andreas1gr Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 9 ώρες πριν, panos74 είπε Εχω βάλει νέο ψηφιακό μετρητή αλλά δεν μου τον βγάζει στην εφαρμογή https://apps.deddie.gr/mdp/intro.html Είναι σωστή; Εκεί θα έπρεπε να το δω; Επίσης, κάποια στιγμή μου ήρθε μήνυμα ότι θα περάσει κάποιος να πάρει μετρήσεις. Υπάρχει περίπτωση να μου έβαλαν μετρητή αλλά χωρίς τηλεμετρία; Ανέβασε μια φωτογραφία του μετρητή…. Μήπως είναι ο SAGEMCOM XS212;
Kozanitis1 Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, panos74 είπε Εχω βάλει νέο ψηφιακό μετρητή αλλά δεν μου τον βγάζει στην εφαρμογή https://apps.deddie.gr/mdp/intro.html Είναι σωστή; Εκεί θα έπρεπε να το δω; Επίσης, κάποια στιγμή μου ήρθε μήνυμα ότι θα περάσει κάποιος να πάρει μετρήσεις. Υπάρχει περίπτωση να μου έβαλαν μετρητή αλλά χωρίς τηλεμετρία; Στην εφαρμογή αυτή εμφανίζονται μόνο οι παροχές Νο 5,6 & 7, που παίρνουν ενδείξεις μέσω μετασχηματιστών εντάσεως, καθώς και κάποιοι λίγοι εγκεκριμένοι από φωτοβολταϊκά κλπ Δεν θα στις εμφανίσει τις δικές σου, μόνο από την εφαρμογή του κινητού (και αν) Αν έχει ένδειξη σήματος κινητής, τότε η τηλεμέτρηση δουλεύει κανονικά (99.9%) Επεξ/σία 21 Απριλίου από Kozanitis1 1
panos74 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Στις 20/4/2025 στις 8:38 ΜΜ, andreas1gr είπε Ανέβασε μια φωτογραφία του μετρητή…. Μήπως είναι ο SAGEMCOM XS212; HEXING HXE310 και το network αναβοσβήνει πράσινο, οπότε από ότι κατάλαβα δεν έχει κάρτα SIM
sts4x4 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 1 ώρα πριν, panos74 είπε HEXING HXE310 και το network αναβοσβήνει πράσινο, οπότε από ότι κατάλαβα δεν έχει κάρτα SIM Ελέγξτε εάν στην οθόνη του, πάνω δεξιά έχει ένδειξη σήματος, σαν αυτή που βλέπουμε στις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
mr.Vox Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Ενώ έρχονταν κανονικά οι λογαριασμοί τους τελευταίους δυο μήνες έρχονται "κατά Εκτίμηση ΔΕΔΔΗΕ" . Ο μετρητής εννοείται είναι τηλεμετρούμενος Δηλαδή δεν γίνεται καταμέτρηση. Το έχω δώσει βλάβη ή ως πρόβλημα αλλά σήμερα που τους ξανά πήρα τηλέφωνο δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη επί του θέματος. Τα λαμπάκια και οι ενδείξεις στον μετρητή λειτουργούν όλα κανονικά.
takoulou Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 11 ώρες πριν, mr.Vox είπε Ενώ έρχονταν κανονικά οι λογαριασμοί τους τελευταίους δυο μήνες έρχονται "κατά Εκτίμηση ΔΕΔΔΗΕ" . Ο μετρητής εννοείται είναι τηλεμετρούμενος Δηλαδή δεν γίνεται καταμέτρηση. Το έχω δώσει βλάβη ή ως πρόβλημα αλλά σήμερα που τους ξανά πήρα τηλέφωνο δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη επί του θέματος. Τα λαμπάκια και οι ενδείξεις στον μετρητή λειτουργούν όλα κανονικά. Μπορει κατι να εγινε... Να μην εχουν σταλει οι μετρησεις... Πηρες τηλεφωνο;; Εχουν δωσει την ενδειξη στον προμηθευτη;;
mr.Vox Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Πήρα τηλέφωνο και τον προηγούμενο μήνα και αυτόν τον μήνα. Δεν γνωρίζουν ακόμα τον λόγο. Είναι υπό διερεύνηση
CMOS_Z Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 5 ώρες πριν, mr.Vox είπε Πήρα τηλέφωνο και τον προηγούμενο μήνα και αυτόν τον μήνα. Δεν γνωρίζουν ακόμα τον λόγο. Είναι υπό διερεύνηση Έχω το ίδιο πρόβλημα, στο app ο μετρητής έχει σταματήσει να στέλνει από τον Μάρτιο και έρχονται λογαριασμοί με εκτίμηση δεδδηε.
Menelaos83 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 19 ώρες πριν, mr.Vox είπε Ενώ έρχονταν κανονικά οι λογαριασμοί τους τελευταίους δυο μήνες έρχονται "κατά Εκτίμηση ΔΕΔΔΗΕ" . Ο μετρητής εννοείται είναι τηλεμετρούμενος Δηλαδή δεν γίνεται καταμέτρηση. Το έχω δώσει βλάβη ή ως πρόβλημα αλλά σήμερα που τους ξανά πήρα τηλέφωνο δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη επί του θέματος. Τα λαμπάκια και οι ενδείξεις στον μετρητή λειτουργούν όλα κανονικά. Υπομονη, σε συγκενικο προσωπο δεν ερχοταν καν λογαριασμος για 6 μηνες και μετα ηρθαν 2 σε διαστημα 15 ημερων. Απειρα τηλ ολο το διαστημα και σε δεδδηε και σε δεη και ο ενας εριχνε το μπαλακι σε αλλον,
mr.Vox Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 4 ώρες πριν, CMOS_Z είπε Έχω το ίδιο πρόβλημα, στο app ο μετρητής έχει σταματήσει να στέλνει από τον Μάρτιο και έρχονται λογαριασμοί με εκτίμηση δεδδηε. Πως κατάλαβες ότι δεν στέλνει; Οι ενδείξεις και τα λαμπάκια μου δείχνουν ότι στέλνει. Ίσως να συμβαίνει και αυτό σε μένα και κάτι δεν πρόσεξα στον μετρητή καλά.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 12 ώρες πριν, mr.Vox είπε Πήρα τηλέφωνο και τον προηγούμενο μήνα και αυτόν τον μήνα. Δεν γνωρίζουν ακόμα τον λόγο. Είναι υπό διερεύνηση 6 ώρες πριν, CMOS_Z είπε Έχω το ίδιο πρόβλημα, στο app ο μετρητής έχει σταματήσει να στέλνει από τον Μάρτιο και έρχονται λογαριασμοί με εκτίμηση δεδδηε. Το ιδιο και εγώ αλλά εξήγησα σε προηγούμενο ποστ οτι οι άνθρωποι ειναι ανηκανοι. Εγω ειχα παλιους μετρητες, ηρθαν τους αλλαξαν με νεους μετρητες που ξεκινουν απο το μηδεν. Τωρα αυτοι στα συστηματα τους εδω και τέσσερεις μηνες εχουν τις παλιές ενδείξεις και ετσι ουτε εγω μπορώ να καταχωρήσω ενδείξεις, ουτε ο ιδιος ο υπάλληλος ουτε ο πάροχος τις δέχεται, ο δε υπαλληλος που έρχεται καθε μηνα την βγαζει στις καφετέριες, γιατί εχουν αλλάξει μετρητες σχεδον σε ολη την Καλλιθέα. Αφηστε τέτοιο κράτος ουτε στην Αφρική
Kozanitis1 Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Γιατί δεν ανοιγοκλείνεις τον μετρητή (σαν επανεκκίνηση) μπας ξεμπλοκάρει; μπορεί να μπάγκαρε 😎 (Ελλαντα 2.0)
mr.Vox Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε Γιατί δεν ανοιγοκλείνεις τον μετρητή (σαν επανεκκίνηση) μπας ξεμπλοκάρει; μπορεί να μπάγκαρε 😎 (Ελλαντα 2.0) Μάλλον θα τελείωσαν οι μονάδες της SIM. Θα βάλω κάρτα! 😀 1
takoulou Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Μάλλον θα τελείωσαν οι μονάδες της SIM. Θα βάλω κάρτα! 😀 Καλημερα... Ποιον μετρητη σου εχουν τοποθετησει; Κατι θα γινεται οταν ειναι να τραβηξει τις μετρησεις.. Ακομα δεν εχει γινει το κεντρικο κτιριο που θα ειναι για τις τηλεμετρησεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα