Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Καθαρίζω λίγο τα off-topic, γιατί πολύ μακριά πήγε η βαλίτσα. Καλό είναι στο μέλλον να μην υπάρξει παρόμοιο bait. 2
Getta Robo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Πανω στο θεμα. Ενω το παιχνιδι εχει απιστευτη μουσικη επενδυση, υπαρχει προς το παρων μολις μια επισημη κυκλοφορια με 7 κομματια, το Alan Wake 2 - Chapter Songs Δυστηχως ομως, ολα τα υπολοιπα προς το παρων, δεν εχουν κυκλοφορησει. Υπαρχει μια συλλογη, οχι ομως σε αρκετα καλη ποιοτητα. Ειχαμε καλομαθει με το πρωτο υπεροχο soundtrack οπου κυκλοφορησε σχεδον παραλληλα με το πρωτο παιχνιδι, τωρα ομως απλα αναμενουμε, μιας και δεν εχει γινει καποια νυξη επι αυτου..
aki Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 14 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Πανω στο θεμα. Ενω το παιχνιδι εχει απιστευτη μουσικη επενδυση, υπαρχει προς το παρων μολις μια επισημη κυκλοφορια με 7 κομματια, το Alan Wake 2 - Chapter Songs Δυστηχως ομως, ολα τα υπολοιπα προς το παρων, δεν εχουν κυκλοφορησει. Υπαρχει μια συλλογη, οχι ομως σε αρκετα καλη ποιοτητα. Ειχαμε καλομαθει με το πρωτο υπεροχο soundtrack οπου κυκλοφορησε σχεδον παραλληλα με το πρωτο παιχνιδι, τωρα ομως απλα αναμενουμε, μιας και δεν εχει γινει καποια νυξη επι αυτου.. https://music.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_lPH_-zX3rNZd9glKTacsrcqpCT9hcQ0k8
Getta Robo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, aki said: https://music.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_lPH_-zX3rNZd9glKTacsrcqpCT9hcQ0k8 Να εισαι καλα, το εχω απο την πρωτη μερα που κυκλοφορησε. Το score ειναι ακυκλοφορητο, δηλαδη τα ambient/industrial/ορχηστρικα κομματια του. Πχ Υπαρχει μια ανεπισημη συλλογη με 20 κομματια απο το κωδικα του παιχνιδιου, αλλα ειναι ημιτελη και σε μετρια ποιοτητα. Ελπιζω να κυκλοφορησουν μελλοντικα καποια συλλογη με τα απαντα της μουσικης του, οπως καλη ωρα ειχαν κανει με το υπεροχο Alan Wake Original Score Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2024 από Getta Robo
aki Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Getta Robo είπε Να εισαι καλα, το εχω απο την πρωτη μερα που κυκλοφορησε. Το score ειναι ακυκλοφορητο, δηλαδη τα ambient/industrial/ορχηστρικα κομματια του. Πχ Υπαρχει μια ανεπισημη συλλογη με 20 κομματια απο το κωδικα του παιχνιδιου, αλλα ειναι ημιτελη και σε μετρια ποιοτητα. Ελπιζω να κυκλοφορησουν μελλοντικα καποια συλλογη με τα απαντα της μουσικης του, οπως καλη ωρα ειχαν κανει με το υπεροχο Alan Wake Original Score Τα επίσημα τραγούδια του Alan Wake 2 είναι λίγα αλλά ειδικά φτιαγμένα. Στο YT κανάλι της Remedy έχουν ένα making of (music) του AW2 Spoiler Alan Wake 2: Chapter Songs — Making Of και αν γουστάρεις ambiend μουσική, το υπέροχο Control έχει πολύ καλή Spoiler Control - Full Soundtrack (High Quality with Tracklist) Ελπίζω να βγάλουν κάτι καλύτερο με τον καιρό. Λογικά θα περιμένουν να ολοκληρωθεί ως παιχνίδι, και να βγει ένα σύνολο που να περιλαμβάνει και τα επερχόμενα DLC Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2024 από aki 1
Getta Robo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, aki said: Τα επίσημα τραγούδια του Alan Wake 2 είναι λίγα αλλά ειδικά φτιαγμένα. Στο YT κανάλι της Remedy έχουν ένα making of (music) του AW2 Reveal hidden contents Alan Wake 2: Chapter Songs — Making Of και αν γουστάρεις ambiend μουσική, το υπέροχο Control έχει πολύ καλή Reveal hidden contents Control - Full Soundtrack (High Quality with Tracklist) Ελπίζω να βγάλουν κάτι καλύτερο με τον καιρό. Λογικά θα περιμένουν να ολοκληρωθεί ως παιχνίδι, και να βγει ένα σύνολο που να περιλαμβάνει και τα επερχόμενα DLC Πραγματι φιλτατε. τα επισημα τραγουδια ειναι λιγα αλλα αξιολογα. Ωστοσο η ορχηστρικη μουσικη ειναι πλουσια και αδικημενη. Η συλλογη που λεγαμε εχει 20, σιγουρα ομως το παιχνιδι εχει περισσοτερα στις διαφορες σκηνες και στιγμες του. Οντως μου αρεσει πολυ και η ambient μουσικη, αλλα και φυσικα του Control, οπως και γενικοτερα εχει κανει παρα πολυ καλη δουλεια η Remedy. Το ιδιο ισχυει και με το υποτιμημενο Alan Wake American Nightmare. Το ευτυχες θα ηταν να κυκλοφορησει καποια πληρης εκδοση με ολες τις αναβαθμισεις και αλλα καλουδια. Μακαρι και φυσικη εκδοση, ωστε να κανει παρεα με την συλλεκτικη εκδοση του πρωτου Alan Wake. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2024 από Getta Robo
Nik1239 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Getta Robo είπε Πραγματι φιλτατε. τα επισημα τραγουδια ειναι λιγα αλλα αξιολογα. Ωστοσο η ορχηστρικη μουσικη ειναι πλουσια και αδικημενη. Η συλλογη που λεγαμε εχει 20, σιγουρα ομως το παιχνιδι εχει περισσοτερα στις διαφορες σκηνες και στιγμες του. Οντως μου αρεσει πολυ και η ambient μουσικη, αλλα και φυσικα του Control, οπως και γενικοτερα εχει κανει παρα πολυ καλη δουλεια η Remedy. Το ιδιο ισχυει και με το υποτιμημενο Alan Wake American Nightmare. Το ευτυχες θα ηταν να κυκλοφορησει καποια πληρης εκδοση με ολες τις αναβαθμισεις και αλλα καλουδια. Μακαρι και φυσικη εκδοση, ωστε να κανει παρεα με την συλλεκτικη εκδοση του πρωτου Alan Wake. Αν βγάλουν φυσική έκδοση θα την πάρω και ας έχω digital ps5. Το game ήταν επικό. Όπως και όλη η μουσική του. 1
aetos1988 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Με αφορμή την παραπάνω συζήτηση ας ανεβάσω τις φώτο: 2 1
Getta Robo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2024 2 hours ago, aetos1988 said: Με αφορμή την παραπάνω συζήτηση ας ανεβάσω τις φώτο: AlanWake.jpg Alan-Wake-1.jpg Αψογος, την δικη μου συλλεκτικη την πηρα απο το ebay, οπως και το American Nightmare. Δυστηχως δεν τα βρηκα ποτε στην Ελλαδα. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Η πλειοψηφία κοιτάει πως θα παίξει έναν τίτλο, δεν ψάχνεται με τους launchers απ' ότι φαίνεται και πιστεύουν πολλοί.. Alan Wake 2 has sold over 1.3 million units, is Remedy’s fastest selling game to date Αναμένουμε τα DLC. 1
SabotazNic Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Η πλειοψηφία κοιτάει πως θα παίξει έναν τίτλο, δεν ψάχνεται με τους launchers απ' ότι φαίνεται και πιστεύουν πολλοί.. Alan Wake 2 has sold over 1.3 million units, is Remedy’s fastest selling game to date Αναμένουμε τα DLC. Καλά, δεν είναι ότι τα πήγε τέλεια. Το sm2 έκανε 10εκ και έχει πρακτικά μικρότερο target group. Τους έφαγε το epic και digital only πιστεύω. Θέλω να το παίξω, αλλά είτε περιμένω έκπτωση είτε physical 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 56 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Καλά, δεν είναι ότι τα πήγε τέλεια. Το sm2 έκανε 10εκ και έχει πρακτικά μικρότερο target group. Τους έφαγε το epic και digital only πιστεύω. Θέλω να το παίξω, αλλά είτε περιμένω έκπτωση είτε physical Με βάση το ιστορικό τους, τέλεια τα πήγε. ''Alan Wake 2 sold over 50% more copies and over three times more digital copies in its first two months than Control did in its first four months'' 1
liakinen Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Με βάση το ιστορικό τους, τέλεια τα πήγε. ''Alan Wake 2 sold over 50% more copies and over three times more digital copies in its first two months than Control did in its first four months'' Το Control ήταν νέο IP (άλλο αν τα έμπλεξαν όλα μετά). Ανεξάρτητα όμως από την σύγκριση τα πήγε όντως πολύ καλά (δεν το περίμενα).
just_a_dude Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Καλά τα πήγε αλλά αν ήταν στο steam θα πήγαινε και καλύτερα, υπάρχουν πολλοί κολλημένοι με το steam. Ως ένα σημείο είμαι και εγώ, θα προτιμήσω δηλαδή να δώσω ακόμη και 10% παραπάνω τιμή για να το έχω στο steam, αλλά αν είναι κάποιο game που θέλω να το παίξω πολύ και δεν υπάρχει στο steam ή στο epic έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή, εννοείται θα το πάρω, σιγά. 1
liakinen Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Καλά τα πήγε αλλά αν ήταν στο steam θα πήγαινε και καλύτερα, υπάρχουν πολλοί κολλημένοι με το steam. Ως ένα σημείο είμαι και εγώ, θα προτιμήσω δηλαδή να δώσω ακόμη και 10% παραπάνω τιμή για να το έχω στο steam, αλλά αν είναι κάποιο game που θέλω να το παίξω πολύ και δεν υπάρχει στο steam ή στο epic έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή, εννοείται θα το πάρω, σιγά. Αν κάποιος έχει υπομονή, μετά από ένα χρόνο παίρνει το/τα παιχνίδια από το Steam με όλα τους τα Patch και τα Dlc. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2024 από liakinen 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα