Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για τις υποψηφιότητες για το Console Game of the Year 2021 (Insomnia Community version)


Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Moderators

Ας ξεκινήσουμε τη συζήτηση που θα οδηγήσει σε ψηφοφορία (poll) για το Console Game of the Year 2021 για τους χρήστες του Insomnia (Insomnia Community version).

Το νήμα αποτελεί προκαταρκτικό γύρο για τις υποψηφιότητες, δεν είναι η τελική ψηφοφορία.

Η διαδικασία είναι παρόμοια με αυτή που υπάρχει παράλληλα στο PC Games Section, με κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις.

Οι κανόνες ισχύουν όπως και τον περασμένο χρόνο:

Τα μέλη του forum προτείνουν έως και τρεις (3) τίτλους που θα ήθελαν να δουν στη λίστα με τις υποψηφιότητες. 

Βασικές προϋποθέσεις για τίτλους που μπορούν να είναι στις υποψηφιότητες:

  • Να είναι standalone παιχνίδια για οποιαδήποτε console που να έχουν ολοκληρωθεί και κυκλοφορήσει για πρώτη φορά μέσα στο 2021. Ωστόσο, γίνονται και εξαιρέσεις για σημαντικά DLC τίτλων ή remasters που προτείνονται από πολλά μέλη.
  • Παιχνίδια με episodic release θα πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο επεισόδιό τους (έστω μιας πλήρους season τους) μέσα στο 2021 για να είναι υποψήφια.
  • Multiplatform τίτλοι είναι απόλυτα αποδεκτοί.
  • Δεν είναι απαραίτητο να είναι ΑΑΑ τίτλοι, να είναι από κάποιο συγκεκριμένο genre, ή να έχουν κάποιο καλό review σκορ σε metacritic ή αλλού. 

Αν θέλετε να διευκολύνετε τη διαδικασία γράψτε τις δικές σας υποψηφιότητες ακολουθώντας το εξής απλό format του παραδείγματος, χωρίς η σειρά να έχει σημασία:

  • Psychonauts 2
  • Returnal
  • Halo Infinite

Προφανώς μπορείτε να υποστηρίζετε/σχολιάζετε τις επιλογές σας στα μηνύματά σας, αλλά μην βάζετε τους υποψήφιους τίτλους χαμένους μέσα σε παραγράφους κειμένου, γιατί δεν θα είναι εύκολο να εντοπιστούν.

Επίσης, υπενθυμίζω ότι η αυτή η αρχική διαδικασία (όπως και η ψηφοφορία) έχει χαλαρό χαρακτήρα και την κάνουμε για την πλάκα μας. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ξεκινήσουν τσακωμοί για τις υποψηφιότητες ή τα όποια αποτελέσματα.

Το παρόν topic θα κλειδωθεί (αν όλα πάνε καλά) μέσα στον Γενάρη του 2022, οπότε θα δημιουργηθεί και το τελικό topic με την ψηφοφορία.

tl;dr τα bold.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μόνο παιχνίδι που είμαι σε διαρκή επαφή μαζί του αλλά δεν έχω τελειώσει ακόμα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα πάει έτσι ως το τέλος και δεν είναι άλλο από το Shin megami tensei V. 

Πράγματι legendary status μέχρι τώρα (30+ ώρες). Τέτοια απορρόφηση που άφησα το Metroid Dread στη μέση για χάρη του. Νομίζω κάτι λέει αυτό για όσους με ξέρουν. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι τρεις δικές μου επιλογές έχουν ως εξής:

1. It takes two

Ένα απρόσμενο διαμαντάκι και από τα πιο διασκεδαστικά co op games που έχω παίξει. Τα απογεύματα που σπαταλίσαμε με τον αδερφό μου παίζοντας το μέχρι να το κάνουμε Platinum ήταν το highlight της χρονιάς μου στο gaming.

2. Forza Horizon 5

Αν και δεν είμαι fan των μηχανοκίνητων, το Horizon δεν είναι ένα κλασικό racing game. Έχει τόσο side content που μπορεί να κρατήσει απασχολημένο τον οποιοδήποτε. Το soundtrack στο Intro με έκανε να ταξιδεύω νοερά στο Mexico και κάθε φορά που το άκουγα έφτιαχνε η διάθεσή μου. Πολλές ώρες διασκέδασης.

3. Ratchet and Clank: Rift Apart

Η απόδειξη πως το Gaming (όσο κι αν δεν μπορούν να το χωνέψουν κάποιοι) είναι πλέον ξεκάθαρα μια μορφή τέχνης. Το παιχνίδι είναι πρακτικά μια playable ταινία της Pixar. Τεράστιο arsenal, όπως όλα τα προηγούμενα Ratchet and Clank, τεχνικά αψεγάδιαστο χωρίς bugs και framedrops με πολύ γέλιο και stunning visuals.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Psychonauts 2 γιατι ειχαμε πααααρα πολλα χρονια να δουμε ενα τοσο διασκεδαστικο και εξυπνο platformer τετοιας κοπης.

The Forgotten City γιατι ειναι η εκπληξαρα της χρονιας!

Halo Infinite γιατι απο το H3 ειχα να διασκεδασω τοσο πολυ με Halo (και ειμαι απο αυτους που του αρεσουν ολα στη σειρα!).

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεκινησα να γραφω εχοντας συνταξει μια μεγαλη σχετικα λιστα παιχνιδιων που επαιξα το 21 αλλα μετα συνειδητοποιησα οτι......μονο 2 παιχνιδια ηταν φετινα... 

Αρα λοιπον ελλειψει ανταγωνισμου βαζω το resident evil village και το tales of arise. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Το τρέχον πλάνο είναι να κλείσει αυτή η διαδικασία πρότασης υποψηφιοτήτων τον ερχόμενο Σάββατο, και σύντομα έπειτα θα ανέβει το community poll.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Deathloop

Μόλις δύο φετινά παιχνίδια έπαιξα, συνολικά.😄 Το άλλο ήταν το Maquette.

Έχω παίξει ~ 10 ώρες, οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Ωστόσο, οι εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής είναι άκρως θετικές και θεωρώ ότι είναι άξιο υποψηφιότητας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...