NikosKallithea Δημοσ. Τετάρτη στις 01:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:49 μμ 6 λεπτά πριν, Giannis34567 είπε Κατόπιν αίτησης προ 4μηνου , τοποθετήθηκε πριν μία εβδομάδα νέος μετρητής για διζωνικό τιμολόγιο. Είναι ο XS212 και έχει σήμα κινητής όπως αναφέρθηκε . Αφού πήραν τον παλιό, την επόμενη μέρα έγινε καταμέτρηση αλλά δεν καταχωρήθηκαν ενδείξεις ούτε εκδόθηκε λογαριασμός. Ερώτηση: σε πόσο χρονικό διάστημα θα ληφθεί ένδειξη με τηλεμέτρηση και τι θα γίνει με τις ενδείξεις του παλιού; Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποιον γνωρίζει κάτι Επικοινώνησα με τον δεδδηε αλλά περιμένω απάντηση... Εχεις πολυ μελλον αν εχεις την τυχη μου😁 Εγω είμαι στο τέταρτο μηνα έναντι🤣 1
jkoukos Δημοσ. Τετάρτη στις 02:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:24 μμ 34 λεπτά πριν, Giannis34567 είπε Αφού πήραν τον παλιό, την επόμενη μέρα έγινε καταμέτρηση αλλά δεν καταχωρήθηκαν ενδείξεις ούτε εκδόθηκε λογαριασμός. Ερώτηση: σε πόσο χρονικό διάστημα θα ληφθεί ένδειξη με τηλεμέτρηση και τι θα γίνει με τις ενδείξεις του παλιού; Σε αλλαγή του μετρητή με νέο, δεν εκδίδεται άλλος λογαριασμός αλλά απλά στον επόμενο κανονικό θα έχει τις καταναλώσεις του καθενός μετρητή σε διαφορετικά πεδία. Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει σχετικά τον πάροχο και αυτός εκδίδει τον λογαριασμό σύμφωνα με το πρόγραμμα περιόδου τιμολόγησης που έχει. Για την τηλεμέτρηση δεν γνωρίζω. Έχω εδώ και χρόνια νέο ψηφιακό μετρητή και με ενεργή sim πάνω από 12μηνο και δεν υπάρχουν μέχρι σήμερα στοιχεία τηλεμέτρησης στον ΔΕΔΔΗΕ, είτε στην εφαρμογή του κινητού είτε στην επίσημη ιστοσελίδα. 1
andreas1gr Δημοσ. Τετάρτη στις 03:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:41 μμ 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Εχεις πολυ μελλον αν εχεις την τυχη μου😁 Εγω είμαι στο τέταρτο μηνα έναντι🤣 Εγώ στον έκτο.... 2
Kozanitis1 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:16 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:16 μμ 2 ώρες πριν, Giannis34567 είπε Κατόπιν αίτησης προ 4μηνου , τοποθετήθηκε πριν μία εβδομάδα νέος μετρητής για διζωνικό τιμολόγιο. Είναι ο XS212 και έχει σήμα κινητής όπως αναφέρθηκε . Αφού πήραν τον παλιό, την επόμενη μέρα έγινε καταμέτρηση αλλά δεν καταχωρήθηκαν ενδείξεις ούτε εκδόθηκε λογαριασμός. Ερώτηση: σε πόσο χρονικό διάστημα θα ληφθεί ένδειξη με τηλεμέτρηση και τι θα γίνει με τις ενδείξεις του παλιού; Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποιον γνωρίζει κάτι Επικοινώνησα με τον δεδδηε αλλά περιμένω απάντηση... Κατά την αλλαγή, καταγράφονται οι μετρήσεις του παλιού, όπου και δηλώνονται. Από εδώ και πέρα, έχεις ενταχθεί στην τηλεμέτρηση.. Μπορείς να στείλεις ένα μέιλ στο [email protected] , "είμαι ο τάδε, κάτοχος της παροχής με αριθμό παροχής τάδε, αντικαταστάθηκε ο μετρητής πρόσφατα με νέο έξυπνο, παρακαλώ ενημερώστε με αν έχει ενταχθεί στην τηλεμέτρηση" Θα σου απαντήσουν μετά από λίγες ημέρες.. 1
NikosKallithea Δημοσ. Τετάρτη στις 07:23 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:23 μμ 3 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε Κατά την αλλαγή, καταγράφονται οι μετρήσεις του παλιού, όπου και δηλώνονται. Από εδώ και πέρα, έχεις ενταχθεί στην τηλεμέτρηση.. Μπορείς να στείλεις ένα μέιλ στο [email protected] , "είμαι ο τάδε, κάτοχος της παροχής με αριθμό παροχής τάδε, αντικαταστάθηκε ο μετρητής πρόσφατα με νέο έξυπνο, παρακαλώ ενημερώστε με αν έχει ενταχθεί στην τηλεμέτρηση" Θα σου απαντήσουν μετά από λίγες ημέρες.. Απαντάνε δεν λεω, μετα απο καμια εβδομάδα, μετα απο αυτη την απαντηση το χαος🤪 ______________________________ Καλησπέρα σας, θα θέλαμε σας να ενημερώσουμε ό,τι το αίτημα σας έχει παραληφθεί και είναι υπό εξέταση. Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Με εκτίμηση, 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα