Προς το περιεχόμενο

Uncharted [2022]


KouMasGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 2 μήνες μετά...

Οκ ταινία δράσης. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Οι δύο αρσενικοί πρωταγωνιστές ικανοποιητικοί, οι γυναίκες απλά ανεκτές.

Προσπαθεί να μοιάσει στα national treasure χωρίς όμως να μεταφέρει το ανάλογο ενδιαφέρων στον στόχο ή στους "γρίφους"

Κλείστε την κριτική σε ικανότητα πριν το play για να την ευχαριστηθείτε περισσότερο.

5/10 για μια φορά με πίτσα, παρέα κτλ είναι ικανοποιητική.

Δεν έχω ιδέα από το παιχνίδι, οπότε θα έχω χάσει references που κάποιος άλλος μπορεί να εκτιμούσε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχοντας παίξει πολλές φορες τα games και επειδή είναι παραγωγή της ίδια της Sony τότε πολύ απλά είναι απαράδεκτο και η κατάρα το video game movies συνεχίζεται. Νομίζω είναι χειρότερο και από το πρόσφατο Tomb Raider, τουλάχιστον εκείνο ήταν πιο πιστό, παραμένει μετριότατο, στην καλύτερη.

 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καθαρά ταινία για ποπ κορν. Την ξεχνάς όμως την  επόμενή μέρα. Δεν σου αφήνει κάτι. Ούτε δημιουργεί την παραμικρή επιθυμία να υπάρξει συνέχεια, δηλαδή κάποια επόμενη ταινία. Και να μην υπάρξει, δεν τρέχει τίποτα. Θα δούμε κάτι παρόμοιο κάποια στιγμή με άλλο όνομα και άλλους ηθοποιούς.

Ο Holland προσπαθεί, αλλά δύσκολα κατά την γνώμη μου αυτό το παιδί θα κάνει όνομα πέρα από αυτό που έφτιαξε ως Spiderman. Φαίνεται ότι προσπαθεί, αλλά φαντάζει ως ανάλατο φαγητό στην οθόνη.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αστεια ταινια... τραγικη! 

Το National Treasure ειναι ταινια ΟΣΚΑΡ, μπροστα σε αυτο!

Ρε ζουμπα Holland που λες οτι εισαι και 1,73! Με δωδεκαποντο ισως! ....για σπαιντερμανακος κανεις, για Drake δεν κανεις! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν με χαλάει ο Holland, τον βρίσκω μια χαρά ηθοποιό για αυτό που είναι. Το θέμα είναι ότι τα games είναι από τα καλύτερα studio με ήδη καλο story, χαρακτήρες, διαλογους, set pieces, τα πάντα. Απλά διάλεξε τα καλύτερα και τέλος.

Δεν κολλάω στο cast, κολλάω στην απίστευτη μετριότητα του γραψίματος. Πέρασα πολύ καλύτερα με το δεκάλεπτο live action με Fillion. :)

O Ryan καλά τα είπε και πάλι. :D

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Πολυ καλη περιπέτεια, ο,τι πρεπει για να δεις με παρεα κλπ, αλλα σιγουρα δεν έχει σχέση με το παιχνίδι. Καμία. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ως καποιος που εχει παιξει τα πρωτα 3 παιχνιδια της σειρας αρκετες φορες μπορω να πω οτι ναι κατακρεουργησαν τους χαρακτηρες αλλα αν την δουμε σαν μια περιπετεια δεν ειναι καθολου ασχημη. Αναλαφρη χωρις καποιο βαθος με επιφανειακους χαρακτηρες αντιστοιχους με την ταινια Red Notice περνας ομως ευχαριστα δεν βαριεσαι σχεδον καθολου και εχει τιμια εφε. Η ταινια ξεκιναει με σκηνη απο το Uncharted 3 και μετα μας παει στο παρελθον. Καλη χημεια μεταξυ Holland/Wahlberg αθλιοι οι κακοι. Μετα το τελος εχει 2 σκηνες ακομα μια μολις δειχνει το Uncharted στην εικονα και μια λιγο μετα τους βασικους τιτλους που μας δειχνει οτι θα το τραβηξουν αρκετα και με συνεχειες κατι που δεν νομιζω να χαλαει κανεναν εφοσον παντα δεν κανουμε συγκρισεις μεταξυ παιχνιδιων και ταινιων. Δεν ειναι η χειροτερη ταινια που παταει πανω σε παιχνιδια και δεν συμβαδιζει τοσο με αυτα ειδικα αν σκεφτουμε κατι Alone in the Dark/Mortal Kombat: Annihilation/Hitman/Max Payne που απλα δεν βλεπονται. Τιμια ως mindless περιπετεια με μυστηριο μετρια προς κακη σε συγκριση με τα παιχνιδια. 6.5/10

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


Καλα γενικο σεναριο και γραφη για διαφημιση απο τυρογαριδακια, γεματο κακογραμμενα κλισε ενω πολλες σκηνες δρασης νιωθεις σαν να βλεπεις τα σχοινια που τους κρατανε, δεν υπηρχε η οργανικοτητα που γινεται σε τετοιες ταινιες, ισως λογο του χαμηλοτερου budget. Αλλα οκ, μπορεις να την ψυρισεις παρα παρα πολυ αν θελεις αλλα οκ δεν εχει νοημα, αποφασιζεις οτι ειναι μια μετρια ταινια στη καλυτερη και το βλεπεις στο χαβαλε, σαν ενα εντελως pulp-σβηνω-το-μυαλο-και-μπουκωνω-με-pop corn ταινια κ προσπαθεις να διασκεδασεις το ταξιδι. Αλλα οταν φτανεις τελος, ερχεσαι αντιμετωπος με κατι που μπαινει  στο τοπ 10 πιο ηλίθιων ιδεων για action movie 😂

Spoiler

δλδ σοβαρα, βρισκει τα καραβια κρυμμενα αλα goonies (και τα σκηνικα πλαστικουρα φουλ) μεσα σε μια σπηλια με νερο και ερχονται δυο ελικοπτερα και τα σηκωνουν στον αερα? ασε στην ακρη το οτι τα πλοια 500 χρονια σε τετοιο περιβαλλον θα ειχαν λιωσει, μου λες οτι ενα ελικοπτερο μπορει να σηκωσει το πλοιο των 500 τόνων?!? (btw, το παγκοσμιο ρεκορ ειναι 20) και σηκωνεις και τα δυο και μετα παιζεις κυνηγητο στον αερα με τα ελικοπτερα να κανουν τρελους ελιγμους για τοση ωρα και με τρελη ταχυτητα, με τα πλοια απο κατω κρεμασμενα να τα τσουγκρανε σαν συγκρουομενα στο λουνα παρκ και τους εχθρους να κανουν ρεσαλτο στον αερα με hook guns? 

FHU53PxVQAcdqAA?format=jpg&name=large

αυτα, μονο στο Fast & Furious τα βλεπεις. Αν το συνεχισει ετσι η Sony, βλεπω τον Drake να πηγαίνει στο διαστημα καβάλα σε κανενα VW Beattle και να μονομαχει με εχθρο που κανει το ιδιο αλλα καβάλα σε κανα Mini, με τον Τορετο να φωναζει "Drake, do it for our FAMILY!" :P

α και ενα τελευταίο

Spoiler

95af0de71ed77bc4c351e70307c2ac3ef52ac30e

χρυσο βατομουρο για hair styling. σαν να περισεψαν μπολια απο τις σεφταλιες που εφτιαχνε σπιτι και τα περασε στο κεφαλι της 😂

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα παιχνιδια δε τα εχω παιξει.

Αυτο που ειδα ηταν μια generic ταινια δρασης.Πιτσα μπυρα και εισαι μια χαρα.Ενα 7αρι.

Αυτος ο Holland ομως οτι και να κανει μοιαζει με 15χρονο.Δηλαδη τον βαζουν με γκομενακι και νιωθω οτι πρεπει να φωναξω αστυνομια για παιδεραστια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...