Basilhs23___ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Είμαι κάπου έξω κοντά σε ένα ΚΕΠ, ήθελα να πάω για μια δουλειά για την μητερα μου. Έχει τεράστια ουρά από έξω. Μπορουμε να πάμε έτσι να εξυπηρετηθουμε η απαιτείται να έχουμε κλεισει ραντεβού πρώτα;
GREGORYMO Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Είμαι κάπου έξω κοντά σε ένα ΚΕΠ, ήθελα να πάω για μια δουλειά για την μητερα μου. Έχει τεράστια ουρά από έξω. Μπορουμε να πάμε έτσι να εξυπηρετηθουμε η απαιτείται να έχουμε κλεισει ραντεβού πρώτα; Οχι, δεν χρειάζεται ραντεβού. 1
DownUNDERground Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Χρειάζεται ραντεβού ναι. Τουλάχιστον αν πρόκειται να κάνεις κάποια ενέργεια. Το να μπεις να ρωτήσεις κάτι περνώντας, μπορεί να σε αφήσουν, δεν ξέρω.
papoys1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Σε άλλα ναι σε άλλα όχι. Μπάχαλο . Στο δικό μας δεν χρειάζεται. Πήγα πριν 3-4 μέρες περίμενα στην ουρά και εξυπηρετήθηκα. Άσε έχουμε χάσει τη μπάλα , άγνωστο αν και πότε θα επανέλθουμε σε κανονικότητα.
tasep Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν η κανονικότητα είναι στήσιμο και ουρές σε κάθε υπηρεσία άσε καλύτερα..Μια ζωή covid και εξυπηρέτηση με ραντεβού😄 Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από tasep 1
momotis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το Κράτος "γεννά" την επιχειρηματικότητα, όπως ο Παοκ απο τη Σουπερλιγκ. Πρόωρα. https://e-kep.gr/ Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από momotis
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μια χαρά δούλευαν όλα με ραντεβού, τι το ξαναγύρισαν στο παλιό σύστημα; 1
MikeJ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 6 minutes ago, MakeGreeceSexyAgain said: Μια χαρά δούλευαν όλα με ραντεβού, τι το ξαναγύρισαν στο παλιό σύστημα; Ε όχι ακριβώς. Προ κορονωιου πήγαινες στο ΚΕΠ οπότε ήθελες και ανάλογα την ώρα μπορεί να περίμενες στη χειρότερη κανά 20αλεπτο και πολλές φορές καθόλου. Με το σύστημα των ραντεβού έπαιρνες τηλέφωνο. " Το επόμενο τη διαθέσιμο είναι την επόμενη Πέμπτη" (σε 10 μέρες από την ημέρα της κλήση). Βρήκα ευκαιρία με αφορμή τη πανδημία να κάνουν διακοπές στα ΚΕΠ. Δε θα μου έκανε εντύπωση αν μόνοι τους έκλειναν εικονικά ραντεβού ώστε να φαίνονται πλήρεις. 1
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, MikeJ είπε Ε όχι ακριβώς. Προ κορονωιου πήγαινες στο ΚΕΠ οπότε ήθελες και ανάλογα την ώρα μπορεί να περίμενες στη χειρότερη κανά 20αλεπτο και πολλές φορές καθόλου. Με το σύστημα των ραντεβού έπαιρνες τηλέφωνο. " Το επόμενο τη διαθέσιμο είναι την επόμενη Πέμπτη" (σε 10 μέρες από την ημέρα της κλήση). Βρήκα ευκαιρία με αφορμή τη πανδημία να κάνουν διακοπές στα ΚΕΠ. Δε θα μου έκανε εντύπωση αν μόνοι τους έκλειναν εικονικά ραντεβού ώστε να φαίνονται πλήρεις. Ευτυχώς δε μου έτυχε κάτι τέτοιο, αλλά ναι μπορώ να το φανταστώ άνετα να συμβαίνει.
Bitbit Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, tasep είπε Αν η κανονικότητα είναι στήσιμο και ουρές σε κάθε υπηρεσία άσε καλύτερα..Μια ζωή covid και εξυπηρέτηση με ραντεβού😄 Εξαρτάται. Αν είσαι υπάλληλος ναι, καλύτερα και σε ζηλεύω. Σας έκατσε το joker. Ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα τέτοιο ξύσιμο. Πριν αρκετές μέρες, σε μια υπηρεσία πήγε να γίνει καυγάς ανάμεσα σε πολίτη και υπάλληλο. Το κτήριο άδειο λόγω covid (είναι η δικαιολογία για όλα πλέον), οι υπάλληλοι είχαν λουφάξει στις τρύπες τους, εμένα με εξυπηρετούσε ένας υπάλληλος όπου ο ιδρώτας έσταζε στο πρόσωπο του (εντάξει λέμε καμία.. να περνάει η ώρα) και εμφανίζεται ένας πολίτης να εξυπηρετηθεί. Να κλείσετε ραντεβού του λέει. Τι ραντεβού ρε φίλε απαντάει, δεν είναι κανένας εδώ, δε μπορείς να με εξυπηρετήσεις... Ανέβηκαν λίγο οι τόνοι αλλά μάλλον πρέπει να έφαγε άκυρο γιατί τον είδα να φεύγει γρήγορα με νεύρα. Για να τα λέμε όμως όλα εχει τύχει να εξυπηρετηθω ταχύτατα σε άλλη φάση με ραντεβού, που δε το πίστευα. Καλό αυτό με τα ραντεβού αλλά μερικοί το έχουν εκμεταλλευτεί 1
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Πήγαμε στο ΚΕΠ και υπήρχε μια ουρά περιπου 20 μέτρα. Προχωρούσαμε 1 μέτρο κάθε 5 λεπτά χονδρικά. Αν και κουράζομαι με αυτά λόγω θεμάτων υγείας, έκατσα να περιμένω γιατί ήταν σημαντικό αυτό που ήθελα, να δηλώσουμε το κινητό της μητέρας μου στο ΕΜΕΠ για να μπορούν να γίνονται όλα ηλεκτρονικά και να τελειώνω. Σε 1.5 ώρα αναμονη και ορθοστασία που άντεξα (άθλος για εμένα), έγιναν 2 τσακωμοι μπροστά. Ο ένας δεν ξέρω γιατί, ο αλλος ήταν όταν ήμασταν προτελευταίοι για να μπούμε μέσα, ήρθε ένας τυπάς ο οποίος παρακάλεσε ένα ζευγάρι μπροστά μας να τον αφήσουν να μπει γιατί ήθελε μόνο να ρωτήσει κάτι, έκαναν το λάθος να τον αφήσουν και απασχολούσε τον υπάλληλο για 5 λεπτά, κοιτούσαν οι μπροστα μου από το τζάμι τι γίνεται και νευρίασε ο άνδρας, λέει δεν αντέχω με κάτι τέτοια θα αρχίσω τα βρισίδια τώρα μόλις βγει θα του ζητήσω τον λόγο, μόλις βγήκε του είπε κάτι αλλά αυτός έφυγε γρήγορα. Εμείς μπηκαμε μέσα και μας ρώτησαν αν έχουμε πιστοποιητικό εμβολιασμού πήγα να τους τα δείξω αλλά δεν τα ήθελαν. Πριν μπω μέσα είχα ρωτήσει κάποιους από την ουρά αν έκλειναν ραντεβου η έκοψαν κάπου χαρτάκι για.αναμονη, μου λένε οχι έτσι περιμένεις δεν κάνεις κάτι. Πολύ ταλαιπωρία που μου θύμισε εποχές 2004 που πήγαινα στο ΚΕΠ συντάγματος να δηλώσω περιοδεύουν στον στρατό, αναμονή 1 ώρα σε μια ουρά όπου ο υπάλληλος μου λέει να πάτε απέναντι τζάμπα περιμένετε, άλλη μια αναμονή πολύ ώρα στην άλλη ουρά, 20-30 άτομα στο δωμάτιο, τα νεύρα τσαταλια και όλοι κατά ιδρωμένο. Ευτυχως έκανα την δουλειά που ήθελα και ξεμπέρδεψα.
csontheline Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Πλέον δεν υπάρχει το gov.gr που γίνονται αρκετές (αν όχι οι περισσότερες) δουλειές εκεί; Επίσης, κάπου είχε πάρει το μάτι μου για ηλεκτρονική ραντεβού με τα κεπ (μάλλον όπως αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω).
Joshua21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε ήταν σημαντικό αυτό που ήθελα, να δηλώσουμε το κινητό της μητέρας μου στο ΕΜΕΠ Εγώ πάντως το έκανα ηλεκτρονικά αυτό.
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάντως το έκανα ηλεκτρονικά αυτό. Εμείς δεν μπορούσαμε, γιατί δεν έχει ebanking η μητέρα μου. 1 ώρα πριν, csontheline είπε Πλέον δεν υπάρχει το gov.gr που γίνονται αρκετές (αν όχι οι περισσότερες) δουλειές εκεί; Επίσης, κάπου είχε πάρει το μάτι μου για ηλεκτρονική ραντεβού με τα κεπ (μάλλον όπως αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω). Τα περισσότερα γίνονται από το gov.gr εφόσον πιστοποιηθείς με taxisnet και ebanking.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα