πρωτογνωρο για τους ιδιους χαρακτηρες και ακομα και ο θεατης δεν περιμενει καποιες εξελιξεις λες δεν μπορει. Το αξιοσημειωτο με τη σειρα ειναι οτι ενω οκ ξερεις οτι καποιες φορες σε τρολαρει και βαζει μεσα το μαυρο χιουμορ σε αλλα σημεια γινετε σοβαρη με τους χαρακτηρες σε τελειως αψυχολογητο mood να κανουν πραξεις που ουτε και οι ιδιοι θα πιστευαν ποτε οτι θα κανουν. Με χαλασε οτι το παρελθον προσθεσαν 3 χαρακτηρες που δεν ειχαμε δει καθολου στις αλλες 2 σεζον σαν να φυτρωσαν ενα πραγμα αλλα και λιγο οι παραισθησεις και τα οραματα δεν ειχαν κατι να πουν επι του σεναριου εμειναν λιγο στο φλου. Δεν εχει επιβεβαιωθει 4η σεζον πιστευω εχει ψωμι για ακομα μια κυριως στο μελλον δεν μπορει να τελειωσει ετσι με το παρελθον επισης παρολο που η τελευταια σκηνη μας δινει ενα τελος ωστε να γινει η μεταβαση στο μελλον υπαρχουν πολλα ακομα μιας και ξερουμε σιγουρα για ενα φονο που δεν εχουμε δει αλλα και αρκετοι χαρακτηρες που δεν υπαρχουν στο μελλον οποτε δεν στεκει να τελειωσει ετσι. Μου αρεσε περισσοτερο απο την 2η σεζον και λιγο λιγοτερο απο την πρωτη. Σιγουρα ηταν η πιο σκοτεινη ειδικα μετα τη μεση και αρκετα πιο εντονο το horror στοιχειο αν και απλα πινελιες η σειρα ειναι πρωτα ατμοσφαιρα και επειτα ολα τα αλλα. 8/10 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 8 δύσκολα... 7 με 7.5 στην καλύτερη νομίζω πως είναι παραπάνω από καλό score για τη σειρά γενικότερα... Οι ερμηνείες σώζουν την κατάσταση αλλά το σενάριο κάπου μπάζει αρκετά συχνά.
Arkin Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Ανεβηκε πολυ στα flashbacks ειδικα απο το 4ο και μετα μου αρεσε αρκετα περισσοτερο απο την 2η σεζον. Η 2η ειχε καλυτερο σκηνικο στο σημερα η τριτη αφησε πολλα μετωπα ανοικτα για την 4η.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα