Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, 

Θα ηθελα να μαθω τι παρενεργειες βιωσατε (αν ειχατε παρενεργειες) μετα την δευτερη δοση με το εμβολιο της pfizer.

Το εκανα εχθες το πρωι, τα ξημερωματα ξυπνησα με ριγη,ειδα ενα 37 ηπια ενα ντεπον και ξανακοιμηθηκα. Απο το πρωι που ξυπνησα εχω δεκατα (εως 37.4) και μια σωματικη αισθηση σαν να παιρναω μια ιωση/κρυολογημα.

Ειχε κανεις αλλος παρομοια συμπτωματα στην δευτερη δοση? Στην πρωτη δοση η μονη παρενεργεια που ειχα ηταν ο πονος στο σημειο της ενεσης που μετα απο 1-2 μερες υποχωρησε, δεν ειχα ουτε δεκατα ουτε ριγη.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

κομάρα αρκετή , το χέρι πολύ καλύτερα απο την πρώτη

Spoiler

η τρίτη βέβαια με τσάκισε ψυχοσωματικά , για πολύ ταραχή ,ευτυχώς το έλεγχα (με λίγη όμως δυσκολία)

σωματικά υποθερμία φουλ

στον καθένα βγάζει άλλα πράγματα

• Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Καλησπερα, 

Θα ηθελα να μαθω τι παρενεργειες βιωσατε (αν ειχατε παρενεργειες) μετα την δευτερη δοση με το εμβολιο της pfizer.

Το εκανα εχθες το πρωι, τα ξημερωματα ξυπνησα με ριγη,ειδα ενα 37 ηπια ενα ντεπον και ξανακοιμηθηκα. Απο το πρωι που ξυπνησα εχω δεκατα (εως 37.4) και μια σωματικη αισθηση σαν να παιρναω μια ιωση/κρυολογημα.

Ειχε κανεις αλλος παρομοια συμπτωματα στην δευτερη δοση? Στην πρωτη δοση η μονη παρενεργεια που ειχα ηταν ο πονος στο σημειο της ενεσης που μετα απο 1-2 μερες υποχωρησε, δεν ειχα ουτε δεκατα ουτε ριγη.

Ίδια ακριβώς συμπτώματα με εσένα είχα, μην ανησυχείς λογικά είναι. Το πολύ αύριο το μεσημέρι θα είσαι εντάξει.

• Like 3
Δημοσ.

Με εξαίρεση το ότι στο σημείο που μπήκε η βελόνα πονούσε το χέρι σαν να είναι μελανιά από μπουνιά (από αυτές που ρίχναμε πιτσιρικάδες ο ένας στον άλλον στο μπράτσο) τίποτα άλλο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελαχιστος πονος στον ωμο για μια μερα και στις 3 δοσεις οπως και με το εμβολιο της γρίπης 

Γενικα εχουν πει γιατροι και το εχω παρατηρησει σε γνωστους, οτι αν εχεις αρκετα συμπτωματα με το εμβολιο αν σε χτυπαγε ο κορονα θα τον περναγες ασχημα

Πχ δύο γνωστοί μου νεοι και υγιέστατοι κόλλησαν πριν κάνουν το εμβολιο και ο ένας πήγε νοσοκομείο. 

Μόλις έκαναν το εμβολιο αυτός που πήγε νοσοκομείο είχε πολύ έντονα συμπτώματα 

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, adi32 είπε

Ελαχιστος πονος στον ωμο για μια μερα και στις 3 δοσεις οπως και με το εμβολιο της γρίπης 

Γενικα εχουν πει γιατροι και το εχω παρατηρησει σε γνωστους, οτι αν εχεις αρκετα συμπτωματα με το εμβολιο αν σε χτυπαγε ο κορονα θα τον περναγες ασχημα

Αψογαα

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Καλησπερα, 

Η δευτερη δοση εχει συνηθως περισσοτερα συμπτωματα, με ενα απο αυτα αν ειναι ο υψηλος πυρετος, που συνηθως διαρκει καποιες ωρες εως μια ημερα, ενω με 1-2 ντεπον υποχωρει αρκετα γρηγορα. Παρα πολυς κοσμος το βιωσε αυτο κατα τα δευτερη δοση, και καποιοι και με την τριτη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, adi32 είπε

Αστο δεν ανοίγω κουβέντα. 

Για να απαντήσω στο θεματοθετη, οι επόμενες δόσεις όντως πονάνε περισσότερο και έχουν πιο έντονα συμπτώματα συνήθως. Έτσι έχουν αναφερθεί από γιατρούς παραθύρων και κοινούς θνητούς 

Επεξ/σία από IoannisSM
Δημοσ.

Τον καθένα τον χτυπάει διαφορετικά και όχι πάντα σ την ίδια δόση και ασχέτως εμβολίου.

Ξερω άτομα που την βγάλανε πένα και άλλους που βασανίζονταν 2-3 μέρες σε random εμβόλια και δόσεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...